21

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 19Не е метафора.Това е руска поговорка: "Вот где собака зарыта" - в смисъл, ето каква е работата.Много подходящо за Миро - ще изрови МЪРШАТА и ще я продаде на салам "Кучешка панахида"...

20

Анонимен

преди 12 години

то безтуй си имаме 6 млн. кучета

19

Анонимен

преди 12 години

Нека Миро внимателно прочете въпроса ми! Защо допусна Държавните ловни райони да се завладеят от мутри, които масово тровят хищници и ловни кучета по време на ловния сезон?Само тази година са изтровени десетки ловни кучета умиращи пред очите на стопаните си по време на лов! Някои са ги заснели като умират в страхотни мъки и са вдигнати във VBOX 7. Отговори ми Миро, защо не гледаш собствената си къща, а се месиш на Фандъкова?

18

Анонимен

преди 12 години

Миро, по-добре се занимавай с щастливите кокошки, меси козунаци, но не се изказвай неподготвен, защото ще те дадем на кучетата. Заради такива като тебе професора бере душа.

17

Анонимен

преди 12 години

Найденов, като се разхождаш с нашите пари по Европа къде видя бездомни кучета и ла.на кучешки по улиците. Найденов, ти не си в ред.

16

народа

преди 12 години

ОТ ТУК ПРИ КМЕТУВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ МИНА КАТО ДИРЕКТОР И МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВКучешката мафия, която години наред топи столичния бюджет без никакви резултати, е продукт на Стефан Софиянски. продължена от Бойко Борисов . Още по време на неговото управление структурата "Екоравновесие" и подчинената й администрация са мъртвородени по подобие на здравната каса и са обречени да губят парите на софиянци, пише в. "Всеки ден". Структурите са създадени от Софиянски и хората му така, че пътят на парите се проследява трудно и те потъват безследно в джобовете на природозащитници менте. "Това са милиони всяка година", коментират работещи в приюта в "Сеславци" пред всекидневника. Всички се грижат от години за животните и са наясно със схемите на властта, но всяко следващо управление се оказва безсилно да реши проблемите, защото са в самата законова рамка.От години хилядите бездомни кучета, които скитат по улиците, служат за нагушване с общински пари на редица хитри играчи от псевдоприродозащитни организации, както и от шефове на фирма "Екоравновесие".По 280 лева плаща общината за кастрация, ваксиниране и обезпаразитяване на кучетата. Много странно къде отиват тези пари, които годишно се изчисляват на милиони.Защото всеки може да направи следната сметка: кастрация при ветеринар струва 40 лева за мъжко и 60 лева за женско, обезпаразитяване вътрешно и външно струва 1015 лева, ваксинирането пък срещу бяс струва 30 лева.Общо 110 лева максимум. Доброволци, които се грижат за четириноги в приюта в Сеславци, разкриват, че екипите на "Екоравновесие" много често прибират кучетата за ден-два, не ги кастрират, а след това връщат глутниците в съвсем различни квартали.До момента Йорданка Фандъкова е уволнила двама шефове на "Екоравновесие", но не успява да се справи с проблема.Един от начините "Екоравновесие" да се спасява от проверки е, като сключва договори с псевдоекоорганизации, които уж гарантират, че всичко в приютите е нормално. Те пък получават възможността да прибират пари от германски организации за защита на бездомните кучета по разни програми и проекти.Вместо обаче тези пари да отиват по предназначение, те се гушват от лъжливи еколози, както и от ръководството на "Екоравновесие".

15

Анонимен

преди 12 години

Мирославе, един ден гнусната ти *** ще бъде набита на кол ,някъде по пътя на магистрала "Тракия" ,последвана от тази на жена ти и децата ти за крадене в особенно големи размери и национално предателство! Времето ти изтича ! Поигай си още малко на стражари и апаши и ми говори колко евтини са станали яйцата...

14

Анонимен

преди 12 години

Боже ся разбирам че туй било метафора бе мама му стара,аман от метафори,що не говори като човек тоя ами поетичи...

13

В Европа ли сме?

преди 12 години

Мен не ме интересува кой какво казал, а какво ще направи и защо не го е направил досега! Плащам си примерно и в срок всички данъци и такси, и искам да живея в чист и спокоен град! Не искам да се оглеждам по улиците и да се чудя дали това куче-*** насреща е агресивно или не, дали е кастрирано или не, дали е обезпаразитено или не, дали не е заразено с тения, която ще се лепне на детето ми в градинката или не! Изгубих всякакво търпение!

12

Ardinec

преди 12 години

G-n Naydenov zap[ovqdayte i v grad Ardino kadeto gospodin kmeta Resmie bez pri4ino evtanizira uli4nite ku4eta v samiq centar na grada.

11

Анонимен

преди 12 години

Някой ще ми обясни ли какво е това куче...

10

Анонимен

преди 12 години

Как може толко да се толерира и защитава това вълкоподобно потомък на див хищник същество кучето.....Какво им е специалното на тия ***,коблете ги че ми писна вече ..

9

Анонимен

преди 12 години

Тоя пък ***,не си гледа негомвото министерство,което ръководи така че ум да ти зайде,пък тръгнал компетенции да дава за кучетата...уволнявайте го

8

Анонимен

преди 12 години

Аз пък мисля че безпричинната евтаназия ще реши проблема генерално.

7

Анонимен

преди 12 години

И какво? Нещо конкретно да предлага министърът? Съвещания, обсъждания, приказки и едно голямо нищо! Всичко ще си остане както си е, само ще плащаме все повече и повече на разни сдружения, организации и пр. А кучетата ще се множат и ще нападат хората.

6

Retro

преди 12 години

Докато *** си изхвърлят домашните любимци, а кметове, приюти и т.н. си пълнят гушките, проблемът с животните няма да се реши. Просто ме е срам, че съм българка... такова диво и първобитно племе няма по целия свят. Дори базата данни с чиповете им не работи, какво очаквате?! Кастриране, кастриране, прибиране на агресивните животни в приюти и жестоко дране на ***, дето си пускат кучетата на улицата.

5

Анонимен

преди 12 години

Оправихте държавата, че тръгнахте да оправяте кучетата.Кога ли българите ще се събудим?

4

??

преди 12 години

Способен министър с мнение за кучетата, месене на козунак, евтини яйца и стандарти подигравка за потребителите...... и т.н.Дано го захапе някоя глутница , че да се отървем от него.

3

Анонимен

преди 12 години

Щом ще сядат на маса ... ясна е работата. Ще трябва да се спасяваме поединично - кой кавото има под ръка.

2

Фабержето

преди 12 години

Увеличената популацията на уличните *** се дължи на Миро Фабержето!