18

Анонимен

преди 12 години

За кокошките има стандарти ,а за хората .....?

17

до евроидиот

преди 12 години

Твой си е. Освен това много ти отива, така че си го пази.

16

до 22

преди 12 години

За хората им е през ***! ЕС ги интересува само:1. Мангали2. Престъпници3. Уличните помияри4. КокошкитеВсичко друго - цъфти и връзва! Да им *** аз на европейските "ценности" !!!!!

15

Анонимен

преди 12 години

А хуманно отношение към ХОРАТА кога бе ЕС ? Или вас не ви *** ,че все още се изнасят деца за донори на органи и че възрастните хора трябва да оцеляват на фантазия с минимални приходи , стига всякаква перушинеста , люспеста и космата *** да бъде подсигурена с псевдохуманно отношение .

14

Анонимен

преди 12 години

А тази европейска комисия няма ли да разработи правила за заплатите на тези които ще купуват яйцата на европейските кокошки ? Като искат единни европейски правила да направят единни европейски заплати.

13

до Евроидиот

преди 12 години

Ника ти пасва. Без да знаеш си го уцелил.

12

Житан

преди 12 години

А защо никъде тия гадове от ЕС не споменават,че се полага на всяка кокошка по един петел ? Тогава може да се каже наистина,че една кокошка е щастлива!

11

Анонимен

преди 12 години

Сега пък сте недовлно от изисванията на ЕС за кокошките. Най-добре ще е България да бъде извадена от ЕС, да бъдат въведени визи, и да се превърне в държава водена от някой нов Енвер Ходжа. Тогава всички ще са доволни.Пари никой не дава. Пари се изкарват.

10

ФАКТ

преди 12 години

ЕС са абсолютно прави за кокошките. Заради пари, животните са третирани като ***. Човекът отдавна доказа, че е най- простото и злобно животно.

9

26 санта

преди 12 години

до 11Ами ела ми на кацалката!

8

Българин

преди 12 години

"Дванайсет от тринайсетте страни от ЕС, приканени преди два месеца от Европейската комисия да се ПОДЧИНЯТ на новите правила за хуманното отношение към кокошките носачки, все още рискуват да си навлекат ГНЕВА на ЕС, предаде Франс прес. Агенцията се позовава на неназован европейски източник." Как звучи само,направо треперя от страх!!! Излиза,че наистина ЕС е една империя на злото,която може само да дирижира живота ни!

7

Кокошка

преди 12 години

Разбрахме за кокошките,а за хората?

6

Анонимен

преди 12 години

Усещате ли, че *** ЕС въобще не ни трябва???? Милее само за престъпниците, кокошките и ***, други живи твари няма в България....

5

Европеец

преди 12 години

Мачкайте уважаеми европейци гнусната славянска ***,мачкайте!!!!

4

osata

преди 12 години

Е, щом България не е изпълнила изискванията за т.н. щастливи кокошки, защо тогава цената на яйцата хвръкна до небесата? Т.е. производителите не са вложили средства за увеличаване на минималното пространство за отглеждането им, а вдигат цената на яйцата! Спекула и от страна на производителите, и от търговците!

3

Анонимен

преди 12 години

Изпълнете тези изисквания, че после ще има изисквания за джакузи, хидромасаж, LED-телевизор, фризьорски салон за всеки кокошарник, парфюми Шанел и други крайно необходими за кокошките неща.

2

Анонимен

преди 12 години

В България кокошките са по-щастливи от хората.Поне имат какво да ядат...

1

Анонимен

преди 12 години

Какво като една кокошка е "свободна" ? Тия по "свободните" ферми пак са затворени хиляди на едно място, изобщо не могат да се сравняват с кокошките на село, които си обикалят навсякъде и си хапват червейчета и трева.