36

да

преди 12 години

има ли комунизъм има мизерия и то тотална, като държавата, всичко отива за военни и простотии на 20 човека

35

,,LARI,,

преди 12 години

VIDEOTO VI E KATO V JELQZNATA ZAVESA.

34

Анонимен

преди 12 години

Изгледа от влака в Северна корея е по-добър, отколкото този в България. Изобщо не ме интересува- къде е суперкомунизъм и къде е демокрация и ЕС. Имам очи- виждам. Хайде да направим един клип с изглед от влак у нас и да ги сравним... Може да "слепим" и качим клиповете в тубата и тогава да видим ще се гордеем ли или ще се срамуваме че живеем в България.

33

Анонимен

преди 12 години

На влака са необходими 10 часа, за да измине разстоянието от 240 км до Пхенян. Това е само мъъъничко по-бързо отколкото с влака от София до Варна :)

32

Анонимен

преди 12 години

от 1935 до 1944г. България е била в апогея на икономическото си развитие. От 9 септември нататък комунистите са и *** майката. Да ми ядете ***, комунисти

31

Анонимен

преди 12 години

37Лопатите ги купиха Луканов и Беров. Виденов модернизира процеса, като снабди българите с багери.

30

до23

преди 12 години

Абе толуп,а Китай нали е комунистическа държава,пък е на първо място по растеж за последните 15години-нещо ти се пропуква брадясалата седесарска теория от 90-е години!

29

Патриот

преди 12 години

страхотна страна страхотни хора ,надявам се някой ден да имам възможност да я посетя!

28

Анонимен

преди 12 години

Пред 1944 г България беше на ръба на пропастта. На 9.9.1944 г, тя направи решителна крачка напред.

27

Анонимен

преди 12 години

31Ае да не ми разправяш глупости. Много добре помня каква мизерия си беше. Същата простотия като на това видео. Това, че имало градинки поддържани на доброзорните ленински съботници, не прави нещата по добре!

26

Анонимен

преди 12 години

*** умрелия сайт, едно видео не могат да качат като хората - тегли се 1 час.

25

мдааа...

преди 12 години

Чисто и неопетнено от американската ''демокрация''...

24

Иван

преди 12 години

Каква мизерия е била преди 30 години в България бе човече ? хахха недей , че някой ще ти се смее. Светлинни години сме били преди 30 години от сега. Разбира се, че абсолютно погледнато сега сме по - напред, но то остава и да сме същите. но тогава, виждал ли си поляните, гранинките, улиците ? Луд е този , който мисли,че сега е по красиво от тогава... хах......

23

До 7

преди 12 години

Пропускаш обаче една голяма подробност. Южна Корея Сащ ги бутат напред, най-вероятно с цел да разполагат там войски. Както добре знаем, Сащ мразят комунисти, защото не могат да ги купят, така както пазаруват политици в демократичните държави. Ако Сащ не бутаха Южна Корея така силно, нямаше да са много по-напред от Севера според мен.

22

Ivan Grozni

преди 12 години

Изглежда доста по-добре то Гоцев Мутростан - чисто е е и не разрушено за ралзика от у нас... освен това преди 1 седмица видях магаре с ралио самона 20 минути от София...

21

Анонимен

преди 12 години

Как може да се постигне социално равенство, как може да приравниш кадърния и некадърния, умния и простия, работливия и мързеливия и т.н.? Много просто - слагаш един таван на развитие на умните, кадърните, работливите, абе въобще на качествените хора. Можем ли обаче така да постигнем някакъв прогрес? Истарията е категоричне НЕ, това води едиствено до регрес!

20

Расъл у Расник до 25

преди 12 години

Верно не се тегли, ама "Живот в Булгария е хубаво" ти се изстрелва веднага....*** лаиците.

19

Анонимен

преди 12 години

Това видео май е хостнато в северна корея половин час се тегли

18

Анонимен

преди 12 години

Няма комустически режим, които да е довел до просперитет - ФАКТ! Философията на комунизма е да ограничава, за да постигне някакво фалшиво равенство - единствено социалния аутсайдер може да се чувства добре в подобни условия.

17

ало

преди 12 години

а, бе много ви е бавен сървъра... за това видео, чакам 30 минути да се източи...много сте смотани