119

Анонимен

преди 12 години

До 123: Това, че руският посланник не дава интервюта си е негов проблем, но че най-редовно ти предлагат статий от газетите със заплахите на разните му КГБ апаратчици го игнорираш...чиннопоклоннически по навик !

118

123 до 134

преди 12 години

Говорех за СЪВЕТСКИЯ и за НРБългария. Предполагам, че си гербаджия след като не си направил разликата и не си разбрал смисъла на написаното от мен. Ама нормално, за вас връх на интелекта са Боко, Цвъко и да не забравя Христо Стоичков.:)

117

за 123

преди 12 години

Руския посланик не знае български, пък и е прекалено зает с агентите си у нас..................докато не ги пратим подарък на *** ще сме си все в мизерията. Турция и руссия винаги са ни дърпали в азиатското блато...

116

ОТ ГАЗЛАНД

преди 12 години

Добивът на газ и петрол = земетресенияПроизводството на петрол и газ може да обясни рязкото увеличаване на земетресенията в Средния Запад в САЩ, заключава докладА.Федерален доклад твърди, че производството на петрол и газ може да обясни рязкото увеличаване на земетресенията в Средния Запад в САЩ, съобщава Асошиейтед прес.Изследователите установили, че земните трусовете са скочили шест пъти от края на XX век досега.Особено много са били увеличили земетресенията между 2009 и 2011 г.

115

отчаян

преди 12 години

Е как бе, Урко ще сме независими от пияндурниците? Агент Лостов им подари Нефтохима, а агент Буда ще им строи Южен поток...............малко сме българите по тез земи - предатели, турци, *** са масата

114

pege

преди 12 години

гнусен мазник

113

Анонимен

преди 12 години

С тези толкова "приятелски" отношения на САЩ към България бяха нужни цели 23 години, за да преминем към лесни визи. Така вероятно към 2035 г. САЩ ще отменят визите за България, но то пък в България няма да е останал никой жив демократ, за да иска да пътува до САЩ.

112

Анонимен

преди 12 години

хахахаха

111

Анонимен

преди 12 години

аха,,,сега разбирам каква е била предизборната уговорка на Борисов и уОРЛИК

110

Анонимен

преди 12 години

Опитвам се да си спомня колко пъти съм чел/гледал интервюта със съветския посланик в Народна република България. Опитвам се да се сетя по колко ВЪТРЕШНО политически въпроса се е изказвал публично. Май не се сещам за такива неща. Иначе този *** каубой Уорлик ми омръзна. Единственото което постига е да направи така, че разумните хора да намразят САЩ.

109

до 118

преди 12 години

абе ти наистина си много глупав

108

Анонимен

преди 12 години

vorlik ,nema zna4enie kvo iska6.naroda ne iska vodata mu da e otrovena

107

минаващ

преди 12 години

На русогъзолизците плащат ли ви , или просто вкусът ви харесва?

106

до 115

преди 12 години

смешен си... "руската мафия".. а за американската мафия нещо да кажеш? тя сигурно е по-морална, не си гони безскрупулно интереса и прави благодеяния навсякъде по света?

105

Анонимен

преди 12 години

Уорлик нареди и ГРОБарите сформираха в парламента комисия, която да разгледа : "Положителните практики за проучване и добив на ШИСТОВ ГАЗ" ...Нали знаете, че ще последва много, ама МНОГО положителна оценка за условия за добив на шистов газ в Добруджа!Шеврончетата : *** Ваньо, фъфлещ МаЛтин ще завият от радост.

104

za 105

преди 12 години

Подкрепям, ако махнем и паметника на окупационната червена армия....иначе не участвам в мероприятия на позитано

103

до 113

преди 12 години

На *** комунист само заповеди му в главата, всяка държава може да си купи газ от Катар и не само от Катар, може и от Египет, Алжир и т.н. и т.н. , но за целта тази държава нетрябва да е управлявана руската мафия, и да вложи пари във терминал за втечнен газ :))))Например като Хърватия, терминала на Адригаз е с капацитет от 10 млрд. куб.м, това за твое сведение е 3-пъти повече от годишната консумация на България :))) и задоволява нуждите на Хърватия и Словения, и освен това се изнасят :)))

102

до 110

преди 12 години

Изобщо не е смешно, защото е вярно! В момента сме толкова про-американска държава, че чак ме е срам от политиците ни!

101

до 73

преди 12 години

Затвърди ми мнението, че си ***. Какво значение има къде пише каква е цената на втечнения чаз. Хайде, като е конкуренция, що САЩ не заповядат на слугата си Катар да ни докарат втечнен газ на половин цена, за да подбият руската цена. И защо след като американците купиха ТЕЦ Марица, ИЗНУДИХА България да купува тока на фиксирана цена, много по-висока от пазарната. Като понякога се плащаше и непроизведен ток. Това е конкуренция по американски. А по нашенски се нарича РЕКЕТ. *** неграмотен.

100

Анонимен

преди 12 години

Страна с ядрена електроцентрала няма да ти бомбандират, нито нападнат... Спираме АЕЦ-а и още на другия ден ще сме турски вилает, то подготовката денонощно си тече - медии, капитали, политици-предатели, легитимиране на измислено малцинство, всичко е на лице.