71

Тиквушенко

преди 12 години

Убавец съм на снимката, а красивите ми очи излъчват интелигентност и сексапил.Затова матряла гласува за мен, за да им задоволявам жените :)

70

до 74

преди 12 години

ако си много ербап дай да се видим някъде да видим кой ще ми надуе шошоните червено гейче

69

Анонимен

преди 12 години

С голям кеф ще гласувам за ГЕРБ

68

Do 75

преди 12 години

Mnogo dobre go kaza ama teq sa tapi kato Sergei4o i nqma da te razberat , naroda e s GERB nerazbraxte li o6te

67

Анонимен

преди 12 години

kolkoto i da im se iska levite nqma da vzemat vlastta pak , te sa nai - kradlivata partiq !

66

Анонимен 2

преди 12 години

Вземете прочетете малко информация за споменатите от мен имена! Кой разпродаде всичко държавно? Кой направи скандални заменки на земи струващи милиони за жълти стотинки? Кой сложи табелки на вратите за 300лв бройката? Кой взе милиони хонорар за щяло о нещяло? Колко струват приемите на Първанката? Или кой дойде на власт, взе си имотите и горите и дим да го няма? Всеки плюе и 5 пари не дава, че ако не е Герб ще дойде по-голямото зло! Което не ще краде, ами ще продадат и вас и пак няма да им стига!

65

До 70ти

преди 12 години

*** и си приготви шушоните щото бат ти бойко ще надуе и твоите а и на ***....а ти си едно малко човече което може само да държи погжарникарския маркуч....и да се пъчи.....

64

Schutzstaffel

преди 12 години

Дайте един шанс на Каракачанов, ама не, кефи ви да ви управляват крадливи шутове и мизерници на които цял свят се смее. Те ви се смеят на вас, че доказвате че има по *** от тях.

63

дзвер до 66

преди 12 години

Не ми ги смЕтай бе.Само *** гербер прави такива сметки, щото Тиквун го е казАл.А де беше в тиа два'есе годин Тиквун?Опозиция ли беше?За наденица ли?Герберското правителство е един бостан, пълен с тикви и кратуни.Повече нЕма к'во да ти кажа...с пиян ще се разбереш като изтрезнее, но с *** не можеш, щото е до гроб.

62

шагодух

преди 12 години

ама той ви е го казал човека с две простички думи-ПО-БАВНО ПО-БАВНО-на бат бойко му е през .ура за вашете плюнки смрадливи ***.догодина като ви надуе пак шошоните на изборите пак ще гледате като наакано дете майка си.айде сополив да го барате

61

от №66

преди 12 години

Имах предвид за 52

60

дзвер

преди 12 години

до *** и прос/Я само че вметна те таа рабОта де ми дреме за неа.Преди два месеца галончето бира от 2.5 литра беше 2.49(хлъц)Ба ***'а му сега за тиа пари галона е станал 2 литра.Ти е.ем евтинията.То къ иде бе...20%.Я си мислим дека на ББ требе да му окача още еднин прЕкор-Евтинията...'а наздраве.

59

Кратун

преди 12 години

И мен не ме е страх от неща, които съм уредил да не се състоят....

58

до №53

преди 12 години

Тодор Живков (от БКП) беше на власт до 1989г. (АЕЦ Белене стартиран през 1981г. което прави 8 години.) След това от 1991г до 1996г. е Жан Виденов на власт (той е от БСП/БКП. това прави + още 5 години). От 2005г. до 2009 отново БСП е във властта с премиер Станишев. Това са + още 4 години. Нека сега да пресметнем колко години БСП е управлявала от 1981г. Виждаш ли това прави 18 години. И защо БСП за тези 18 години не завършиха този проект? Май на теб паметта ти е къса а?

57

dragko

преди 12 години

Всички тези дюмбели, въобразяващи си че народът им е задължен за нещо ,имат обща цел!Само козината им е с различен цвят!Казах!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Боце, след изборите ще гледаш като малко коте, когато е б Ъ т майка му горе на керемидите ;)

55

Анонимен

преди 12 години

Бойко, друг път преди да се обаждаш питай Цветанов , той дори от теб по-свързано се изказва.

54

НАГЛОСТ....

преди 12 години

От погледа на ВОДАЧА на партията държава струи безпрецедентна наглост .....жалко за такава държава и за народа и ....просто жалко.....А рано или късно някой ще носи раирано костюмче което го чака от времената на групировките.....

53

54

преди 12 години

Който и да дойде няма как да е по-некадърен, по-***, по-нагъл и по-крадлив от шайката на мутрата, на която от СиК галено му викат Тиквата.

52

Смях

преди 12 години

До 54 Анонимен 2Само едно ще ти кажа......Който и да дойде на власт ще бъде по добре ФАКТ...По престъпно и продажно правителство Българската история не помни ! Тези крадат както и Турци не са ни крали !