25

Анонимен

преди 12 години

Бащицата ще вземе да преяде от власт.Тая работа не отива на хубаво.Следваща стъпка - промяна на конституцията и член първи - само една партия във Бг.

24

Анонимен

преди 12 години

neshtastnici! narode????????? pak li vsia vlast sovetam!!!??? a vie pripliaskvate...dolu boiko, tova e izhoda

23

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Не мога да разбера, защо се дразните от факта, че Борисов и правителството не крадат и са националноотговорни... - виждате, че поста министър не е вече безпределна власт и безотговорност, а ветровито място, където всеки момент може да те издухат, ако сгафиш...

22

Анонимен

преди 12 години

Снимката преди Плевнелиев да целуне ръката на Бащицата ли е правена или след това?Как можехте да изберете на власт най-мръсната и отвратителна не-българска прослойка в България не е ясно.

21

дзвер

преди 12 години

Е сега Тиквун ша ся изкефи "максимално"...Мутра начело на държава и държаща всички репресивни служби...И хиляда души да гласуват догодина, Тиквун че го изберат с 99.9%.Също като Тато. 22 г. уж вървяхме напред, а стигна'аме некъде около 1960-89 г.Тато бил овчар, па тоя...носи помия на прасето, сади барабой и ***'а мас...Стана'аме за смех по 'сичките земни кълбета...грмофон свири- майка плаче...

20

Анонимен

преди 12 години

Ето това е:"Вся власть Советом"!!!И гледайте го този мишок президента как гледа "бащицата"!!!Смях!!!

19

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ унищожи ДАНС и останахме без контраразузнаване.Сега ще унищожи и НРС и ще рапортува на анадоло-хамериканската надзиратели, че задачата е изпълнена предсрочно.А съчетано със закриването на АЕЦ Белене, може и бонус към хонорара за предателството си да получат гейберастките ***!

18

ГЕРБ до смърт!

преди 12 години

Мачкай Бойко, ***! Щом ***- на прав път си!

17

Анонимен

преди 12 години

"Само на мен ли ми се струва, че ББ пое абсолютно цялата власт ? Плевн., защо му се наведе ???"Защото ББ вече държеше цялата власт в ръцете си.

16

мечо пух

преди 12 години

Вожда за това си и назначи Чехлю за президент.Безгръбначно мекотело, от който се очакваше доброволно да се откаже от НРС, тъй като не му е по силичките.

15

Анонимен

преди 12 години

13-ти, ах ти вампир такъв.Тоя лозунг е от татово време бе чимшир.Ако пък си някое пъпчиво кьосе си за доктор.

14

Анонимен

преди 12 години

Снимката е добра :)

13

Анонимен

преди 12 години

ДА ЖИВЕЯТ БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ,ДЯНКОВ И ПЛЕВНАЛИЕВ----СПАСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕСТЪПНАТА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ БСП И НЕЙНИТЕ ЛИДЕРИ КРАДЦИ И МАФИОТИ ГОЦЕ,СТАНИШЕВ И ТРАКТОРА.ВТОРИ МАНДАТ ЗА ГЕРБ ----ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.НО И ВЕЧЕ Е НЕИЗБЕЖНО.

12

Анонимен

преди 12 години

Абсурдистан ме кефи. Нема по-изчанчена държава с по-некадърни управляващи в цял свят.

11

Анонимен

преди 12 години

MYTRA SHTE YPRAVLJAVA do 2013g, sled tova koiiiiiiiiiiiiiiiiiiii MAFIJATA na MYTRATA

10

Анонимен

преди 12 години

вчера боянския тапир си направи евтин пи-ар като в разрез с законите на България отне правото на българи да се разпореждат със собствеността си ,случая в Равда и доста тука приветстваха това беззаконие ,като не си дават сметка ,че този прецедент утре също може да дойде и на тяхната глава в същото време тази вечер по тв .новините дадоха репортаж за това ,че съдът в Страсбург спрял решението за изселването на *** от незаконните им колиби от баталова долина по сигнал хелзинския комитет

9

антикомунист

преди 12 години

Само на мен ли ми се струва, че ББ пое абсолютно цялата власт ? Плевн., защо му се наведе ???

8

излишни разходи

преди 12 години

Какво ли разузнава това Разузнаване?!Европа ни разпорежда какво да правим.Американците, каквото и да кажат сме съгласни.В Африка си имаме доста "наши хора".Братушките, каквото решат правят си го.А на азиатците,други им берат грижата.

7

Резервист

преди 12 години

В държавата ще настъпи по-голям хаус.Видяхме как Бойко управлява службите за сигурност към МС - уволненията на генералите Миланов и Киров и оценаката БОРКОР.Много беля може да направи един пожарникар когато си играе с огъня.Жалко да не затрие само държавата.От глупост към глупост, до пълна разруха- е дивиза на управлението на ГЕРБ

6

Анонимен

преди 12 години

ааама и мазна мутра е направил!!!! Още малко и "свършИ в мене" да каже.