100

До 156

преди 12 години

Магистралните гордости са пълен крах....построени от предишното управление 137 км. До края на мандата на настоящия кабинет остават 2 години и, както и да смятате, премиерът Бойко Борисов и да иска не може да отреже лентичките на още 118 км магистрали.Е кое "нещо" направиа гейбърастите. Южната тангета стана за регата и Боко не дойде от срам да се повози, а и е почната от Станишев....Силния коз де ни продъниа ушите с ***, завода 5 год. си е на кота под нулата....Спортната зала замислена, проектирана от Станишев .... Боко само я намали за популизъм да не може да се ползва за други спортове уж за по евтино....Де що се реже лента се е почнато от Станишев....

99

Анонимен

преди 12 години

Я си тури очилата и виж, че герберите ти са сол десен *** в ляв джоб!

98

ВИКТОР

преди 12 години

....Но трябва да изпием до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.

97

народа

преди 12 години

Понятието оттегляне на подпис в правото не съществува - искането на вот на недоверие не е проекторешение, което да се оттегля. Това коментира за Дарик проф. Огнян Герджиков, който беше председател на 39-то Народно събрание.По думите му в случая с решението на Атака да се откаже от вече внесения вот срещу кабинета, не става въпрос за завещание, което човек да променя или от което да оттегля подписа си. Според проф. Герджиков няма как и да бъде обявено, че вотът не е внасян изобщо, след като това фактически се е случило.Такова понятие като оттегляне на подпис в правото не съществува, така че това е една парламентарна измишльотина, която в интерес на истината беше проведена на един два пъти, но не във връзка с вот на недоверие, а по повод дадени законопроекти, коментира бившият парламентарен председател. Но за първи път се прави подобна игра, допълни той.По думите му, освен политически акт искането на вот на недоверие е и юридически акт и като такъв той трябва да е в съответствие с правото. Оттегляне на подпис в такъв случай, когато има волеизявление с адресат и това волеизявление е стигнало до адресата, оттук нататък не би могло да се оттегля, коментира проф. Герджиков. Все едно да ви подпиша чек за 10 000 лева и след това да оттегля подписа си, образно обясни той.Втори въпрос е, че вероятно ръководството на Народното събрание ще се скрие зад правилото, че може да се оттегля проекторешение, което е внесено - това е вярно, но този вот на недоверие не е само проекторешение. Това, което те са направили - Атака, не могат да го оттеглят, посочи още бившият парламентарен председател. Той обаче допълни, че в парламента всичко е възможно.Не съм в деловодството на Народното събрание, за да зная внесен ли е, но ако вотът е внесен веднъж, няма как, образно казано, да бъде изнесен, каза още проф. Огнян Герджиков.По-рано настоящият парламентарен председател Цецка Цачева коментира, че в тази ситуация ще се смята, че изобщо не е искан вот на недоверие по надлежния ред.

96

Странжата

преди 12 години

Волене болен, пак ли ти въздейства големия мутренски бос, или с пари те закупи???Радвай се ББ пак ти се размина!!!Страхлив "мъжкар" си бил , страх те е от дебат как ли ще трепериш когато народа каже БАСТА на герберската ти мутра!!!!

95

zakona

преди 12 години

mafijata ybiva BYLGARSKIJA NAROD a zakoni njama

94

Анонимен

преди 12 години

Лошо седларовмнооого лошо*)))

93

arhar

преди 12 години

РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите нещастни,са като пилета в калчища.Прекарал се е и си трае.Такъв е нашият народ.Одери му десет кожи,няма да се мръдне пак.

92

антихерп

преди 12 години

коруация се фихри в големи мащаби , държавата е на самотек , резерва е окраден , мутрата си прави каквото си поиска , бягането на българите в чужбина ще продължи

91

ШИБАНЯК

преди 12 години

На снимката по горе Бойко е същия кат кърагаларина осман от капитан петко воевода,ама го нема голям петко да му резне мустака,лошоооо

90

Анонимен

преди 12 години

Такава ни Държава,всички са коромпирани с на Чело-Бойко,който ни храни с магистрали и лъжливи обищания.

89

Анонимен

преди 12 години

Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!

88

ггг до 90-Демон

преди 12 години

Повтаряш думите на един мой приятел-,,Що ли като чуя или видя наш ,,политик''в устата ми напират все псувни'',казваше той.

87

Демон

преди 12 години

Братя българи, не ви ли прави впечатление, че когато Боко има нужда от пиар, Станишев винаги е насреща и обратното, когато Сергейчо има нужда от пиар, Боко е насреща. Двамата хем са противници, хем в един хор пеят. Хич няма да се учудя, ако следващия мандат управлява коалиция БСП-ГЕРБ, с премиер Боко Кратуня и вицепремиер Сергей Кратуня. Обърнете внимание на едно: народа умира от глад и болести, а лидера на опозицията ни занимава с глупости. Не е ли подозрително това!!!

86

До 132

преди 12 години

Ха *** си като Аватар.....

85

Анонимен

преди 12 години

Зад Боко остават само тиквите ама те май не са малко?

84

Анонимен

преди 12 години

Ситуацията най-добре я охарактеризира преди време режисьорът Александър Морфов: Нискоинтелигентен охранител по стечение на обстоятелствата стана премиер.

83

Анонимен

преди 12 години

Тоз *** няма да подаде оставка. Така , че друго не ни остава освен БОЙ ПРОСТАКА ПО ГЛАВАТА!

82

Анонимен

преди 12 години

Goooooood morning, Мутриленд ! ! !

81

112

преди 12 години

Чудно ми е как и защо една " многоуважаваща се" телевизия БТВ от 19 часа излъчва реклами и стоят наведени 40 минути