67

работник с потник

преди 12 години

90% от т.н. чуждестранни инвестиции в БГ са на хора на *** които с крадените по Виденово време пари, от ВАШИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ, си откриха фирмички в Лихтенщайн , Кипър, ЛОНДОН и така нататък, и с тях се върнаха при вас / дори и данъчни преференции ползват/ и ви принуждават да им бачкате за по сандвич и кафе на ден! Искат и осигурителните ви прагове да премахнат. Вие да си ги плащате! Ооооох смешници! Такива като мен ще предпочетат чужди пенсионни фондове да подпомагат!

66

AHA

преди 12 години

Проблема е че българина има робска култура,търпи а младите ни с тия закупени дипломи за вишисти са глупави и неуки.Те и затова им раздаваха дипломи за вишисти.От интелигенция никое правителство няма нужда защото са опасни.Народа командва държавата а не политиците избрани от народа

65

Анонимен

преди 12 години

ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ДУМИ!В.ЛевскиПочивай в мир Дяконе!

64

74067

преди 12 години

Тази дуловска ***-министър , освен че е герберски лидер , с какво е по-различна от другите патки в държавата? Толкова ли няма в Герберистан човек със знания , че все Калинки назначават?При соца Тато слагаше все ***, и шофьора му от Банкя това е научил!Макар и трудно , още се намират по-*** от Тиквуня.

63

до Ана

преди 12 години

от работник с потник. Ами да кажи им го ! ХА ХА ХА 20 ГОДИНИ ГИ ДЕРАТ *** И ОЩЕ ЧЕТА ТУК ЧЕ ГИ ХАРЕСВАТ ВМЕСТО ДА ПОДКРЕПЯТ КОЕТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ОТСТРАНИ ОТ ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА! Ами овце са си. Искат си да бачкат на комунистическите протежета за по един сандвич и кафе на ден! Да си бачкат! Аз ще им се радвам когато се прибирам в отпуска!

62

AHA

преди 12 години

Минималната заплата в Франция за 35 часа на седмица е 1387 евро....И ние се мислим за европейци...сърбите и румънците взимат повече от нас...Навън до един

61

Анонимен

преди 12 години

Президентът на Венецуела Уго Чавес обяви, че повишава минималната работна заплата с 32 процента - до 476 американски долара, предаде ИТАР-ТАСС. На заседание на правителството вчера той каза, че повишаването ще стане на два етапа. На 1 май ще има 15-процентно увеличение, а след 1 септември заплатата - с още 17 на сто.Така минималната работна заплата, която сега е 1548 боливара или 360 долара, ще се повиши до 2047 боливара или 476 долара.

60

96 do 101

преди 12 години

Да бе, аз сигурно живея в кашон под некой мост. Хазяйката ми в София също ми е разправяла, че на времето е работила на две работни за да може по-скоро да си изплати жилището, което е купила със съпруга си. Така, че не знам кой какво фантазира. Аз се базирам на фактите - сега за да имаш жилище трябва да работиш цял живот. А тогава са били достатъчни няколко години, които дори не се трябвало да напускаш родното си място в търсене на НЯКАКВА работа...

59

до 103

преди 12 години

Абсолютно съм съгласна. Младите да бягат и да си търсят късмета на друго място. На нашата държава не й пука за тях. За никого не й пука.

58

работник с потник

преди 12 години

Не ГЕРБ а КОМУНИСТИТЕ ОЛИГАРСИ се гаврят с вас останалите да живуркате в БГ! МНОГО ще им е трудно на ГЕРБ или който и да е друг, да ги махнат от икономическия живот на страната ви! ПРОСТО 90% от работодателите ви са *** и няма как да ги махнат. Това би значело 100% безработица! СХВАЩАТЕ ЛИ? В крайна сметка ще свалят ГЕРБ и пак ще ви дерат по 100 кожи!

57

Анонимен

преди 12 години

спокойно, хора, властта ви е свикнала на мненията, всичко ще продължи по старо му. Не се хабете.

56

Анонимен

преди 12 години

в България няма опозиция. Всичко са едно цяло. Всички от партиите в парламента държаха власта и никой не направи нищо. Имигрирай от България, после ако искаш след 20 години се върни, но сега е момента да ги оставим тези *** без млади хора в страната. Ще се видят в чудо откъде ще търсят пари за пенсии.

55

Sound

преди 12 години

В случая май се гледат проценти - т.е. ще се каже от трибуната: "Видите ли ? За половин година дигнахме мин. заплати с 20% !!!"Никой няма да спомене за стоките и битовите разходи, че са се умножили ...

54

до 96

преди 12 години

Преувеличаваш много за заплатата на *** през комунизма и умаляваш много за тази сега :).Ти 600 лева знаеш ли колко пари бяха преди 25 години бре ***, излизах от къщи с 2 лева и цял ден не можех да ги похарча!

53

работник с потник

преди 12 години

хе хе хе ..вдигнали минималната заплата!:))) ...Направо се кефя на подобни подигравки! Да се радват *** останали в БГ! Отдавна работя само в чужбина. И само там се осигурявам. Осигурен съм върхо 1300 евро! Осигурявам с вноските си Австрийските пенсионери. И здравни ми плащат редовно! Понеже съм от непроизводителните БГ работници и служители и в БГ не ме харесват работодателите! Оооох колко съм тъжен че не ме харесват в БГ само да знаете!:)))))...

52

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ се гаври с българите.Друга дума не може да бъде използвана.

51

до 72

преди 12 години

Момче, майка ми работеше в един местен завод със заплата от 600лв ония години. Заплата, която и осигури възможността на 25 да си купи собствено жилище. Жилище, в което живея в момента. Тоя същия завод години по-късно беше приватизиран, а по-късно и фалиран. Резултатът: хиляди останаха без работа. Майка ми се преквалифицира и до скоро работеше 12 часови работни смени за 190лв на месец. Така, че не ми фантазирай некви фафли за разни членчета на партията, секретарчета и прочее.

50

:)))

преди 12 години

хе хе хе ..вдигнали минималната заплата!:))) ...Направо се кефя на подобни подигравки! Да се радват *** останали в БГ! Отдавна работя само в чужбина. И само там се осигурявам. Осигурен съм върхо 1300 евро! И здравни ми плащат редовно! Понеже съм от непроизводителните БГ работници и служители!

49

Анонимен

преди 12 години

призовавам всички млади за масов бойкот на бизнеса. Ако спрем да работим за такива мизерни заплати всичко ще блокира тотално и чак тогава може да има промяна в положителна посока. Ня ви трябва да излизате на улиците, да крещите по площадите, за да ви хвърлят малко прах в очите и празни обещания колкото да се приберете по домовете. Просто спрете да работите за 500 лв. Ето ви го протеста. Да видим какво ще правят тогава. Тотално спиране на тока!!! Това трябва да ви е протеста. почвате още сега

48

Ужас

преди 12 години

На каква база се определя тази минимална заплата, като официалното становище е, че човек трябва да има поне 540 лева доход на месец за да оцелее физически?! Минималното заплащане трябва да е на час - минимум 4 лева на час! МИНИМУМ! Това е! Всичко друго е робство, подигравка, мачакане, унижение!