87

Анонимен

преди 12 години

""От министерството на енергетиката му отговорили, че приливите в Черно море не са достатъчно големи"" e сега ако Бойко Борисов е пич ще уволни *** от министерството отговорил на това гениално творение по такъв безумен начин.Ще го уволни и ще го направи чистач-маркуджия да пуска приливите и отливите след водоноската за една минимална работна заплата.

86

До 96

преди 12 години

НЕ заради такива като тебе дето сега ще идат на обяд а после ще произвеждат Тор и глупости по форумите!

85

Анонимен

преди 12 години

Леле какви простотии на гъзолизците бокови.Некакъв *** от ......Мичурин се намери отворкото.Изненандан съм че не е от Банки....ха-ха-ха

84

do 101

преди 12 години

mi svetovno izvestnite ekstrasensi b1lgari???

83

Шматко

преди 12 години

Ако Борисов и правителството му четят тази статия и успеят да си поправят грешката .Могат да напарвят толкова хора щасливи с добре платена работа че спокойно да изкарат и 10 мандата и БСП и останалите от бандата да влезнат в учебниците по древна история . Не с инвестиция в магистрали а вхора като господина Урумов трябва да се инвестира . Имаме все още капацитет дори и с ракът да се преборим център на света да сме и всички да ни ценят тачат и уважават .

82

Анонимен

преди 12 години

Zavistta i glupostta i marzela 100% sa izmisleni ot Balgarin!

81

bravo

преди 12 години

*** v moreto pravel tok- madete in bg...

80

Анти Ал Капитан

преди 12 години

Другарио Ал Капитан ти си една проста миризлива *** ,учил си нещо и си много велик кога се запозна с схемата та оплюваш човека вместо да се зарадваш че такова нещо *** *** изчезвай от България *** да лижеш *** на някои ,там ти е мястото ,Браво на изобретателя и дано е вярно това което е изобретил .

79

Анонимен

преди 12 години

някои хора тук много `компетентно` се изказват - Джон Атанасов е българин , няма значение къде е живял .. можеше да живее и в Аржентина , Италия или Финландия .. човека носи във вените си българска кръв и гени ,това е определящото , не адресната му регистрация

78

асд

преди 12 години

Наивни човече, развии си изобретението в чужбина, оправи си живота, тук няма бъдеще... няма и надежда.

77

крал

преди 12 години

има клипчета,ще се изненадате всъшност колко мноого неща се измислени тук

76

Гацо

преди 12 години

Това изобретение е страхотно ! Човекът обаче ако забегне след крадко време няма да се чудим у нас борбата с чиновниците е страхотна и ако човек е настоятелен яде и бой . Ако бяхме читава държава можеше да се гордеем с много изобретения като хапчето против забременяване , електронния часовник пулсар , брауновият газ и куп още други изобретения . Апропо идеята на таз маина не е нова през педесете години на миналият век мисля е построен първият генератор от Бургазлия след него си спомням

75

бахура

преди 12 години

35 хиляди - мисля че могат да се отделят за тестове. Тогава ще си проличи кой крив, кой прав. На фона на толкова открадната и присвоени милиони, това е капка в морето. И недейте така с лека ръка както да отписвате, така и да възхвалявате идеята. Защото все още е на идейно ниво. А теорията и практиката почти винаги се разминават. За това нека се тества.Това е.

74

Korias

преди 12 години

Всичко добре,ама как е пловдивчанин от Царево.Може бис е е клонирал :)

73

Ал Капитан

преди 12 години

Поредната безумна "научна"статия.... абе някой тук случайно да му е минавало през ум колко са 100Квт-а, при това извлечени от 3м в диаметър шамандурка ???? Не знам защо невежи журналисти се впускат да пишат подобни глупости. Е няма как да си завършил журналистика и да пишеш за електричество де, но явно в калпавата ни страна всеки се занимава с нещо, което не разбира - та ако може да блесне. Ама не блесва а само се размирисва.

72

похвално

преди 12 години

Браво,дай Боже повече такива Бългъри............

71

brigante

преди 12 години

made in japan! не си приписвайте заслуги! винаги съм казвал, че ние българите можем добре да крадем! да крадем идеи, да ги доразвиваме, да краднем нещо полуразвито и да си го побългарим! примери мога доста да дам, но ще го спестя:)съжалявам, но е така на 80%тъжно, но факт! и е срамота да не си го признаваме пред себе си, то и затова сме в блатцето! м ни въ би'а уа!

70

Rocker

преди 12 години

Нещата може да не са точно така, както са представени от племето "журналисти" тук ...... така, че не бързайте да възхвалявате мнимия изобретател и да оплювате министерствата ни. Има доста изперкали старци които си мислят, че могат да променят света. Слушайте децата те са по умни и мъдри от всички нас !

69

до 76

преди 12 години

А ти какво създаде?

68

bo

преди 12 години

pitai si shlifera , rum1ntsite kato zemat moreto she mi go slozi na tostera...