63

qq

преди 12 години

АЕЦ Белене за който трябваше да поемем 20 млрд. лева дълг означаваше фалит на България като гръцкия, но с пет пъти по-ниски заплати. Освен това тока произвеждан от него трябваше да е с 3 пъти по виоска цена от тази в Козлодуй. Русофилските чуждопоклонници естествено това не ги интересува, тях ги интересува руснаците да си продават стоката.

62

anonimen

преди 12 години

Boko pravi *** na OBAMA i lize H.Klintan

61

АЗ

преди 12 години

Ако някой наистина се интересува от фактите за централата, на сайта на АЯР (Агенция за ядрено регулиране) има доклада за безопасността на Белене, правен от МААЕ. Там прочетете за какво става дума и бъдете сигурни, че в тоя доклад нито бойко нито станишев имат пръст, това е истината за АЕЦа.

60

qq

преди 12 години

За русофилските *** всяко отстояване на националните ни интереси е натиск от САЩ. Те не могат да си представят, че е възможно да поставяш България на първо място, а не сащ или русия, тъй като те никога не са го правили. Червеи и национални предатели.

59

Анонимен

преди 12 години

Върнете производството на Москвич е Ловеч!И то с 4 фара!Костов,СДС и ГЕРБ-машите на американския империализъм и световния ционизъм го ликвидираха.

58

Лимон

преди 12 години

До 57 - аха предпочиташ да си зависим от Хамстерика,която не само не помага на никого,но се меси където не и е работата,заради собствените си интереси?Да ти кажа зависимост от която и да е страна е неприятно нещо,но в случая бих предпочел Русия,отколкото хамстерика :)

57

969

преди 12 години

Spriaha nai goliamata peralnia na pari.A za neshtat kato shistovia gas triabva da vikat y4eni po televizita i te da se izraziavat konktretno za nashte oslovia a ne sulio i pylio deto gledal film4eta da se praviat 4e mnogo razbirat.

56

Анонимен

преди 12 години

Навремето американската клика и световния ционизъм не ме оставиха намира докато се откажа отново да си купя Лада за 25 000 лв вместо фашистката *** Опел за по малко .Разбирам какво се е случило.Било е голям натиск-от Русия,от Позитано 20.Сега обаче е било по лесно-АЕЦ-а не е било ясно колко ще струва.Е,верно че е на техниоческото ниво като колите да кажем от 80-те,турбинката и тя като стар Москвич.Но когато Германия .Англия,Франция,САЩ купят руска централа и аз ще бжъда ЗА,даже безплатно..

55

Анонимен

преди 12 години

от това което правят мутрата и герб са единствено доволни напиканите и *** чифутчета ,които от сутрин до вечер дремят пред монитора по заръка на брадатите ненормални равини да тровят нета с кашерните си миризливи фекалии под форммата на (коментари) ,а за това те имат време в изобилие ,защото като евреи са си по рождение пълни *** и за тях работа е ( ***) дума.

54

Анонимен

преди 12 години

Изпитвам много историческо- емоционални чувства към Русия, но най-много обичам България. Ако се убедя, че руснаците ни цакат , ще съм за интересите на България. Но досега виждам,че злините идват само отвъд океана.

53

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ-Голямата Евврейска Разбойническа Банда са жалък слугинаж на циониските *** и едните и другите са пътници

52

ставри

преди 12 години

Тиквата е долнопробен престъпник. Има множество убийства, за които знаят службите на САЩ. Дойдоха, разказаха му играта и тиквата клекна. Сега изпълнява техните поръчки . Готов е да продаде Родината ни само и само да оцелее. Няма да оцелееш смрадливецо, народното презрение ще те преследва до края на жалкия ти живот!

51

666

преди 12 години

Отказаха "Белене", уволниха Трайков и пуснаха в парламента преразглеждане за шистовия газ. На някой още да не му е ясно за какво става дума?

50

Анонимен

преди 12 години

Всички герберасти в адски мъки да умрете, ваща мама предателска!!!

49

бай Петко

преди 12 години

НОВИНА: Най-после и на слепите и глухите казаха кой накара герберите да са новите роби на САЩ. Защо чакахте от вестниците да научите кой дърпа конците. Плана им тотално да ни затрият, но помнете предатели независимо от коя боя сте, че рано или късно господарите се отърват от такива, било морално, било физически. Нали я знаете поговорката...като си изтъчат платното и си ритнат кросното...

48

Анонимен

преди 12 години

евала на Боко, сега американците ще са спокойни, че ще продават тока си от Марица изток още по-скъпо, защото няма да имат никаква конкуренция, когато Козлодуй се изведе от експлоатация!

47

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не са вечни. Идват нови избори и ще ги сменим, а Белене ще се строи - АЕЦ-а е нужен на България. Лошото ще бъде, ако ГЕРБ успеят пак да фалшифицирта изборите, както направиха тази година.

46

Ben

преди 12 години

Национални предатели-нищо друго. Докараха ни до просяшка тояга и пълна разруха. За съжаление се оказаха много по-зле и от станишевци. След години и ток ще купуваме от турците

45

Berta

преди 12 години

Народ, който никога не е извоювал само свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб. Затова последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

44

аз

преди 12 години

Що за психика!!! Всички тук спорят, пишат как да станем роби на руснаци и американци и защо ли не на турци. Няма ли един българин.