160

само нащи

преди 12 години

Да живей,живей кратуня.Искам той да краде през идните години.

159

Що е то ?

преди 12 години

Обран бостан, няколко ластуна, 5-6 кауна и по средата огромна самодоволна Тиква?

158

ГЕРБОушев

преди 12 години

До "ПлъхЪ Червен"Ако смяташ, че със пействането на една и съща тъпотия 50 пъти на ден, ще промениш общественото мнение, си във голяма заблуда. Но тъй като си от ТИКВЕНАТА партия ти е простено.. То номера на ШЕФА ТИКВА вече не минава. Българите се събуждат и скоро ще ги подгонят със камъни така както Виденов не успяха !

157

Анонимен

преди 12 години

Леле леле Бойко ще открадне пенсионерките на СтаниКенефШев.!!!

156

Анонимен

преди 12 години

Пак казвам за всички комунисти гадни. 500 000 000 струва дупката в Белене. Плащаме милиони на банка ПАРИБА където шефка е нашата хубавица Миглена Кунева за една ДУПКА.

155

Анонимен

преди 12 години

Станишев и Орешарски са били способни, събрали, харчили и на Пичагата оставиха 8 млрд и кусур, да харчи и да хленчи що не му оставили 15 - 20 млрд. .. И то без медиен комфорт, харизми, капризми, в тежка коалиция и само 82 депутати от БСП.Все се говори за съдене на бивши управници.Грешка! Щом Прокуратурата и съдебната власт са независими, не да чакат да падне от власт, а да го приберат господинчото още сега, докато не е сътворил повече поразии, на място, с факти и доказателства.

154

Иво

преди 12 години

Не защитавам ГЕРБ, ни най малко, но другаря Станишев става смешен..Той ли ще говори за подкупване на пенсионери, той или дружките му от ДПС ще говорят за това какво трябва да се пипа..и ще се обявяват за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИТЕСНЕНИ от финансовата политика на правителството...? Тези хора се държат така, сякаш народа губи памет на всеки избори..Нали само преди 3 години бяха на власт те, нима мислят че сме забравили комисионните на Доган, или кражбите *** Овчаров, или недоумиците на Станишев, айде бе!!!

153

Анонимен

преди 12 години

Станишев взе 500 000 000 френска банка да изкопае една дупка в Белене. По-големи крадци от тези *** няма. Справка - фирма Евробилд. В дискотеките в Свищов даваха на вечер по 5000лева з

152

Смях

преди 12 години

До 226 ПатриотАко Европейските правила са кражби и грабежи, предпочитам да живея в държава без тях.От това което се случва през последните ТРИ години, оставам със впечатлението, че все още има хора във тази държава, който харесват пладнешкия обир който се извършва. ТЕЗИ НИ ГРАБЯТ КАКТО И ТУРЦИ НЕ СА НИ ГРАБИЛИ !!!

151

Анонимен

преди 12 години

"Държавата е в разпад, твърди лидерът на БСП "- Колкото и да не го харесвам, тук смятам,че е напълно прав!

150

ехооооооооооооо

преди 12 години

Къде е Боко,къде е Цвъцко-без тях е скука тук...мъка,мъка....?!!

149

Иван

преди 12 години

На 17 юли 2009 г салдото е било отрицателно в размер на 202,1 млн. лв. На 31 юли дефицитът достигнал 372,4 млн. лв. Фискалният резерв към края на юли по предварителни оценки намалял с около 500 млн. до 7,7 млрд. лв.Всички приходи изоставали спрямо разчетите с около 16%. Разходите пък изпреварвали с 24 на сто тези от миналата година.Орешарски уточни, че не знаел за юлския дефицит, когато отчитал полугодието в края на мандата.

148

ЛУДИЯ СТРАНДЖА

преди 12 години

Днес не съм си пил хапчета и затова ще го оближа на ГЕРБ. Не че ме кефят но ми плащат.Тъй като останахме само аз и колегите от четвъри километър цената за пост се повиши. Лошото е че не ни дават да пишем самостоялно, и се налага да пействаме едно и също по 100 пъти на ден.

147

Огражден

преди 12 години

След 10 г. в учебниците по история ще пише, че Бойкария е създадена през 2009 г., когато Бог се появи с много феерия и блясък, превърна пустинята в райски градини и магистрали, а хората изпрати на дълга екскурзия по чуждите държави да упражняват слугински туризъм.

146

Патриот

преди 12 години

Харесва ли ви или не, ГЕРБ са единствения правилен избор за тези, които мислят за България! Не говоря за тия, които оплакват "доброто" старо време, когато всеки крадеше каквото може, не говоря и за тия, които още ронят сълзи по идеята да сме 16-република на СССР! Искаме да сме в Европа, ще играем по европейските правила!

145

хаха

преди 12 години

всичко бивши управници,заслужават да бъдат *** по площадите показно за предателство спрямо собственият си народ.тези поне се опитват да направят нещо,но средния ешелон и съдебната система/а и прокуратурата вероятно/ги саботира постоянно.всичко друго е бош лаф работа.добрият комунист е на 2 метра под земята.

144

Анонимен

преди 12 години

Искам този мишок да ми покаже един човек, който си държи парите на депозит при лихва 0,2 процента на година. Абсолютен шизофреник. Този *** комунист е доста опасен. Не трябва да се допуска до властта.

143

Чуденко

преди 12 години

Я 200 да си напише ЕГН-то да му направя проверка на лъжливите данни... *** аре бегай при *** да ти даде да си купиш цигари *** смотан!!!

142

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Борисов натири с десен прав сибирската мечка и я прати зад полярния кръг... - спести на българския данъкоплатец 20 милиарда лева... - това стига за още три мандата...

141

Анонимен

преди 12 години

Освен гербове и бесепета има още останал някой нормален човек тук.Моля Ви, внимателно с квалификациите!