57

Нина

преди 12 години

Южна ДОБРУДЖА Е ПРЕДАДЕ НО БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ СЪПРОТИВЛЯВАШЕ СРЕЩУ ФАШИЗМА. ТОВА Е ГЛАВНО РУСКО РЕШЕНИЕ, А СЪЩО ТАКА И ДОНЯКЪДЕ ЕВРЕЙСКО. КАКВО НЕ Е ЯСНО?

56

АТИЛА

преди 12 години

.Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязат в България и да пуснат малко кръвчица на българите?Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България?Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата "освободителка" и "покровителка"Захари СтояновКАЗАХ !

55

До Нина

преди 12 години

Ако ти смяташ,че знаеш истината не би ли я споделила с останалите(четейки коментарите ти виждам,че си доста сигурна за неща ,които си прочела,но никога не си видяла с очите си)!Историята се пише от победителите и никой не може да ме убеди,че някой е помагал на България и българите заради "сините ни очи"!Ако не си съгласна с мнението ми защо разделяш евреите и вс останали?В Бг историята(както и в мн други)ни описват геройски когато сме клали,а народите които са ни избивали са описано като варвари

54

Нина

преди 12 години

Българските политици вършат глупости, българският народ с много усилия им поправя глупостите-Южна Добруджа бе оставена на българия. Чърчил е казал, че това е невъзможно страна от хитклериската коалиция да излиза от войната с териториална придобивка, но защитниците на българия са казали, че това е подарък за българския народ, който не предаде своите евреи и организира антифашистката съпротива.

53

Нина

преди 12 години

И ти защо мислиш, че в израелската армия се говори почти в повечето случаи на руски..защото не сме воювали и защото евреите не са били част от руската армия преди това червената?

52

Анонимен

преди 12 години

НА ВСИЧКИ ГОСТИ - ПО ЕДНО,ЧЕ И ПО ДВЕ КУЧЕТА - САМО ТАКА ШЕ ИЗЧИСТИМ ***.

51

Анонимен

преди 12 години

Религиите са най успешния начин за масово подчинение и манипулация на човешкото съзнание. Бог да ми прости ако се лъжа но религиите нямат никаква връзка с вярата в Бога

50

Нина

преди 12 години

А ти като изказваш такова силно негативно мнение към религиите не разделяш ли също хората, едни са вярващи, други не. Това не бива да им пречи да живеят добре заедно. С подобни коментари кти не вършиш ли онова, за което обвинавш двамата патриарси?

49

Нина

преди 12 години

Ти си ...отново евреи и *** /ако не се лъжа/ спасиха българия от разцепване, което трябваше да й се наложи, и за което настояваше Чърчил...чети история, ако можеш да четеш.

48

Анонимен

преди 12 години

При Руско-Турката война ако между тях беше Лапландия и тя щеше да е освободена.Иойни за територии и религии това и днес го има! Защо турците не ни освободиха от руско робство. Защото не сме от тяхната религия или не сме тяхни въпреки че българския манталитет е по близо до турския

47

До Нина

преди 12 години

Ненавиждам религиите защото те само разделят хората!!!Защото теориите им не са доказани по никакъв начин!Погледни палячото на снимката-този(и неговите колеги от шесто РПУ) освен да се кичат в злато,да се събират на гуляи с много храна,алкохол,***,да живеят на гърба на обикновените и трудещи се хора и т.н.Аз не го одобрявам!За мен има само една религия-наричам я ЛЮБОВ(всеки от нас има връзка с нея и не може да я отрече-дори и най-голямото чудовище)!Останалото е МАФИЯ!

46

Нина

преди 12 години

эИмаме потомствени офицери, вече трето поколение, служили в руската, червената армия, отново в Руската, а сега в Израелската.

45

КАКЪВ "ФАШИЗЪМ&

преди 12 години

....единствено , по времето на ВСВ и по времето на Фюрера , Германия ни подари без бой цяла Македония с Беломорска Тракия...!Руснаците с идването си в България ни отрязаха Южна Добруджа и Западните покрайнини и ги дадоха на Сърбите!

44

Нина

преди 12 години

И в Червената армия е имало много евреи, не зная какъв процент, но висок. Реално от там продължават да идват хора, има едно клипче на руски в ЮТУБ-ще видиш как израелски офицери се псуват на руски..много е забавно. Напиши "Израильские Офицеры матерятся на Русском"

43

до българите

преди 12 години

народ който не си знае историятап няма бъдеще !

42

до Нина

преди 12 години

то пък само евреите ги носят тия номера нали ,вие нали сте си богоизбрани ,евреите това ,евреите онова . издирили сте само двама трима военопрестъпника и толкова ама обичате да обирате лаврите на славата ха ха

41

Нина

преди 12 години

А защо обяви война, за да си играят на война ли? реално моят мъж е от руските евреи и е живял там поколения наред са живяли в Русия. тогава тя е била в икономическа криза..или ти смяташ, че войната е била антикризисна мярка.

40

Ъ ?!

преди 12 години

Университета по библиотекознание и информационни технологии ??? :-) Простете мен лаика, но даже не предполагах, че има такъв.

39

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия освободители. запомнете го добре !Русия не обяви война на турция защото искаше да освободи България. Дори и не си го помисляйте защото и децата ще ви се смеят.Руско турската война не беше заради България. Края на османската империя беше начертан и ясен от Европа до Африка

38

Нина

преди 12 години

Здравей, млади българско момче. Това, че изпитваш ненавист към банките и останалите икономически органи е хубаво. Ти виждаш недостатъците на тези системи и те могат да бъдат подобрени, за да са в по-добра услуга на човечеството. Това е добро. Аз винаги гледам на критиката от нейната градивна страна, реално тя е нещо много ценно, без критика няма и прогрес. Браво, продължавай така. А защо не харесваш религиите? Те не са икономически институции.