273

sk

преди 12 години

Руснаците може да си искат каквото си искат. договор между БГ и русия не е подписван за Белене. има еди меморандум за намерения и нищо повече.

272

Анонимен

преди 12 години

Тия пари да ги изкарат гласоподавателите на пожарникаря-мутра!

271

Богати сме

преди 12 години

Досега са изразходвани 1,6 млрд. лв.Трябва да се доплатят 1,8 млрд. лв. за реактора и накрая неустойка около 1 млрд. ЕВРО РАВНОСМЕТКАТА = 7,3 млрд.лв за един реактор в една стара централа. P.S. Не занм за Руснаците и Амерканците, но занм за прецаканите Българите

270

Анонимен

преди 12 години

аз мзнам защо Гоцю е намръщен-защото си изгуби "руския шлем" !

269

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ТУК ЕДИН НЕПРЕКЪСНАТО НИ НАВИРА НЕКВИ МИЛИАРДИ НА БОЙКО ЛИЧНИ ПАРИ ,ИЗКАРАЙ ПОНЕ ЕДИН ДОКУМЕНТ ЗА ДА ВИДИМ БЕ ,ТИ ОТКЪДЕ СИ ТОЛКОВА ИНФОРМИРАН Ч Е БОЙКО ИМА ПАРИ ИЛИ ПОЛУЧАВАШ ФАКСОВЕ ОТ ЛУНАТА Д'ЕБИЛ...ТО АКО ИМАШЕ ТАКОВА НЕЩО ,ДОСЕГА ЧЕРВЕНАТА ХОЛЕРА Д А БЕШЕ ГО ПУБЛИКУВАЛА .

268

Анонимен

преди 12 години

славянски братски народ.... това ли е прехвалената дружба в която вярвахме досега?май- май братушките ще излязат не по-стока от хамериканците

267

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ГЗО НА УОРЛИКЕ НАИ ДОВОЛЕН...ХИХИ...!

266

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ЛОШО ЛОШО ЛОШО БОРИСОФ...ШТИ *** ТУРИМ ПРИ ПРЪВИ УДОБЕН СЛУЧАИ...!

265

krass

преди 12 години

Тези пари,които искат руснаците да се плащат,са комисионните дадени на нащите *** от Москва. Руснаците да си ги искат обратно от Гоце и Овчия ! Не плащам чужди сметки !

264

увереност

преди 12 години

Пожарникарят: Трябва да продължавам да лъжа и да будалкам нацията. Това дава увереност привържениците ми!

263

Веско

преди 12 години

Плащаме колкото искат и да се *** Руските *** !!!

262

arhar

преди 12 години

Гоце нещо беше намръщен в сутрешния блок на БНТ1 ... Не разбирам защо той няма настроение ? Ние всички сме доволни от закриването на проекта АЕЦ БЕЛЕНЕ !Денят е прекрасен ! Какво по - хубаво от това ?

261

Косев

преди 12 години

Толкова ли е трудно да се разбере бе хора - Белене е дойна крава за червените енергийни олигарси, геополитическо оръжие за Кремъл, и икономическо недоразумение за всеки що-годе мислещ човек. Благодаря на Хилари, че вразуми Бойко и на кризата, че му върза ръцете. Така и така потъваме, не виждам защо трябва да си закачаме и верига на врата. Накратко: който иска да прави Белене е все едно да иска романтична вечеря с канибал.

260

възмутен

преди 12 години

До 308 - Всички тези определения, които сипеш, се отнасят за привържениците на ГЕРБ. А колкото до образованието, смея да твърдя, че съм в пъти по-образована от т.н. премиер. Всеки, който защитава тази политика, или по-точно това самоуправство или се облажва от него, или е пълен *** като идолите си. Долу ГЕРБ! Само БСП!

259

Nobody

преди 12 години

Тепърва колко ще има да плащаме........

258

KOKO

преди 12 години

Хамериканските бази не пускат нито Росатом нито Арева.Не виждате ли че хамериканците са ни окупирали,това май се нарича модерна,скрита колонизация.В Европа има над 60 000 хамерикански войници,само в Германия са над 30 000.В 89 си отидоха руснаците но дойдоха американците,затова и никога няма да се оправим

257

333

преди 12 години

Да живее българосъветската дружба.Поне дано повечето хора разберат че руснаците не са в нищо по-добри или по-братски към нас от западняците, масоните, арабите или марсианците.Каквито едните, такива и другите. Но на мен ми омръзна да се намират толкова много *** дето още вярват в истинността на руския социалистокомунизъм и неговата грижа за благополучието на обикновения човек.От цялата далавера АЕЦ Белене само предателите от БСП имат файда, всичко друго е лъжа.

256

Яка Гърла

преди 12 години

Позитановските *** са плъзнали като плъхове по сайтовете да защитават *** на гея. Нека ги аплодираме, особено дъртия катър Кутев, който ката ден сънува как БСП печели следващите избори и от радост сърГЕЙ му се надупва в кабинета на Министър-председателя. След това се събужда потен и изпразнен сред лепкавата влага на мръсните чаршафи. Кофти е да си бесепедераст.

255

Стоимен

преди 12 години

Според мен всичко се случва заради някаква причина.Не знам,мога да греша,но това може да се окаже добър ход,или поне за момента.Не знам вече и аз какво да мисля,отвсякъде разпад,неосъществени проекти,глад и мизерия,остана ми само това мислене,че всичко си случва поради някаква причина...

254

до 295

преди 12 години

Ехее той какъв купон вдигна когато закръгли на два милиарда... Е не го отразиха в медиите де... Народа не е необходимо да знае! Смешни са ми всички влюбени все още в ГЕРБ ,дето са слепи и глуши и най- вече уникално *** парчета!