122

-----

преди 12 години

Разберете го най-после - не животните а харата сме виновни за всичко! Животните и децата ни ние ги възпитаваме. Виновни еме и за живота който живеем - не живот, а оцеляваме

121

До 146

преди 12 години

Купи си ротвайлер, само така ще постигнеш баланс в семейната си популация. Залагам 5 лева на кучето за фаворит срещу хлапето ти.

120

Анонимен

преди 12 години

Ами аз имам куче в двора.Детето ми е малко.Ако някой хвърли отрова и детето я намери и погълне???Какво трябва да направя,като хвана отровителя?!Може би и той ще се отрови...

119

Анонимен

преди 12 години

Тези които тровите животни , не мислите ли ,че могат и вашите деца да се отровят по случайност! А ?

118

Ники

преди 12 години

По неприятни от защитниците на кучетата са ми само защитниците на ***

117

Рик

преди 12 години

Ротвайлера е полицейско куче.Използва се за задържане.Изключително силна порода,трябва да е добре обучено и строго контролирано.Жена,както е в случая трудно може да го удържи.Детето си е играело с топка,ротвайлера е искал топката,не да ухапе детето.Просто го е захапал,за да не му вземе топката,а жената не е могла да го удържи.За това в някои ЕСдържави,за отглеждане на такива кучета се изисква разрешително.Не може всеки 40 кг.пикльо да контролира 60 кг.ротвайлер!

116

??

преди 12 години

Само в тази смотана държава няма зоополиция която да се грижи и за хора и за животни.Гледайте анимал планет и вижте какво правят хората за животните и за хората!!!Никой човек и никое животно не заслужават този живот който живеем в България!И защото сте озлобени от собственият си нещастен живот си изливате злобата върху животните.НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ ??

115

Анонимен

преди 12 години

Отрова! Като почнат да им *** "любимците", може и да се научат как трябва правилно да се отглеждат.

114

правил

преди 12 години

съм забележка на полицаи те да направят забележка на собственик на питбул играещ си в парка между децата пред очите им те ме изгледаха като турист и смееики се ме подминаха на репликата -кво се смеете ме попитаха искам ли да спя в раионното-е това сме и после като стане белята бащата на детето пребива собственика на псето той пък почва да го съди и от нищо нещо.а ако полицайте глобят собственика той ще върже помияра и всичко ще е наред-или някой има полза от това ние да се избиваме помежду си.

113

Анонимен

преди 12 години

преди време се обадих в РПУ-то, защото един младеж беше извел на игрището, пред блоковете един питбул, без каишка и без намордник, и се забавляваше да го насъскваше срещу две бездомни кучета. с огромно отгчение, но все пак любезно, надълго ми обясниха, че нямало да направят нищо, а аз да съм седнел да пиша жалби до не знам-си кой. еми, това еееее.....

112

Анонимен

преди 12 години

Абе не знам кой трови и кой не трови,но имам дете на същите години.Не дай си боже това да се случи на него, и кучето и стопанина,ще се молят за отрова.

111

Патриот

преди 12 години

Да пуснеш на обществено място опасна порода куче без намордник е също толкова безотговорно и престъпно, колкото да караш кола мъртво пиян, да дадеш зареден пистолет на пиян наркоман, или да пуснеш дете да играе на магистралата! Ежедневно виждаме навсякъде да разхождат кучета без намордници! Интересно, как хората, които трябва да ги санкционират и получават за това заплата не ги виждат??? Нека общините кажат колко акта са съставили! На кучето скача, според тоягата! Няма ли контрол - нарушенията ще продължават и ще се множат страниците с нахапани и осакатени! И обикновено пострадват най невинните и беззащитните!

110

man

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО! Къде са мама му стара, природозащитниците. България е *** катун на Европа.

109

Анонимен

преди 12 години

Животното не е виновно - виновна е тъпата му стопанка, която го е пуснала да се разхожда без намордник! Как можеш да пуснеш такова голямо куче без намордник? Хич не ми пука дали според *** му собственици то било "много миличко и добричко". Голямо куче, което без проблем може да повали дете задължително трябва да е с намордник без значение колко мило и добро било! Да не ви говоря, колко *** съм виждала да разкарват такива големи кучета и без повод - камо ли с намордник!

108

ined

преди 12 години

Мутресата и псето трябва да се застрелят ако има справедливост в тая ши*@на държава.

107

Гошо

преди 12 години

Тази държава наистина никога няма да се оправи.21 век разкарват потенциални убийци по улиците без наморници.Каква държава,какви 5 лева както казват едни хора.Просташко е,но си е живата истина.

106

анонимен

преди 12 години

мисля, че бай *** никога няма да се оправи........... всички плюват кучетата . а защо не се погледнат хората , какво представляват......... това е животно и не разбира, азависи и как е възпитано от човека ако може да се нарече ( ЧОВЕК) изобщо........

105

Анонимен

преди 12 години

до 45 - изобщо не разбрах "логиката ти". трябва да познаваш малко животните за да можеш да вземаш мнение...

104

Ех

преди 12 години

Много жалък начин да се доказвате като мъже , тия дето тровите! Явно не можете друго

103

----

преди 12 години

Някои си мислят,че като тровят, няма да си платят за това. А по-лошо е когато децата им заплатят. То Слънцето е за всички!