133

Анонимен

преди 12 години

i tva evreisko degenerat4e 6e plue po balgaria.vij si talmuda.vij si kravosme6eniata.***

132

защо

преди 12 години

Ситият на гладният не вярва. Лошото, е че в България вече алтернатива няма. Тя отдавна умря с порутените селски къщи и счупените буркани лютеница и компот. Никой нищо не прави, а ако нещо направи то е по лошо от преди. Крадците не свършват, но за крадене вече има все по малко. Деца има но са от малцинствата и други ценности се възпитават в училище, ако изобщо могат да се възпитат. Никой не уважава никого, и все по лошо става. Но ние правим добро не за нас, а за да има след нас.

131

Анонимен

преди 12 години

За сметка на българите, помаците и турците се множат като ***.

130

бай иван

преди 12 години

аз да не съм *** че ще гледам с 800 лв. дете, и другите да му се подиграват и да получава комплекс за малоценост, пък току виж изтрещяло от подигравките, моите родители на времето не са крали и си изкарваха хляба с честен труд, не искам да се гъчкаме като консерви в някаква гарсониера, а да живеем като европейци, но явно няма как да стане в нашата мила родна страна

129

Видинска Дама

преди 12 години

Уно я съм от Видин и немом да изравам мене си, камо ли дете да имам. Мъжо разботи в Химията, взима 300 лева заплата, а я съм чистачка у едно видинско школо! работим и двамата и едвам скърпваме двата края, а тия сакат и деца да имаме!

128

до 149

преди 12 години

Ми да, на гейовете като теб и Азис само дъщери им се раждат. Така вероятността да имаш син, гей като теб я няма. :)

127

ЕДНА МАЙКА

преди 12 години

Как да родя второ, работя 8 часа на ден с 20 дена годишен отпуск. Шефа ме вика ту от 8 до 18 ту от 9 до 20 и не приема не за отговор. Съпругът ми също все още работи, как мислите че се оправяме с детето, баби и дядовци няма. Имам хронично заболяване, на моменти едвам издържам на работа, а вечер едва се добирам до леглото. И всичко за единия хляб и дрехите на детето и заема. Ние износваме от 2 ра употреба. За пенсия и не мисля щото дотогава фондовете ще са фалирали. Дишам единствено заради детето

126

до 152

преди 12 години

Аз съм 149-ти. Мразя пола си ли? Ти пиян ли си бе, шебек? Я се аргуметнирай що мразя пола си!Тука са *** пияните ***!Муахаахахахахааа....

125

към цигани и турците

преди 12 години

Ванга е казала, че БГ ще падне когато падне Мадарския конник. Ако толкова го искате - утре отидете до Мадара и с камъни и кирки започнете да го правите да падне. Да ви видя дали ви стиска!

124

Анонимен

преди 12 години

В БГ се раждат твърде много *** (аутисти, далтонисти, ниски, хилави и т.н.)

123

До 149

преди 12 години

Като гледам как мразиш собствения си пол се чудя що не си сменил пола?

122

do 144

преди 12 години

ami ve4e polvin 4as 4ifut4eto plue po balgarite deto imali deca,plue po balgaria,slaga minusi..ei tva sme v bg ostavjame se nekvi untermensch da ni davat akul..

121

искам ама не мога

преди 12 години

приемам се за средно статистически българин, кандидат висшист, приятелката ми има 2, обвързани сме от 2 години, аз работя за 350 лв тя за 700, много искаме да се съберем и да си вземем лично жилище, но с тези финанси ще ми е малко трудно, а да не говорим за деца за които имам много голямо желание, но така стоят нещата в България за един средно статистически гражданин който 3 години не може да си смени работата защото е *** студент

120

Анонимен

преди 12 години

Някога ако реша да имам деца....и следват дъщеря след дъщеря..ще ги направя толкова, докато не излезе син. Нещо като Бекъм, но в обратен ред. Ако излезе син от първи път..ще се замисля за второ....и желанието ми ще е да е 100%-ва дъщеря ако искам да имам второ. Син+дъщеря най-много да направя....за повече синковци не ме търсете.

119

Ариец

преди 12 години

И въпреки всичко България ще пребъде!

118

Русенец

преди 12 години

Русе може да е в БГ, но винаги е било и ще бъде влашко!

117

до 141

преди 12 години

Дано са ти живи и здрави децата и да доживеят да видят България разпокъсана между Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и Турция.

116

една българка

преди 12 години

2 спонтанни аборта , куп здравословни проблеми след първото раждане, 3 години всяка седмица на доктор, до момента в който ЕДИН ХОМЕОПАТ ми подсказа проблема - със щитовидната жлеза. Толкова години , ни един лекар не се ''сети'' че може да е това. Не само, съобщиха ми диагнозата на латински, без капка хуманност и съчувствие. Приех трудно че 2-ро дете няма да има. Но после си казах: Един *** по малко в БГ. НЕ ТРЯБВА ДА РАЖДАМЕ ПОВЕЧЕ НЕЩАСТНИЦИ НА ТАЗИ НЕБЛАГОДАРНА СТРАНА.

115

до 107,108

преди 12 години

вие драги ми,ще си останете роби,дори и да живеете в която и да е бяла държава.такива ще са и децата ви.хора,като вас,са създадени да робуват.нямате визия за собствения си живот!такава ви е кармата,която трябва да изплатите.успех на децата ти в подгъзуването.моите ще си живеят в България и ще са щастливо проспериращи:)чао мошок/и на мишкте от твоето семе/:)

114

Русенец

преди 12 години

Държавата ни потъпква правата, повечето Русенци сме с влашки корен, но ни заплашват при преброяванията да се пишем българи, а не власи, че иначе щели да станат много лоши неща. И това става в 21 век в ЕС!!!!!!!