19

do Alov

преди 12 години

Ako tova beshe tvoeto dete shteshe li da se nadyavash "да му свърши комата и да поеме по пътя към отвъдното". Nenormalnik

18

Алов

преди 12 години

Всички се надяваме да му свърши комата и да поеме по пътя към отвъдното. Ангелче.

17

ИСТИНАТА

преди 12 години

Хора, няма значение отскубнало ли се е , не е ли!!! Има ли пешеходна пътека се намаля с ГОТОВНОСТ ЗА СПИРАНЕ!!! Били сте в чужбина, поне пове4ето от вас и то поне на екскурзия, и знаете много добре за какво говоря (разбира се говоря за западните цивилизовани държави където законите не са само на хартия и в големи уста) Ами то там, докат стъпиш на зебрата и всичко замръзва от двете и страни и чакат като войници да минеш. Тука няма...Бай *** се вихри, псува...нали е всемогъщ!

16

Резон

преди 12 години

Детенцето трябва да се оправи - всеки заслужава да живее.!!! С теб съм дете)

15

papi

преди 12 години

Дано се оправи детенцето!А на тези, от които зависи да сложат ред в държавата (включително - по пътищата), бих казала: вършете си работата, за която ви плащат. Защото следващото пострадало дете или възрастен ще са от вашето семейство.

14

до 9

преди 12 години

Напълно съм съгласен! Лично аз от много време не се интересувам дали колегата отзад ще ме псува, надува клаксона или директно ще ме удари. Винаги спазвам ограничението от 50 км/ч пред пешеходна пътека, ако нямам видимост (вечер много от пътеките не са осветени, има спрели коли, дървета, храсти) намалявам до 30 км/ч и по-малко. Но ми се е случвало когато съм на 5 м от "зебрата" и някой самонадеян пешеходец тръгне да пресича - нали е с предимство и аз съм длъжен да спра!

13

Анонимен

преди 12 години

ами като за 80 години не се научихме как да караме и да спираме пред зебрите, явно няма да стане..да ги премахнат тогава всичките в БГ, да строят подлези..за човек стъпил на пътя -затвор. Няма сега заради едното пресичане да тормозим най-печения шофьор на планетата-***. Същия ,който псува тези пред него, който карат по-малко от 80 кмч в града,за който е геройство да завие наляво от лентата направо,и да ПРЕЦАКА балъците на опашката,задръства входа на магазина с бараката си,че паркинга е далече.

12

!

преди 12 години

До Петър :Отскубнало или не на пешеходна пътека, трябва да го пуснеш дори и за троен скок да се засили.Май не си наясно със значението "готовност за спиране" !!!Няма и да ти обяснявам вече е късно и за детенцето и за теб, сега единственото което може да се направи е да му се скъса книжката на тоя *** и да изгние някъде, защото е похабил 1 млад живот !!!*** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

11

sekom

преди 12 години

До "Петьр" - дори и така както казваш да е - детето вече е било стьпило на пешеходната пьтека....спирането на колите е ЗАДЬЛЖИТЕЛНО!!! И мисля, че сега точно семейството на детето има нужда от подкрепа, а не от укори. Дано всичко завьрши благополучно

10

Анонимен

преди 12 години

От сърце пожелавам на детенцето да се оправи! Дано семейството се справи с този ужас! И дано всички ние, и шофьори, и пешеходци, си вземем поука!

9

до 4

преди 12 години

Освен че се чуди що спираш , най вероятно и те псува задет задръстваш движението и му пречиш да мине... от селяния няма оправия!!!! ПП:Селянин- състояние на духа и поведението , а не на местоживеене и месторождението.

8

Анонимен

преди 12 години

Добре ,че е бил един капитан Виктор Якимов евала на този човек , той е спасил живота на това детенце ,а шофьора мазен през това време си е гледал щетите по колата и хората само са зяпали както и дядото никой не е помогнал освен капитана :X:X

7

дедо

преди 12 години

Чичо го е написл точно.Има знак ,има спряла или забавеща се кола в дясната лента и този от ляво!!!!Дано малката се оправи и не искам да съм ня мястото на дядо й.

6

Orlin

преди 12 години

awe bot na zebra stava tva e ako e v ispania kadeto sam 6te dadat na toz s kolata 20000 godini .....

5

Ангелин

преди 12 години

Искрено се надявам да се възстанови момиченцето! Нека всички, шофьори(като мен), които четат тази ужасна новина си вземат поука и следващият път да бъдат внимателни и концентрирани на пътя.

4

чичо

преди 12 години

Абе отскубнало се било. Нали ги гледам как карат. Аз спирам(дясна лента) хората тръгват и в лявата лента профучава някой си ***, който явно се чуди защо съм спрял!

3

Петър

преди 12 години

Съчувствам на близките за инцидента и пожелавам от сърце Марина да се възстанови бързо. Но! Нека не преекспонираме... дядото сам каза, че детето се е отскубнало от него, а сега бащата (който не е бил там) твърди, че това не било вярно... доста грубо е да се извърта истината... аз вярвам на дядото, той е бил там, той е държал детето за ръка, той е видял... на бащата може да му се иска да е обратното, но... съжалявам

2

ДАЙ БОЖЕ

преди 12 години

ДАЙ БОЖЕ КЪСМЕТ НА ДЕТЕНЦЕТО

1

1

преди 12 години

ей това е ужас,късмет миличка