239

Анонимен

преди 12 години

до 306Да помним как Бойко каза че Слави уж искал 50 % от ГЕРБ,ама не каза срещу какво.Или ти вярваш че ей тъй както са си говорили на по бира и Слави изведнъж е рекъл:"Давай половината инач ще те скъсам от подигравки"?Наивен ли си или си глупав?Според мен си и двете....

238

хаха

преди 12 години

И какво е различното между идола ти Бойко и Бинев?Или викаш Бойко ти дава да му го ***,пък Бинев те неще,хаха....

237

666

преди 12 години

СТИГА СТЕ РЕВАЛИ. Каквото искате - получавате го.Не искате ГЕРБ, ама гласувахте за тях - имате ги.Не искате БТВ, ама гледате нейните помии - имате я.

236

Анонимен

преди 12 години

попоглеждах Слави от време на време, поне веднъж на 3-4 месеца, имаше интересни гости, но след като веднъж беше поканил Слави Бинев се отвратих тотоално. Този Бинев навремето събра първите си пари чрез търговия с наркотици, след което влезе в бизнеса и започна да говори за морал

235

Анонимен

преди 12 години

Борисов ще си остане един *** и хитър българин. А Слави няма какво да го коментирам - търгаш, който продава добродетелни теми (като патриотизъм и национализъм) срещу пари - с други думи - истински "патриот и бизнесмен". Да сравняваш Слави и Борисов е все едно да сравняваш киви и ябълка - и двете са плодове ама...Но все пак имат нещо общо - че са от утайката!

234

Анонимен

преди 12 години

303-др.Борисов! Да не забравиш обръщението, че се губи смисъла...подлого, гербава!

233

До 298

преди 12 години

Недей да вкарваш хората в погрешна посока.Никога ББ и Слави не са се разбирали да разпределят министерства и служби.Точно обратното-Борисов отряза мераците на Трифонов и сега учиндолския шоумен всяка вечер се гаври с Борисов.

232

реалист

преди 12 години

Всяка сутрин тъпите министри на ББ окупират телевизиите с празнодумие и стават господари на ефира, а в държавата е пълна лудница, така че Боце да говори за цензура!

231

Анонимен

преди 12 години

horata, koito gledat slavi sa masohisti. tosi nagyl, i bes uvajenie kym horata "4ovek"??? ne moga da go gledam. dolu 6outo mu!!!!!

230

Анонимен

преди 12 години

E как искате ББ да не се изказва ласкаво за Господари на ефира.Не си ли спомняте в Бургас как Рачков участваше в гербаджийските митинги!А после Борисов ще говори,че някой налагал цензура.Е няма навсякъде платените му артисти да се подвизават я!

229

Анонимен

преди 12 години

тикво забрави ли как с учиндолския селенянин сте разпределяли министерства и сладки службици ???? щото народа помни , стига популизъм мистър ***

228

жотг

преди 12 години

Само че Господарите не паднаха от ефир по време на управлението на БСП а по твоето падат.

227

Анонимен

преди 12 години

congratulations to Boyko Borisoff!!!

226

gost

преди 12 години

опитах се да разбера какво искат да кажат тези които са писали коментарите по-доло,но така и не разбрах.само едно ми стана ясно ,че всички са писани от един и същи човек - КОМУНИСТ.абе поне малко си смени стила на изказ бе калпак смотан.

225

Анонимен

преди 12 години

осрави трифонов е най-големия злобар и нужник, когото сме виждали! какво направи с албенчето вулева, когато му извади кирливите ***? откачи от злоба! а бойко искам да го поздравя за търпението и демократичния начин, по който се опитва да управлява сбирщината от простаци, чалгари и злобари! а босфор тв все някога ще го изкендза *** трифонов!

224

74067

преди 12 години

Този нагъл *** още стиска червената партийна книжка , а говори за комунизъм.Боце е истински син на партията , превърнал се от слуга в лидер! Браво др.Борисов, браво!

223

ХА ХА ХА

преди 12 години

Всички медии са клекнали пред банкянския селянин, а той говори за цензура! Само Слави не го бръсне за нищо и тъпака се дразни! Соца се върна от шофьора на Тато и *** е обзел държавата. Мръсен , червен , герберски ***!

222

Анонимен

преди 12 години

втрещил се бил - ми той е нон стоп втрещен *** - дотолкова, че нацията загива под дебилщината му

221

Анонимен

преди 12 години

BTV е антибългарска телевизия!

220

yann@mail.bg

преди 12 години

Колко е смешно Б.Б. да говори за цензура!Всеки, който говори против Н.В. Б.Б. е притискан от хората на Цв.Цв.Първо направихме неграмотния си цар - премиер, а след това направихме за премиер неговия бодигард: ПРЕКРАСНО!Всеки народ си заслужава управниците, а ние и Оправниците.През 2013 ще си мислим за Виденов, като за икономически гуру и ще си спомняме неговото време, като нещо хубаво, в сравнение с това до което ще ни доведе този неграморник и неговите подопечни.