90

Анонимен

преди 12 години

Мавродиев, това е таксиметров шофьор, който ОТЛИЧНО знае, че на ъгъла при Марая има пешеходна пътека (освен ако не е пристигнал преди 2 дни от Куртово Конаре да завладява столицата). Не смей да оправдаваш подобна простотия!

89

А

преди 12 години

Мавродие ти *** ли си? ..... тоя бакшиш е прегазил две жени и е менал през тях с бясна скорост...за каква маркировка ми говориш , когато този едва ли е имал намерение да спре .

88

Мавродиев

преди 12 години

А колко от пешеходни пътеки се виждат и са обозначени добре?

87

А

преди 12 години

за птп на пешеходна пътека,затвор - от 5г. нагоре,смей да не спреш,а камоли да прегазиш някой, на прости и нагли шофьори само сопа и яки наказания ги оправя.ако ли не саморазправа

86

Борисов

преди 12 години

Разбира се не защитавам никой, но освен задълженията на шофьорите е добре да се обърне внимание и на задълженията на пешеходците. Повечето жени както ходят по тротоара, така скачат на пешеходната пътека. 95% това се прави без да се огледа изобщо. Просто така работи овчия мозък. Човек е трудно да отгатне какво е намислила кокошката!

85

Анонимен

преди 12 години

Поредният селски бек, домъкнал в София цялата си злоба, агресия и простотия! От все сърце се моля нещо да се случи така, че да престанат да ни унищожават града, културата и живота! Развийте го това селско стопанство бе, върнете се по селата си, МОЛЯ ВИ!

84

Анонимен

преди 12 години

Аз минах секунди след като таксиметровия шофьор ги удари, полицайте пристигнаха мигновенно, но едната жена вече беше починала а другата все още имаше пулс!!! Но има едно уточнение-там където е бил удара няма пешеходна пътека, но въпреки това на бакшиша никои не му позволява да кара с такава скорост с каквата се е движил за да размята така жениците!И уважаеми простацикъдето казвате че по-добре пенсионер отколкото млад човек-за мен няма разлика-и в двата случая се касае за човешки животи!!!!

83

до 97

преди 12 години

Дянков се радва, не аз!

82

do 95

преди 12 години

А ако това беше твоя майка или сестра ? Или теб майка не те е раждала ? Ти си рожба на стомашно разстройство ...

81

Диагнозата

преди 12 години

Кофти мат'рял със сбъркан чип .......

80

Анонимен

преди 12 години

Две пенсии по-малко. Бюджета на НОИ е спасен. Очаква се поздравителна телеграма от Симеон Дянков.

79

Анонимен

преди 12 години

Легнали полицаи му е майката........виждал съм чужбина големи винкели провесени от стълбове на вериги за да спрат тираджиите да карат в лентата за леки коли........и тук трябват крути мерки...............*** е първобитен *** ,дето разбира само от тояга

78

Анонимен

преди 12 години

Хайде да видим сега какво ще му дадат на ***, за два погубени човешки живота ...Пак казвам - ако нещо лошо ви се случи (на дай боже) трябва сами да се оправяте с виновника. Ако чакате на съд и прокуратука ... не само, че нищо няма да му направят ами и още по-нагъл ще стане и ще продължи да убива.

77

Анонимен

преди 12 години

Добро решение са надигнатите пешеходни пътеки-няма как да не намалиш! Що се отнася до мигачите,крайно време е неподаването им да се санкционира яко! 90% от лъскавите коли,бакшишите и келешчетата с с дръгелите не ги използват. Такситата спират и тогава пускат аварийни! Кел файда като се нацепиш в него...Ами дай си десен мигач,пък спри както следва! Ама за какво говорим,след като ченгетата също не ползват мигачи!

76

до 87

преди 12 години

Как може да се гавриш с участа на жените ?*** ли си ?Бог вижда !!!

75

Анонимен

преди 12 години

Таксиметров автомобил уби две възрастни жени на пешеходна пътека в София, съобщиха от МВР. Инцидентът станал на ул. "Крум Попов" в събота вечерта.Таксиметров автомобил "Киа Мажентис", управляван от 25-годишен мъж, се движел по бул. "Евлоги и Христов Георгиеви" към бул. "Драган Цанков". Колата блъснала на пешеходна пътека две пресичащи жени, на 72 и на 81 години.Едната пешеходка е починала на място, а другата - в линейката, на път за болницата.Причината за пътнотранспортното произшествие е неспазване на предимство на пешеходната пътека и несъобразяване с пътния знак. Водачът е тестван за алкохол и пробата е отрицателна.

74

да

преди 12 години

***-бакшиш

73

до 86

преди 12 години

От електората на БСП ли бяха?

72

Анонимен

преди 12 години

Хора, аз минах случайно от там, гледката беше страшна. Наистина скоростта е била много висока, едната жена беше изхчърчала далече от пътя. Бог да ги прости.

71

an

преди 12 години

Като пресичам на пешеходни пътеки винаги подтичвам, защото знам, че и шофьорите бързат, но съм виждала млади хора да ги пресичат като народна песен. Аз обикновено на пътека изчаквам да видя дали ще спрат, ако ми махнат преминавам. В Бургас има случаи когато шофьор спрял и отзади някой ненормалник го блъска и това на сигнализирана пътека.