51

48

преди 12 години

Не се обожествявай,и ти си произлязал от смрадлива...

50

до 64

преди 12 години

Еееее, Кременка..къде се изгуби бе душа? Всякакви филми ми се въртяха из главата какво става с теб...даже и най-лошото си помислих. Радвам се че си жива и здрава и на линия.Чест и почитания!Лефтеров!

49

до 63

преди 12 години

Какви деца са 18-20 годишни мюсюлмански индивиди членуващи в партии?

48

KREMENA ST ZAG

преди 12 години

Vapriki 4i sam agtivisdtka na GERP,as ni moga da vaspriema tindentziata 4i GOZE potpisva smardtni prisadi za OBIISTVA...toi e fvszashtdnusdt homanen filandtrob.

47

до 41

преди 12 години

Има начин! Ей така за неизпълнени предизборни обещания да влиза по един Брайвик в НС от чисто хигиенична гледна точка...*** да се разкара. На следващите избори да знаят ония точилите се за властта че там някъде има Брайвик и ги чака.Гърците си имат Брайвик- ценностната си система и скачат и пшротестират. Ние сме овце. За да имаме Брайвик в себе си трябва да се промени манталитета ни.Това е непосилна задача...обаче...така ми се струва.Жалко! Може би 5 века робство са ни направили робски души

46

Анонимен

преди 12 години

Отвратително!!!!!!!!!!!!!

45

Йуй

преди 12 години

гоце параванов е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДОБРОВОЛЕН *** НА БЪЛГАРИЯ ЗА 20 и 21 век.Но радостното е че, вече е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕНОВМИРИСАН ТРУП.

44

гоце мафиота

преди 12 години

Гоце, Гоце, почнаха да излизат нещата за теб, а още колко има да излиза !!!!

43

Престъпници !

преди 12 години

Партията им е такава и лидерите им са такива. Но съществуват толкова десетилетия заради част от народа ,вместо да отидат по затворите. ББ само вдигаше лозунги срещу кумунистите докато вземе власта и нищо не напраеи за обявяване на режима за престъпен.

42

АТИЛА

преди 12 години

Членовете, Симпатизантите и Поддръжниците на Руската Славяно Комунистическа Терористична партия БКП- БСП, оперираща на територията на Задунайска губерния създадена преди 134 години от Руски *** за 32 тона злато трябва да се ИЗБИВАТ и ще се ИЗБИВАТ !Комуниста не е дошъл на власт с избори, той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !

41

anonimen

преди 12 години

Ako Vsicko tova e istina tezi sluzbi triabva da badat razformirovani i otgovornite prateni vav zatvora ako sme biala darzava

40

!

преди 12 години

Първо крадат и се ояждат без срам и свян, после ги махат и започват да огладняват, после полудяват от бяс и глад и започват да бълват истините, в които те самите не бяха цвете на времето, а тези, които още са в играта се зъбят насреща и казват, че всичко е лъжа. Излязат ли от схемата и или се "самоубиват " или се потулват вдън земя. Калинке- къде си, как е туморчето?

39

Ангелин

преди 12 години

"Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата." Ако другите държави си имат мафия, то нашата мафия си има държава.

38

Калин

преди 12 години

ПОЗИТАНЦИ СА ОСОБЕННО НАГЛО .. И НЕЧИСТОПЛЪТНО ПЛЕМЕ.. ОЛЯЛО СЕ ОТ ВЛАСТ И ЗА ВЛАСТ .. ГОЦЕ Е ТЕХЕН ПРОДУКТ.. МАЗЕН И ВМИРИСАН.. !! ТЕ И ЗА ТОВА БЕСНЕЯТ .. ИЗКАРАТ ЛИ ТОЗИ .. ЧЕРВЕЙ НА СВЕТЛО!!

37

44

преди 12 години

Не плагиатствай,тиквата е една-жълта и куха!

36

Анонимен

преди 12 години

Дон Корлеоне с химикал в ръка- ей го на на снимката.

35

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ, българите те мразят, ти си предател.

34

Анонимен

преди 12 години

След управлението на Филип Димитров /и то неспособно, но поне честно/, всички следващи са затънали в ***. Няма сини и червени. От един дол дренки са. И няма да се оправим. Енергичните и инициативни млади хора отдавна емигрираха. Завършващите университет се махат при първа възможност. Кой ще подкрепи едно движение за "прочистване" на България?Пиша от чужбина. Тук следим как е в Родината, но никой няма желание да си остави работата и да се връща в ***.Къде е изходът? Какво да се прави?

33

Калин

преди 12 години

не плаши.. не се плаша лесно.. *** мръсен

32

Анонимен

преди 12 години

Истината е една- Кольо е ***!