152

ейййй

преди 12 години

Питам аз защо да са само проблем на милата ни "столица" нима в другите градове няма *** или случайно те не хапят (да вярно е в софето са най-много мисля че е и нормално ). Изграждат се преюти само там наливат се милиони само там а при нас в провинцията и хиляди няма ЗАЩО питам аз ! нека кажем че всяка институция занимаваща се с тези неща освен да смучат яко парички и това е а ние се джафкаме тук напразно !

151

Анонимен

преди 12 години

181, значи за теб това, че се разхождат подивели животни, които разкъсват и разнасят зарази не е проблем???

150

до 182

преди 12 години

А проблемите със скъпите лекарства се казва ----Стефан Софиянски!

149

Dadan

преди 12 години

Ima kucheta ima budjet, nqma kucheta nqma budjet............... ot kakvo shte jiveqt milite upravnici ako nqma budjet ot koito da se smuche... ! !

148

Стефан Софиянски

преди 12 години

Ще намалим лекарствата с 0.01 лв.,.....доволни ли сте?

147

Анонимен

преди 12 години

Проблема на София сега се казва ГЕРБ и Фандъкова ...

146

До 177

преди 12 години

Общото е, че те /паркиране, движение, градски транспорт,.../ са значително по-важни за София от раздухвания кучешки проблем. Само *** може да се хванат на тази елементарна въдичка.

145

boika

преди 12 години

Da se kastrira i evtanasira Pandakova!

144

Факт

преди 12 години

Кучетата са последна грижа. Има си сериозни проблеми в София, но всички те са следствие на най-голямия проблем - некадърността и корумпираността на кмет и общинари. Ако оправим този проблем, сериозните проблеми също ще намалеят, а и проблема с кучетата ще изчезне.

143

Биче

преди 12 години

Софиянци така са се овълчили един срещу друг,че едва ли забелязват бездомните кучета.В нашето село псетата си ги знаем и има ли чуждо добиче,тръгне ли на лов дружинката,смазваме цевите...профилактично за доброто на всеки.

142

Анонимен

преди 12 години

175, проблема с паркирането, трафика, транспорта, какво общо има с кучешкия проблем

141

Anonimen

преди 12 години

Ако общината не вземе мерки,все по-често ще се виждат евтанизирани кучета пои улиците.

140

Анонимен

преди 12 години

Колко ще спечелят общинарите от ГЕРБ, ако оправят поне един истински проблем в София? Примерно градският транспорт? Ще трябва да спрат да присвояват средствата за тзои проблем, а те са много. За кучетата средствата не са много, така че бълха ги ухапала, ако поспрат да крадат и от там. Ще пооправят нещета и след някоя и друга година, кучетата пак ще ги има, ако не и повече, както стана в Букурещ. Друго ще е ако пооправят паркирането, градския транспорт, ако направят нормални булеварди и т.н.

139

Анонимен

преди 12 години

167, а агънцето, дето го хапна на великден, безпроблемно ли беше

138

Анонимен

преди 12 години

171, и паркирането е голям проблем и кучетата са много голям проблем, сега говорим за кучета, после ще говорим за паркирането, какво пречи докато изтребваме кучетата, да решаваме проблема с паркирането

137

Анонимен

преди 12 години

164, да много голям проблем са кучетата, 165, май ти си кастрата като те гледам

136

Разделяй и владей!

преди 12 години

Пак ни манипулират - платен резултат от социологическо прочуване, а балъците вече се хванаха за гушите. Какво да кажем примерно за паркирането? Кой не би се съгласил, че това е значително по-важен проблем от кучетата?!

135

потребител

преди 12 години

От както въведоха стандарта "Стара Планина" кучетата започнаха да се развиват главоломно.Да се радвам ли да плача ли и аз се обърках вече.

134

vse edno

преди 12 години

151ами като половин България се пренесе да живее в София...кой по принуда за да изкара някой лев, кой да се скрие, кой да бандидства...по-намусени и грозни хора от шетащите по улиците на София едва ли ще намерите из България. а кучетата са си проблем - и може и трябва да се реши безмилостно. хората и животните имат различна житейска среда и града не принадлежи на диви животни. инак, да взема да пусна два-три алигатора...и те не хапят...всеки ден!

133

Разбирачев

преди 12 години

Задръстванията в София са в пъти по-голям проблем от уличните кучета, но задръстванията ще се увеличават и ГЕРБ не искат да носят отговорност за несправянето с проблема. Не твърдя, че задръстванията са най-голямия проблем на София, но в сравнение с уличните кучета изглежда много огромен.