125

Chikatilo

преди 12 години

Супер...сега цял свят ще разбере колко нагло племе са византийците !!!

124

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

ELLADA HRANI POLOVIN BALGARIQ....RADVAITE SE AKO TOVA STANE....ZA DA IMA MAMBO I ZA VAS.../NE DA P[LACHETE ZLORADO...KATO KLETI OVCE...

123

Анонимен

преди 12 години

Цакай малко сега....леля Меркел засто не иска да дава евракис? И сега трябва работакис и всицки евраки врастакис ? Ми мързелакис,узакис,сиртакис ? Лосо така,гръцки цовек не обица работакис......той тарикатис

122

до 139

преди 12 години

Ще се излее на баба ти ***, най-вероятно гнева на великите гърци ще се излее върху чуждите банкери, макдоналси окупатори и така нататък разрушаващи гръцката икономика.

121

Анонимен

преди 12 години

До 146 Кой ти каза ,че няма документи Имам ,за 800 декара земя край Одрин и за 3 къщи и за стада и за гори От 5 години нищо не се получава .Турците НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ и се правят на гръмнати точно като гърчолята .

120

Анонимен

преди 12 години

149,Втората световна война е предизвикана от Сталин и Хитлер - две империи на злото които са си съперничили въоръжени до зъби.

119

Хектор до 140

преди 12 години

А така,кажи им го.Аз като го кажа и скачат.

118

Анонимен

преди 12 години

Обективно погледнато на Гърция им трябват още 300 милиарда евра, така че не си струва да се карат с Германия за жълти стотинки.

117

До 120

преди 12 години

Стига с това copy-paste относно Византия. Измисли нещо друго, защото явно историята ти куца. По темата за задължението, защото това НЕ СА РЕПАРАЦИИ!!!, след като са взели заем, редно е да го върнат, нали така скъпи сънародници? Всики в един глас не скочихте ли, че е редно гърците да си платят заемите барабар с лихвите, а? Тогава защо Германия да е по-облагодетествана? Две войни е предизвикала в Европа, осакатила е милиони човешки съдби и сега да излезе чиста и неопетнена, е няма да стане.

116

до 129

преди 12 години

ти като си голям историк я кажи гърците сами ли се освобождават от турско робство а кажи сега и за българите ..... --Гърците не са се освободили сами, а са им помагали много народи, включително и българите. Чети историята! Русия, Англия и Франция разбиват турския флот, след това френска сухопътна армия изтласква турците. През 1830 г. се подписва Лондонския протокол и те ти Гърция! За пръв път имат имат държава и фалираха 6 пъти!

115

до 121

преди 12 години

А древна Сарта имало ли е маратонско бягане нищо чудно илотите във древна Елада да са били вулгари демек роби.

114

Анонимен

преди 12 години

При обсадата на Троя са загинали хиляди траки ,сега да поискаме компенсация от Гърция ,да кажем 1000 тона злато и лихва за всяка година от тогава .тези станаха смешни

113

Machiavelli

преди 12 години

Те знаят, че на ЕС не им изнася да изритат гърците от съюза и за това се правят на важни.В момента в който седнат на маса да обсъждат изритването на тва племе от европейския съюз, тогава друга песен ще пеят гърците.

112

Анонимен

преди 12 години

"...След като преди две години Гърция подписа споразумението с европейската тройка кредитори, Германия постави условие тя да няма право да претендира за други германски задължения към нея...", мисля че това изчерпва темата. :-)

111

Папуляс

преди 12 години

Хахахааха вулгарите не искат да станат свободни хора искат и гърците да се надупят като тях на всеки пък бил той и скапан фашист и империалист вийте миши и се чудете що гоните сомалийците продажници.

110

Анонимен

преди 12 години

До 117 И аз съм в чужбина .но не се чувствам емигрант ,всяка година се връщам в България ,просто 5 години не мога да им свикна на кочините на западняците .

109

Анонимен

преди 12 години

България и Германия заедно окупират Гърция през ВСВ така че тези пари ще се изискват солидарно от нас. Трябва дипломатине ни да си раздвижат седалищата и да не допуснат такава несправедливост.

108

Анонимен

преди 12 години

Абе умряло куче хапе ли?Овъртяли са се от заеми и вместо да си трайкат,те взели от сто кле=аденци вода да носят.Лани баба пръднала,чак сега и замирисало.Защо са в НАТО заедно с Германия тогава?А и заедно с Турция пак са в НАТО,но имат претенции към Кипър.За Македония пък да не говорим.Искат ли да запалят война все ще се намери кой да им я спретне.Отдавна Гърция не е Византия.

107

Анонимен

преди 12 години

121,и какво общо днешните полуафриканци с Елада бе пич?

106

чичо Тиквичка

преди 12 години

Браво на номер 107, добре го е казал. Гърците, вместо да запретнат ръкави и заработят, продължават да търсят под вола теле. Византийските номера вървят до едно време, след това идват бой по манерката, глад и сълзи. Германия, ако вдигне ръце от гърците, ги връща автоматично 200 години назад.