35

?

преди 12 години

Защо изтрихте 36 ? Истаната толкова боли ?

34

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Ура, другари и другарки! Да живее Пеко Таков!

33

ДО- БСП

преди 12 години

Другари,пресъхна още една от хранилките----енергетиката ,благодарение на ОЛИГАРСИТЕ ---Р.ОВЧъ,ПЪРВАНОф,ДОГАН,Р.ПИТКОФ!

32

!!!!!

преди 12 години

Не се карайте бре хора - утре ще кажат,че ще строят АЕЦца и театърът ще продължи !!!

31

Анонимен

преди 12 години

четем ви тука и разбирам що сме бедни, щот сме прости, мноо прости

30

само в Бг

преди 12 години

Социалистите изтърваха ---кокала,както и СК,НДСВ,ДПС!

29

Пипи

преди 12 години

Фатално ще бъде, ако ти се върнеш в политиката.

28

Анонимен

преди 12 години

фатално е най-вече за червените ви джобове, другари! това е добре. Даже много добре!

27

С теб сме, Бойко

преди 12 години

Верно е, че Бойко е простодушен и недодялан в обноските си, но за разлика от някогашните му червени господари и техните синчета, е непокварен и се оказа гъвкав политик и добър, съзидателен и родолюбив стопанин ! Затова целокупният народ основателно го харесва ! Може да се каже, че той е най-доброто досега попадение ! Тъй че Бог да ни го пази !

26

Анонимен

преди 12 години

глей са мноо е просто дпс-то не подкрепя белене, щото турция строй 3 бр атомни централи да ли не беха 6 бр не сам сигурен, белене срещу подкрепата на следващите избори, ша има коалиционно правителство ГЕРБ ДПС, доган си е доган тва е пичове, ние сме си такъв народ, националнио интерес не струва нищо за тва сем бедни

25

дзвер

преди 12 години

Какво друго може да се очаква от куклата на конци Боко Б. Този е пионка в играта на геополитика на разпадащата се империя САЩ. Че след 15год. АЦ "Козлодуй" с изчерпан ресурс ще бъде и затворен. Че ще останем без наша евтина ел.енергия, и ще трабва да внасяме и купуваме много по скъпа. Това не го касае. Не мисли за народното утре. Този няма хоризонт. Други му казват какво да прави. Това е посмешище на политик. Че народа бедствува, безработицата е над12% вече, оцеляването на много хора става проблемно, деца остават недохранени, здравеопазване и образованието западат все повече и тн. Този утре ще си дигне чуковете, метресата му насъбра май над 200 милиона, и ако не е в затвора или на майната си, ще потъне в джунглите на САЩ и му дреме патката. Там ще го посрещнат с музика и песни. Аборигените български да се оправят, както могат и знаят. ТЕХЕН СИ Е ПРОБЛЕМА. Кой им е виновен, като са избрали да ги управлява човек, за който всички казват, "ЯК Е КАТО БИК И ПОЧТИ ТОЛКОВА...УМЕН."

24

Анонимен

преди 12 години

важното е ние да набиваме леб с мас, а кученцата да ядат пържолки

23

Да

преди 12 години

Toчно това е. В крайна сметка вместо да задържим малди хора, с работа в сектор, който може да им осигури почти европейски стандарт, ние ще пратим няколко хиляди от най-най-висококвалифицираните си специалисти, доказано на европейско и световно ниво в чужбина или по борсите да метат улиците. Жалка страна с жалки управляващи. Никога не съм и не бих гласувал за БСП, но решението за белене беше единственото хубавно последните 15 години. А попарата на бойко яко ще я духаме след десетилетие

22

що бе...?

преди 12 години

Нали и ДПС и НДСВ нямаше да управляват с БСП.....?И кво стана ----коалиция....?Вполитиката морал и правила ---няма ,има само ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ!---константа!

21

Анонимен

преди 12 години

Отрязаха и последната далавера на червената мафия.

20

Вагнер

преди 12 години

Волен заради тези си ходове,няма да влезе в парламента след изборите.Той бил по-зле и от Янето бе!Продажник............си ВОЛЕНЕЕЕ

19

Анонимен

преди 12 години

Сергчо, не ти ли станаха много динички под бръснатата мишница моето момче? Водач на европейските социалисти, инициатор на вот на недоверие... а идат избори моето момче...най-напред в столетницата, после и в парламента... Серги, нали знаеш какво казва народа за многото дини моето момче? Внимавай съселчо, гледаш напред, а зад гърба ти плевнята гори :)

18

попа

преди 12 години

Само като прочетеш що Плугчиева не е подписала, ти става ясно какви са комунистите - къде има далавера, играят двойна игра само и само да се нагушат. Не че и герберите (техни отрочета) са по-различни. Ама българина простоват и доверчив - пуска ли, пуска бюлетинки за тях. Докато е го, съседите лукави елини на държавно ниво чрез финансовия им министър ни се присмиват за заплатите, и между другото пенсионерите им са взели по 190 евро бонус за Великден. Като ви ги даде Бойко, ще ми се обадите.Смях.

17

optimist

преди 12 години

Вижда се краят на БСП. Разцеплението в партията *** на вратата, а спирането на кранчетата им от ГЕРБ в комбинация със загубите на последните 4-5 избори ги поставят в много неприятна ситуация.

16

дзвер

преди 12 години

Ами Боко не мо'е да направи нещо за след 10-15г...До там акъла му не може да метне.Той знае само тук и сега...щото требе да се ***'а леб.Възмутен, да виждаш пълно припокриване между *** Захариев и ББ?Щото за мен са едно към едно-гепи тия парички, яж пий, па след 10 г...еб* им мамата на кучетата.Що да правим нещо дето не можем го види...