80

Анонимен

преди 12 години

Да не ги подценяваме.Влезте в гугъл карти и разгледайте страната им от сателит.Вярно имат само една магистрала, но нямат нито едно пустеещо място.Всичко е обработва.

79

Анонимен

преди 12 години

България като е капиталистическа страна та каква полза, даже българските ракети бяха нарязани за скрап от Иван Костов по искане на Турция.

78

Анонимен

преди 12 години

Преди държавата вземаше от всички и строеше, сега капиталистите вземат и не строят нищо, плащат някви мижави данъци, а народа им плаща ДДСето и толкоз, а сме построили 20 км магисрали, а сме фалирали добре че е ЕС малко да се включи иначе сме умрели както искате тъй го разбирайте.

77

Корейска ракета

преди 12 години

Явно запасът от въглища на ракетата са се свършили и затова е паднала в морето.Интересно дали огнярите и въглищарите на борда са успели да се спасят?!

76

Анонимен

преди 12 години

Екипът,провалил изстрелването на ракетата по повод годишнината от рождението на великия и непостижим *** Пий Чай вече работи в мината,където са от година севернокорейския национален отбор по футбол.Още от първия ден в чест на Пуй *** гУЙ те са преизпълнили нормите си 300%.

75

Анонимен

преди 12 години

до 88Я виж какво си написал,и без да искаш си познал на 100%"Комунистите какво построиха? Построиха си луксозни къщи с басейни, вили, купиха си луксозни автомобили и уредиха децата си в чужбина. Друго нищо."Точно така е!

74

Анонимен

преди 12 години

Спомням си един хубав виц от комунизма в България,че когато комуниста умре и се озове в ада там го чака Хитлер,който е дежурен по кухня и го кара да се храни само със сърп и чук в ръцете

73

до 81

преди 12 години

А сега нека преведа на български какво искаш да кажеш: Комунистите построиха некадърни пътища, неадекватно разположени и зле работещи заводи, електроцентрали(ок), училища - не, болници - не, почивни станции толкова издръжливи, че първият дъжд ги отнася. А под "антикомунистите" разбираш синовете на доскорошните комунисти като СерГЕЙ Станишев и господин Заяков.. така де .. "Пирински"

72

81

преди 12 години

Подкрепям. Преди се строеше от народа и за народа. Сега строи този който има пари за себе си.

71

до 87

преди 12 години

Хаха Великден поредната измама на масоните. Я потърси в тубата папа Бенедкт призовава Луцифер клипчето е от преди 2-3 дена.

70

Анонимен

преди 12 години

Абе тези нали едвам връзвали двата края. Как така ракети ще изстрелват.

69

До 81

преди 12 години

Комунистите построиха пътища, заводи, електроцентрали, училища, болници, почивни станции, аграрни стопанства.Комунистите какво построиха? Построиха си луксозни къщи с басейни, вили, купиха си луксозни автомобили и уредиха децата си в чужбина. Друго нищо.

68

Любо

преди 12 години

Абе СЕРОПОЗИТИВНИ БЪДЕТЕ МАЛКО ПОЗИТИВНИ ВЕЛИКДЕН Е ДАЙТЕ МАЛКО ПО ЛАРЖ !!!!!!!!!!

67

анонимен

преди 12 години

Джон Атанасов май беше българин.Признавам го на американците,че умеят с чужди пити /купени мозъци/ помен да правят.

66

Анонимен

преди 12 години

Кажете какво стана с Индонезия наскоро като обявиха че няма да спрат да купуват петрол от Иран още ли се съмнявате коя е империята на злото.

65

до 81

преди 12 години

Абе ненормалник,кои комунисти постриоха заводи,пътища и т.н.Партийните секретари ли?Държавна сигурност ли?Комсомолските секретари -*** ли?Хората,народа ги построиха въпреки тях .Лекувай се макар че е късно .Но пиши за да се смеем .

64

kiko

преди 12 години

NA GOL TUMBAK 4IFTE PI6TOVI.

63

Анонимен

преди 12 години

Прочетете този шедъовър -връх на тъпанарщината и идиотизма!21 век!"Да, такава новина в щатите няма да има! Защото американците нямат такива ракети. Ако не се смилят руснаците да им подарят някой двигател. За това, там подобно изстрелване го правят като празник за 4 юли. Такива хора трябва да са обект на специални изследвания на психоклиниките.'Явно пристрастяването към комунистическата идеология води до трайни психически и генни изменения в човека.

62

Комунист

преди 12 години

Демокрацията е СМЪРТ и РАЗРУХА!!!!

61

за 76

преди 12 години

Повечето неща са от Китай даже и компа ти сигурно така че не реви толкоз много.