76

BG-2 :)

преди 12 години

И те с неудоволствие поемат контрола върху всичко. Няма демокрация и разни права в такива извънредни ситуации. В нормална среда, това не може да се случи. За това е нужна ненормална среда. Случайно в САЩ точно сега се обсъжда закон, който дава извънредни президентски правомощия: да мобилизират хора и вещи, тотално подслушване и задържане и т.н. Случайно ли след случката в Тулуза, Франция отработва точно същите елементи. На същата религиозна основа. Да тестват как обществото ще го поеме.

75

BG-1 :)

преди 12 години

За Томас и Лара. Преди години това беше абсурдно. Но днес какво прави впечатление. Първо, организират се разни арабски пролети. И за абдалите стана ясно, че някой се опитва да пробута твърди ислямисти в тези страни. След това не е трудно да се предизвика противопоставяне на религиозна основа. И тук идваме до черешката на тортата. Противопоставянето изисква извънредни мерки, извънредно положение. При което цялата власт, плюс извънредни пълномощия преминава в ръцете на много малка група Избрани.

74

BG

преди 12 години

А що се отнася го агресията на Иран, тази държава през последните 300 години не е нападнала никого, а е била само нападана. Без да споменаваме какви експерименти са си правили с управлението на тази държава американци и англичани последното столетие. Опити за възраждане на колониализма. Но в новомутрински стил на държавно ниво.

73

Томас

преди 12 години

просто подготвят измамата, за появата на антихрист - за това се създава тази анархия. ще се появи, един, който ще сключи мир между мнозина - и ще измами мнозина -прочетете Библията докато можете - там е описано ясно какво ще се случва

72

lara

преди 12 години

nai golemiq kradec i terorist v sveta sa USA no sveta iska nov svetoven red ravni prava i otgovornosti za vsi4ki darjavi da im pikaq na demokraciqta tova li tq ako ne si saglasebn s tqx voina i glad vremee da pogine taq imperiq na zloto

71

Анонимен

преди 12 години

Този път, като четох форума се израдвах. Излиза, че не само размектнати мозъци си имаме. Благодаря, че се обадихте ttt, BG 1-4 и други! Познавам иранци, живяли и работили в България и за България, интелектуалци от висока проба. Някакви ***, *** и прости, които не правят разлика между араби и арийци, наричат народ с няколкохилядолетна история "***, маймуни" и т.н. Абе, ***, тези са минали през цяла Тракия и Македония, през Филибето! Дано Израел не постави края на нашата цивилизация!

70

Анонимен

преди 12 години

Ооо недей да скромничите.Отдавна имате "голямата бомба" Даже в уикипедия пище че миналата година сте тествали неутронна.Малка но все пак бомба.Затва и еврейчетата заедно с американските им приятели дивеят.И с право и аз не искам да ми резнат някоя "примитивна" атомна бомба докато спя.Няма да го преживея и в буквалния и в преносния смисъл на думата.Въпреки че няма да е голяма загуба като цяло.Може би страната ни ще стане по добра след тва.Вижте япончетата кви добрички станаха след Хирошима.

69

ttt

преди 12 години

ПрошкаПростете ни деди преславни!Простете майки и бащи,че разрушихме безогледнотрудът на вашите мечти.Простете туй безумно семе,то няма да покълне веч.България ще си изтлееи ще погине тя без сеч.Простете на чедата ваши,последните от славен род.Безумие изцежда бързотаз земя и тоз народ.Простете внуци неродени!Простете нашите дела!Простете туй, що ний сторихмес таз промишлена страна!

68

цитат

преди 12 години

Бившият ръководител на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) Ханс Бликс се съмнява в достоверността на получените от САЩ и Израел данни за Иран. В МААЕ трябва предпазливо да се отнасят към информацията за иранската ядрена програма, която се основава предимно на данни на Израел и САЩ, заявил той в интервю за Ал-Джазира.Според Бликс, израелците вече много години говорят, че Иран почти разработил ядрена бомба, не не могат да представят доказателства за това.

67

Смях

преди 12 години

До 104Като ще се събудят, такивa като теб, по-добре да спят!---------А такива като теб по добре да слагат Кипата и да си чакат реда !!!!Извинявай че минавам на лични нападки но не понасям ГОЙ !!!

66

do Смях

преди 12 години

"Единствено ако овцете се събудят ИМА ШАНС "Като ще се събудят, такивa като теб, по-добре да спят!

65

Смях

преди 12 години

До 100А ти къде видя разликата между *** и капиталистите ?? Капитализъма е създаден от ЦИОНИСТИ Комунизма също... Но има моменти когато лидери на държави се осъзнават на къде се е запътил света, и правят опити да спрат процеса... Можем да започнем от Сталин минем през Кенеди и завършим със Обама.. Макар Обама да е избран от тях се опитва да ги удържа но няма шанс.... Единствено ако овцете се събудят ИМА ШАНС !!!!

64

За брадати супер-инж

преди 12 години

Mожете дa слaгaтe минусите колкото си искате!Вие сте унищожили страната и нашето бъдеще.Знайте, че внуците ще плюят на гроба ви.

63

!!!!!!!

преди 12 години

Един риторичен въпрос: Нека, някой ми посочи ирански терорист?

62

до:99

преди 12 години

Пич , доскоро и аз бях в тоя филм , ама после се запитах абе чакай това не се ли повтаря ?! И си зададах един въпрос , какво на времето учеха *** , че капиталистите са лоши , развратни и , че в Америка бият *** ? Звучи ли ти познато ?! НЕ знам в кой свят живееш ти ама света отдавна е превзет , ако не ми вярваш провери кои са най - използваните думи в света , най разпознаваемите марки... ама нали трябва конспирация да има :)) Живеем в глбоален свят колкото и да не ви се иска !!!

61

Смях

преди 12 години

Плана на ЦИОНИСТИТЕ се изпълнява, няма значение кой какво казва, ВАЖНА Е ЦЕЛТА !!!И те го осъществяват ДЕН СЛЕД ДЕН... Звучи абсурдно но няколко болни мозъка се възприемат за богове и смятат, че контролират света.... Скоро ще дойде и вашето време, както и на всички марионетни правителства !!!! Проблема не е във Иран, Либия, Сирия, Пакистан, Индия, Китай или Русия.... Проблема е във изперкалите Ционисти който контролират САЩ и смятат че контролират света... Но една държава не е само ПРАИТЕЛСТВО

60

Анонимен

преди 12 години

между перси и араби има огромна разлика,макар че изповядват една и съща религия и използват едно и също писмо....манталитета им е коренно различен....

59

ttt

преди 12 години

Не е опасен този който има 100 или 1000 бомби, но иска да преговаря, опасен е този който има 1 и не иска да преговаря. Точно за Северна Корея и Иран не съм сигурен. Аз лично не бих пробвал и с двете. Големите се надлъгват кой пръв да влезе в голям конфликт и да изгори, както изгоряха Британия, Франция, Япония, Германия, Русия които влязоха първи в последната голяма война, а тези които влязоха последни - САЩ намазаха филийката и излязоха силни от войната.

58

За брадати супер-инж

преди 12 години

Всичко, което сте имали, сте продали за обещания през 1989 година.Сега можете да се оплакватe, че младите хора са .....Вие сте унищожили страната и нашето бъдеще.Можете да се оплакватe.Толкова ви е останало

57

errr

преди 12 години

da puskat bombite i vednyj zavinagi da se svyrshva s kapitalizma, 4e ve4e mi dotegna ...