40

Анонимен

преди 12 години

цялата система с кучетата е една голяма далавера, където няколко човека лапат, а всички останали сме хапани от кучетата. И така ще бъде докато народа си трае ... властта се размърдва само когато народа се вдигне, разберете го. в Парламента бездомни кучета няма (с малки изключения)

39

ВИЖТЕ

преди 12 години

Идете на Женския пазар. Вижте колко ДОБРЕ ОХРАНЕНИ *** щъкат насам - натам изпод сергиите! Оня ден едно ме изплаши и като го погледнах лошо, то заръмжа по мен. Аз го сритах, и като скочиха по мен поне десет продавача и продавачки, *** селяни и ***, защо съм бил ритнал песа!? Ти човек ли си?! Аз просто бях ужасен от големия брой *** необразовани същества. И това са ***, които искат да окендзат София и те ги развъждат и дори носят малки кутрета от село.

38

Боби

преди 12 години

До коментар 14 - СТРАНДЖАТА .... хахахахахах човеко със сълзи се смях на коментара хахахаха *** си хахаха " а защо не иска Капка" ахахахахах ох не мога да се спра хахахах

37

Анонимен

преди 12 години

*** и злобен народ. Сидеров ли ВИ е виновен, че сте бедни и прости ?ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ !!!

36

Анонимен

преди 12 години

според мен защитниците на подивелите кучета са за убиване.

35

не на помиярите

преди 12 години

Само психично болен човек може да постави кучешкото благоденствие над живота и здравето на хората. Защитниците на *** трябва да бъдат обявени за извратени хора и да бъдат принудително лекувани.

34

!

преди 12 години

Хайде- този пак изпълзя, като видя поле за викане! АЛОООО!!!СИДЕРОВ!!! Г- да от "Екоравновесие" с години прибират парите за нищо- а, добро утро! Стига отчита дейност- бръмчи да хапнеш едно кюфте, хайде!

33

Анонимен

преди 12 години

Тоя е като някаква селска клюкарка ... на всяка манджа мерудия ... кой те пита пък тебе за нещо we Болене ?

32

гражданска диагноза

преди 12 години

Фъндъкова е озлобена (вследствие терапията на болестта си) срещу всички все още здрави и обещаващи да са и дълго време живи, затова отказва упорито да изчисти столицата от разнасящите зарази сред децата и нанасяните от кучетата на на гражданите т.н. vulnus morsum, за чието лечение те са длъжни да заплащат от джоба си.Да си лекува болестта тая жена и да не се инати за месец-два още по-дълго кметуване.

31

От Белият Свят

преди 12 години

Ако злобата можеше да се впрегне и използва за електричество България щеше да е най големият производител в света. Сега вече напълно разбрах че националният спорт в тази страна е Злобарство. Да,в България има проблем с *** и има нужда от спешна кастрация,но това не са бездомните кучета.

30

до 25

преди 12 години

Ми купи си един пистолет и застреляй гадния ***.

29

д-р

преди 12 години

Всички кучешки организации са антихуманни организации. Да бъдат забранени и членовете им принудително лекувани и съдени за дейност против човечеството.

28

Тракийски

преди 12 години

Каква е тая мода с думичката "Евтаназия" бе ? Кво общо има с приспиването на кучета ? Евтаназират се хора , неизлечимо болни по тяхна молба или с тяхно съгласие ,за да може да не изпитват повече страдание ? На кой *** му дойде на ум , че това има общо с убиване на обществено опасни животни. Направо ме смразява глупостта, която се исипва в българските медии . Хората , на които се дава гласност в България са битер от ***.

27

OK

преди 12 години

Давай Сидеров! Пожелавам ти успех! Ако успееш да се пребориш за това да бъдат избити кучета, оттук до живот ще гласувам само за тебе! Ама и да казваш, че навсякъде в ЕС, Швейцария, Норвегия и САЩ няма изобщо такова нещо "бездомно скитащо куче", камо ли глутници. Това го има в Русия, Украйна, малко в Турция.Да, да, Волене, налага се да кажеш веднъж и лоша дума по Русия, да видим можеш ли или те е страх, че ще ти спрат паричките.

26

dred#

преди 12 години

Воленка, да ти се изкакам в устата ... ама от 1 м. разстояние, да не вхана бяс от теб !!!Ти си за пребиване, долен демагог ...

25

Разумен

преди 12 години

От коя страна да започнем ? Ирландия - 48 часа след залавянето се правят тестове. Ако кучето е агресивно или болно - евтаназия. После му се дават 5 дни - ако никой не го осинови/не си го припознае - евтаназия. В Англия срокът е 8 дни. Да ви изброя ли цяла Европа ? Не харесвам импотентния гном Сидеров, но в случая е прав, такава толерастия само у нас има.

24

До 20

преди 12 години

Кажи каква е тая прах, да си решим и ние проблемите?!?!?!

23

Анонимен

преди 12 години

Не бе не е хуманно вие луди ли сте !! Това са КУЧЕТА те са по-важни от вас.Трябва да им се отделят поне 100 евро на ден за издръжка.Най добре по 1000.Зако мислите не искат да ги избиват.За да пишат некви милиони за никаква извършена дейност.

22

Def

преди 12 години

Който е гледал Енимал планет, е забелязал че агресивните кучета ги приспиват и в "демократичните" САЩ. Така че да не се правим на по-католици от Папата ами да действаме с твърда ръка.

21

21

преди 12 години

От както се напълни с *** като теб!