100

Иван

преди 12 години

Хаха, ето ги лапачите на милионите....неам думи...

99

D.Ivanov,Sliven

преди 12 години

Gadno mi e ot Viktor,ot Iv.Vasilev,ot Ani Salich,no nai..mnogo me otvrastava Slavi Trifonov.

98

Анонимен

преди 12 години

BTW кво, харакири ли си прави ? че то съвсем ще им спадне зрителския интерес

97

Гошо Тъпото

преди 12 години

Яжте...халвата и пийте...бозата на всички телелевизии;те си въртят...рекламките и си вземат милионите.

96

Rocker

преди 12 години

С две думи - бтв умря !

95

СТЕФАН ЛИЧЕВ

преди 12 години

BTV НЕ Е ТВ, ЗАМЕНЕТЕ Я С ЕЛТАБЛОД-р Дулитъл-ДЖУНИЪР. Експерт по телегенетикаАко в денонощието бъхтиш мозъка на зрителя със 7 (седем!) турски сериала с обща продължителност 12 часа (сметнете по таблицата), естествено е да те нарекат Босфор ТВ. Въпросът не е защо 6ТВ е Босфор, а защо е ТВ. Кое й е телевизионното?Да вземем 31 януари, вторник. Политическата седмица е в разгара си. Но 12 от общо 24 часа на това денонощие турските сериали минават на запис. Още 3 ч. 30 мин. са повторенията на Господари на ефира, Шоуто на Слави, Пълна лудница и Преди обед. Дотук -общо 15 ч. 30 мин.Новинарските емисии, преписани от БТА, са 4 пъти по 30 мин., но 2 от тях също са на запис в 17:00 ч. повтарят обедната, а в 22:00 ч. централната. Още 1 час отнасяме към горните и получаваме 16 ч. 30 мин. мъртво време повторения и сериали.В оставащите 7 ч. 30 мин. клозетния хумор на Учиндолския гамен и Господарите заемат 90 мин. Още 2 ч. 45 мин гледаме как Цолова и Виктор говорят върху госта, ако той спомене за незаконен трансфер от 340 млн. към някое министерство (интервюто с *** Нешева на 22 февруари).Така минават още 4 ч. 15 мин. Оставащите 3 ч. 15 мин. са за личния доход на собственика Гергов рекламите. Но и те са на запис. Получаваме общо 20 часа мъртвило, в които Босфор ТВ функционира като всяко елтабло във входа на блока ви, само че с дисплей.

94

нар.мъдрост

преди 12 години

Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

93

телевизионер

преди 12 години

б-то на бТВ означава боклукджийска.

92

Анонимен

преди 12 години

По българските телевизии се гледат новините, програмата за времето и турските сериали. Филмите са стари, пускани по стотина пъти. Политическите предавания, както и икономическите са едни исъщи от двадесет години с участието на едни и същи безмозъчни ***. Повтаря се едно и също реформата не върви (при това , че всяка година се правят стотици реформи като например затвор за 2 000 000 българи, неплащали здравните си осигуровки, събаряне на остъклени и неостъклени балкони, 5 000 лв. глоба за псуване на стадиона и т.н.), държавата е лош стопанин, икономията е майка на мизерията и прочие идиотщини. Добре , че има предавания по чуждите телевизии особено за природата и животните. Тук шепа *** живеят в паралелен свят , откъснат напълно от живота и при това ни навират кирливото си мръсно бельо. Единствено спасение е още по-дълбока криза и пълно физическо очистване на България от тази смет върхушката и обслужващите ги ***.

91

valeri

преди 12 години

БТВ уверено върви надолу. Чудесна новина, най лъжливата телевизия ще потъне много скоро. Ще започнат да огладняват и да се хапят един друг. Доволен съм.

90

тв

преди 12 години

Където и да продаде двете предавания пак няма да ги гледам.И 'господарите', и 'лудницата' са пълни идиотщини.

89

Анонимен

преди 12 години

тези от бтв е крайна време да си сменят и екипа и сценария.Отдавна съм спрял да ги гледам. Да не говорим за скучните предавания,които я заливат....господарите си ги бива,нещо развлекателно на фона на всички останали помии,които се съобщават в бтв!

88

До 105

преди 12 години

Именно..Но все пак си мисля че не от Нова ТВ бе славен г-н Инджев а именно от бТВ.Поправете ме ако греша...

87

Стан

преди 12 години

ДОБРЕ ДЕ, ВЪЗНИКНА СКАНДАЛ. А, ЗАЩО ТРЯБВА, ДА СПИРАТ "СЕДЕМ ЧАСА РАЗЛИКА"? ЗА МЕН СЕРИАЛЪТ Е ДОСТА ИНТЕРЕСЕН. ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

86

До 104

преди 12 години

Типичен хейтър си пич.Себе си харесваш ли? :)

85

Анонимен

преди 12 години

Не харесвам бТВ, но и Магърдич не ми е приятен.

84

Анонимен

преди 12 години

Малко неуместно ми идва сравнението на уволнението на Иво Инджев от бтв и разтрогнатия скъпо и прескъпоплатен "брак" на Ефирните господари и бтв.

83

Rocker

преди 12 години

На БТВ им падат яко акциите, все повече мои приятели и колеги гледат вечер само Нова ! Дори и новините им са по актулни от на Босфор ТВ ......

82

Анонимен

преди 12 години

*** парчета са тея от босфор ТВ... да не им тиках аз химикалката в ръцете като подписваха договора с арменците!

81

до Хе

преди 12 години

Не съм фен нито на БТВ, нито на М.Х, но Иво го свалиха веднага, а Господарите -не, вървяха си предаванията, с подигравки и скунксове ....Истината е в рейтинга- Пълна лудница е само бледо копие на това , което беше в началото при Нова, за Господари да не говорим- изртъркаха се като гуми, няма нови идеи, няма нищо забавно....