38

Дани

преди 12 години

Хахаха, май наистина на медийния олигарх Гергов са му спрели кранчетата. По тенденциозна статия не бях чел отдавна. *** какво ли не измислят, само и само да откъснат % -ти от подкрепата на ББ. Но и този път няма да се получи. Хората започнаха да се осъзнават и пак ще има иненадани на предстоящите избори.

37

hagen

преди 12 години

РЗС и "Атака" също се разцепиха не без помощта на ГЕРБ.Няма нищо вярно в това. Просто плъховете напускат първи потъващият кораб.Същото се случва и с ДСБ.Предвид бъдеще без депутатска банка много от народните избранници бързат да си подсигурят топлото местенце за още 4 години.

36

До 32

преди 12 години

Сложих ти +, но ако можеше щях 100 плюса да ти пиша. Много точно го каза. И мен не ми пука кой е на власт. Искам спокоен живот за себе си, за семейството си и децата си. Искам нормална държава.

35

Анонимен

преди 12 години

I KVO EDINIQ NEMOJE I DVE DUMI NA KRAST NA KAJE A DRUGIQ SAMO OT LOV I RIBOLOV SE INTERESUVA E 4ESTITO VI BALGARI SHTE IMA OSHTE 4 GOD MIZERIQ I SEGA KOGATO TEGLIM ZAEM OT NAI GOLQMATA MAFIQ NA SVETA SVETOVNATA BANKA SHTE E VTASAME QKO.NO NALI VOJDA V4ERA KAZA PO BTV 4E TRQBVAT MAGISTRALI AMI VOJDE ADJEBA KOI SHTE KARA KOLITE SI PO TEZI MAGSITRALI KATO OSTANAT SAMO *** V BALGARIQ I VIE KRADLIVITE DEPUTATI OT GERB ,BSP,SDS,DOGAN4O I KOMPANIQ KOI SHTE E TOVA

34

НФБ

преди 12 години

алтернативата е интернет пространството където може да се роди истинската опозиция на мафията герб!нека всеки честен българин изнася сведения за корупционни схеми по върховете..уредени конкурси ...търгове...договорени комисионни1нека честните журналисти да не забравят перото на Алеко и неговият стършел!тук в интернет сме силни и свободни въпреки тоталното наблюдение!не на мафията в пагони!не на ченгетата милионери!

33

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 12 години

Само Първанов ще ни оправи. Ако не беше комунизма сега щяхме да сме като най-бедните африкански страни.Комунизва рано или късно ще победи и когато в Смолян развея червеното знаме ,ще бия шута на всички осквернили червената идея.

32

Анонимен

преди 12 години

"Близките отношения между Георги Първанов и Бойко Борисов никога не са били тайна."E че как. Нали и двамата са от БКП-то.

31

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ясно е за всички...сериозни политици в Кривунделово,че Параванов ще стане пак на чело настолетницата.Това го знае и Серго,но за пред хората...фърля къчове и се прави на мъж.Това го знае и товарищ Путин и за това е...спокоен за руските енергийни проекти.Само недоразумението Бойко не го...знае и гради...планове за светли бъднини въфф един турско-хамерикански...тандем,ама и това е...имагинерно,както Кривунделово,от където пиша тази...дописка.

30

konsiel_gomes

преди 12 години

Гоце за мен е национален предател - той предаде интересите на България в ръцете на руската федерация! Аз няма да му простя никога, надявам се и хората да не му простят, защото ако го изберат за лидер на БСП, той ще изтрие всичко хубаво и европейско, което постигна Станишев за 10 години.

29

Анонимен

преди 12 години

ХАХА по смешна статия не бях чел ,то бива пиар бива ама тия ни взеха съвсем за канарчета

28

НФБ

преди 12 години

Ипон овладя МВР и държавата!днес както по тошово време се правят разработки срещу политици и после се притискат с компромати и се купуват от герб!мафиотския клан Ипон цели да се върне времето на член 1 от конституцията където е записано че герб е единствената партия в страната!спомнете си как след 9 /септември 44г бяха унищожени всички опозиционни партии и Бзнс бе превърнато в придатък на Бкп!обещано от герб!в член 1 да се фиксира върховенството на герб и полицаите милионери!

27

Акъл море

преди 12 години

Първанов е единствения,който може да постави Тиквата където му е мястото-кмет на Банкя.Първанов може да го направи по същия начин по който размаза световния банкер Дянков.Бойко си иска Станишев,защото му е лесен.Затова е наредил тази статия.

26

възмутен

преди 12 години

Първанов работи срещу собствената си партия, воден единствено от жаждата му за власт. Този човек не трябва да бъде допуснат до лидерския пост на БСП. А ГЕРБ печелят с насаждане на интриги вътре в другите партии, насаждане на конфликти, привличане на хора, знаете по какъв начин и т.н. и т.н. Самата политика на ГЕРБ е такава, не виждате ли, насаждат омраза, настройват всеки срещу всеки, цели съсловия се гледат на кръв. Ето това е - разделяй и владей!

25

dragko

преди 12 години

Бля,бля...................А покрай тези "театри"отклоняват вниманието от същинските проблеми:от мизерното съществуване-до терора!Боли *** к..ра кой е на власт!Искам хубав и спокоен живот!Нормална заплата и нормални данъци и цени по магазините!Това е!Начинът за изритването на мутрите и контрабандистите от властта е един!Друг-няма!Казах!

24

plug_n_play

преди 12 години

Абе какво е тръгнал Първанов да овладява. Той не може да овладее собствените си емоции, ами ръси глупости навсякъде, където отиде отиде. Тръгнал да ми се кандидатира за лидер на БСП. Какво направи като президент за 10 години, че е тръгнал сега лидер на най-старата партия да става - едно голямо нищо?

23

Анонимен

преди 12 години

Няма да гласувам за БСП, ако е под крилото или със герп. Ако е наистина за доброто на България, бих гласувал за всеки, но за тия пеликани с дебели гуши-никога!

22

Странджата

преди 12 години

Нека не поценяваме Бойко и дебелото му досие.

21

МАФИЯТА НИ ГАЗИ !!!

преди 12 години

Tрипера и Тиквата, днешните дерибей !!!!

20

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Нека не подценяваме Гоцю Първанов... - КГБ с големия си член - пардон шлем - стои зад него...

19

Гневен

преди 12 години

Мразя ***,но Станишев е прав за едно - ГЕРБ ще оставят след себе си опоскана хазна и обеднял народ.Да не говорим,че стопиха фискалния резерв от 8 на 3 милиарда ( горе-долу цената на АЕЦ Белене )и вече искат да ни заробят със заем