81

какво виждам

преди 12 години

В България за последните 22 години- половината гори изсечени, половината морски бряг бетониран, в планината няма вече риба, гъби или пък дивеч!!! Дотука е ясно- така е, защото нямаме еколози и природозащитници!!! В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С БЕЗДОМНИ ***, КОИТО ИЗЯЖДАТ ХОРАТА ПО СРЕД БЯЛ ДЕН И НЯМА КОЙ ДА ГИ ИЗТРЕПЕ!!! Това е така, защото има много природозащитници!!! Тука май има някаква ИЗМАМА!!! Обаче съм сигурен- ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ у нас не е имало, няма, НЯМА И ДА ИМА!!!

80

Анонимен

преди 12 години

Добре е хората дошли от село да не пишат коментари. Когато са били с външна тоалетна, наричат животните " стока" и вместо кучешки лай се чува чалга - ПО- ДОБРЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ СТОКАТА и не им нужно да пишат коментари. Съотношението : хора от градовете и селяни ще се прояви в минусчетата. Статистика.

79

Анонимен

преди 12 години

Няма агресивни котки обаче...

78

Анонимен

преди 12 години

И агресивни котки има обаче...

77

Jek

преди 12 години

Навсякъде из София е кучешки ***. Няма къде да стъпи човек. Вместо да ги кастрират може да им извадят зъбите. Явно кметицата се плаши кучетата да не натаковат хората а не да ги ухапят.

76

Настрадин Ходжа

преди 12 години

Аркадашлар булгарлар! На това дередже сте, защото не четете вашия Христо Ботев ефенди. Той хубавичко е описал *** под турското ни управление като една кучешка империя. Това е един от белезите на Турската империя, в която доброволно сте влезли сега, та и правителствата ни заседават заедно в Анкара. Ашколсун на вас кьопекоолар, че сте толкова търпеливи раи, та търпите Фандък-ханъм, та не я хванете за фандъка и право на ***!

75

Ученик

преди 12 години

Задача 23: Ако всяко куче на ден изсира по 1 кг *** и изпикава по 1л. пикня и в София има 300 000 кучета, колко тона *** и колко кубика пикня се изсипват в София за една година.-------------Решение:1. ***: 300 000 кучета х 1 кг = 300 000 кг. дневноЗа годинa: 365 х 300 000 = 109 500 000 кг. *** годишно1. Пикня: 300 000 кучета х 1 кг = 300 000 кг. дневноЗа годинa: 365 х 300 000 = 109 500 000 кг. пикня годишноОбщо: 219 000 000 кг. за 1 година само от уличните ***(без домашните).

74

Анонимен

преди 12 години

Отношението към животните е основа за изграждане по-късно на отношенията между хората.Толерирането на убийство на живо същество по- касно води убийство на човек.

73

Аз

преди 12 години

Недопустимо е в една страна да съществуват животни,каквито и да са те,застрашаващи живота и здравето на хората в населените места.Много добре си спомням инрервюто с Фандъкова в шоуто на Слави,когато обеща,че като кмет,ще се справи с проблема с бездомните кучета в София.Това беше преди 2 години.Оттогава кучетата са се умножили двойно ! Докога ще ни баламосват? Ще гласувам за този ,който твърдо заяви,че в определен срок ще реши проблема с ***.

72

Димитър

преди 12 години

Нито кмета, нито Екоравновесие знаят какво работят. Писах им жалба тази зима и ми отговориха, че не работели понеже били ниски темпераятурите. Да съм изчакал да се стопли. Писах и на кметицата и на инспектората. дори не благоволиха да ми отговорят от тяхно име. Никаква подкрепа за тези на избори вече. Слушаме стана два мандата, как били се справяли с проблема. Просто ми омръзна да ме лъжат от кметството.

71

Анонимен

преди 12 години

Бог е създал животните с определена цел и всяко животно си има функция, но определено не човека да се бърка в селекцията и задоволяване на собствения си ЕГОИЗЪМ като ги отделя от естествената им среда и прави "ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ" от тях. Чрез цялостната селекция през годините, и задоволяване на прищевките си ето докъде се стига в наши дни. Животно да живее в жилището на човека, да му слугуваш, да го дундуркаш и да пищиш, че другите хора ти пречат. Куче-робовладелци не се бъркайте в Божиите закони!

70

Човек

преди 12 години

цитат: "По думите й днес в двора на столична детска градина е имало провокативни действия от страна на екозащитници, които са оставили куче с малките му." - Това ако е вярно тези са за разстрел!

69

до 104

преди 12 години

Когато извеждам кучето си от къде да мина ? Минавам по улицата за да го заведа на място за разходка на кучета / не може да се телепортира /. Отделен въпрос, че хора- *** са го подритвали и за това обикновено го нося / минидакел-4кг./ Водя го на разходка- ЗА ДА СЕ РАЗХОЖДА, А НЕ ЗА ФИЗИОЛОГИЧНИ НУЖДИ, защото имам собствен двор.

68

Анонимен

преди 12 години

не съм вярвал, че ще го кажа, но в този аспект Пловдив сме на светлини години пред вас. Цял ден да обикаляш ( не се базикам) я видиш една ***, я не. Предлагам ние да ви дадем ноу хау за песовете, а вие да преместите някой завод в Пловдив, че мамата си е**ло тука от безработица!

67

Анонимен

преди 12 години

кой п*л (коя ***) слага минуси? глутница да го (я) нахапе в най-скоро време!

66

Анонимен

преди 12 години

и да добавя,една моите поне 5 истории с ***-нападнаха ме една сутрин БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА, АЗ БЯХ ТРЪГНАЛ ЗА РАБОТА, с една чантичка, по къси ***. Нахапаха ме, след което закъснях за работа с 4 часа (пусках жалби до екото, биха ми инжекции, освидетелствах си раните). Резултатът - 20% от работната заплата ми бе удържавана.екоравновесие НЕ НАПРАВИ НИЩО, ВЪПРЕКИ МНОГОКРАТНИТЕ МИ МОЛБИ, години по-късно същата глутница още живееше в училищен двор, а аз вече не минавах по прекия път за вкъщи!

65

Фалшиви Инициали

преди 12 години

"Кметът на София припомни заявеното още в края на миналата седмица, че общината ще предоставя терен на всяка неправителствена организация, която иска да изгради приют за бездомни кучета." - Разбира се, че това е решението. Мястото на кучетата не е по улиците. На болните мозъци с болните идеи - също!

64

Анонимен

преди 12 години

ФЪНДОКОВА, *** проста, знаеш ли докат още живеех в ***, наречен ***, как ежеднено МИНАВАХ СЪС СТРАХ ПОКРАЙ КОЙТО И ДА Е ПЕС. А те обикновено са поне три в дружинка! НЕ Е ЛИ ТОВА ЕЖЕДНЕВЕН СТРЕС ЗА ЕДИН ГРАЖДАНИН? А знаеш ли, че има хора, обикновено жени, като моята, КОИТО ИМАТ ВРОДЕН СТРАХ ОТ ЖИВОТНИ И НЯМА КАК ПРОСТО ДА ПРЕМИНАТ ПРЕЗ ТЯХ БЕЗ СТРАХ. ТОВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОБЯСНИ, ДА ТИ БЕРА ЛАЙКАТА ***!

63

antiES

преди 12 години

do kyde q dokarahme,bedni sme ,a 6te stroim hoteli za pomiqrite

62

Анонимен

преди 12 години

Браво г-жа Фандъкова! Би трябвало да се строят приюти за хора, които живеят кучешки живот. И...само да напомня, че бездомни агресивни кучета има не само в София, цялата държава се е превърнала на кучкарник.