93

Славов

преди 12 години

Нагло и просто същество е госпожа Фъндъкова. Ако аз съм кмет, и ако на територията на моята община кучета изядат човек жив, най-малкото което ще направя е да не си покажа очите до края на живота. *** ПРОСТА! *** обясни на роднините на професора, че отговорността е обща! Ти си отговорна! Ти, *** смотана! Измитай се!

92

Анонимен

преди 12 години

да се обединим и да настояваме за промяна на закона и наредбите към него, не на кучетата по улиците, да защитим човешките си права и тези на нашите деца, бъдещето на българия не са кучетата, а децата ни, как е възможно група стари мръднали чанти да тероризират града

91

Смехххххххххх

преди 12 години

Както е написала Г-жа Президентшата (на Роската жена му):"...десетки бездомни кучата, лаещи радостно... празнуват победата на Фандъкова".

90

мая

преди 12 години

ще реши ще реши проблема оставката ти........ ще спреш да си толкова послушна да се правиш на отличничка пред Бойко айде стига не мога да те гледам вече как мрънкаш!!!трябва твърда ръка тия нямаш таак че махай се!1

89

уличен пес

преди 12 години

Предлагам, на госпожа Фандъкова, да открие " Алея на изядените от кучета" в Централните софийски гробища и общината, да поема всички разноски по погребенията !!!И другите кметове също, навсякъде хората са равноправни, дори и изядените!

88

Анонимен

преди 12 години

TUPI moderatori ot tozi skapan site.Stiga ste trili postingi,koito ne sa hubavi sa vlastimastite.Stiga lizahte gerberski ***!!!!

87

!

преди 12 години

За мен ГЕРБ е един грандиозен провал. Не съм гласувал за тях, но си мислех, че ще са по-кадърни и честни от поне мръсните ***. Оказа се, че не съм бил прав. Тези са по-зле и от Луканов, Виденов, Гоце и Сергея взети заедно !!!!!

86

Анонимен

преди 12 години

ВАШАТА ОСТАВКА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВЪ ЩЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДРУГ ПО-КЪДЪРЕН ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ГРАДА. ВИЕ СМЯТАТЕ ИЛИ НЕ ЗА УМЕСТНО ПРОСТО НЯМАТЕ МЯСТО НА КЕМТСКИЯ СТОЛ!!!

85

Анонимен

преди 12 години

променете закона и наредбите и повече кучета да не виждам по улиците, искам да бъда европеец, искам да се разхождам спокойно по улиците на софия, както го правя в париж, искам в градинките децата да играят спокойно, а не пясъчниците да миришат на кучешка урина , не искам заразени деца от кучешка тения, спрете тази простащина, спрете тази идиотщина,

84

до 100

преди 12 години

Да те черпя една баня или две, може би малко ***?

83

Анонимен

преди 12 години

До 87 навремето когато започна строителството на АЕЦ Белене, бяха докарали виетнамци в Свищов. Ей по вилите на хората не останаха кучета и котки. Криеха се дори в големите контейнери да ги ловят нощем. Иначе не съм чувал да са пипали кокошки, прасета или други животни.

82

поинтересувал се

преди 12 години

Знаете ли, че от тези 54% заразени с тения хора, които са в БГ 0.5% от тях са в градовете?Заболели са предимно по селата!

81

гражданска покана

преди 12 години

Каним кметицата и заместничката й на екологичен пикник сред природата - в зелените площи на кв."Малинова долина". Транспорт до пикника - изключително с велосипед, охрана не се предвижда, масички и столчета са забранени, за постелка на тревата найлоновите тъкани също са забранени.,а също така забранени са и ножовете за рязане на каквото и да е, дори и вилиците. Задълж. условие е да си оставятдома всички дамски спрей дезодоранти и подправки лютящи на очите или носовете на четириногите граждани.

80

Анонимен

преди 12 години

Непрекъснато мисля за оставка...Седя и мисля, седя и мисля - по едно време гледам: само седя!

79

Анонимен

преди 12 години

глей са докаде стигнахме от пуста простотиа нашенска, 21 век да върлуват глудници кучета, да убиват хора и никой не прай нищо, таа умувала, кво ми умуваш, или праиш нещо или си оди. писна ми от неграмотници

78

Блу Скай

преди 12 години

Да, скъпа госпожо Фандъкова, но на Вашето място може да застане някой, който да реши проблема. Шматка-вече се била убедила, че кастацията е важна и се замисляла да кастрира своето куче! Добър ден, България, добър ден! И ти ще бъдеш ефективна и в помощ на обществото,като нямаш най-елементарни познания относно грижите за домашния любимец. Дано да си заминат и двете с Бояджийска и *** Екоравновесие, че с тези оправия няма.

77

анонимен

преди 12 години

Прави се нс шушумига, ама я бая властолюбива.

76

Циклаж

преди 12 години

Преди повече от месец *** пребиха пак професор до смърт, но никой не посмя да се разпали за това, нали?Кучето се трепе лесно, ама от *** всички ви е шубе!!!!!!!!!!!! Само по форумите можете, но на *** по улицата и копче не смеете да кажете, нали псевдо загрижени българи

75

Анонимен

преди 12 години

Стига с това "Агрерсивни", всяко куче, и най-кроткото, може да зарази някое дете със смъртоносна болест. Така че, всички кучета са агресивни, дори и да не го показват!

74

ОТГОВОРНОСТ

преди 12 години

Всички носели отговорност?!Всички, означава никой !Отговорност носи КМЕТА по закон и то лично !Оставката може да реши проблема, защото той е персонален !