84

Gogo

преди 12 години

Интересно в доста популярен сайт бяха пуснали анкета. Кой е прав с случая. Резултата беше 54% за Трайков и 5% за туквун !!! ;-) Явно тиквата хептем изкуфя тези дни !!! ;-)

83

Анонимен

преди 12 години

Бойко, ще ти нащипкам бузките. :D

82

ще излъжа в петък

преди 12 години

Пожарникарят: Това, което съм го казал в четвъртък, ще кажа в петък, че не съм го казвал. А това, което не съм го казвал в четвъртък, ще кажа, че съм го казал, в петък. А в събота ще кажа, че това, което съм казал в петък - не съм го казвал. В неделя ще кажа, че това, което съм го казал в събота, не съм го казвал, но бих го казал в петък, ако петъка го обявят за четвъртък. Всъщност, в четвъртък аз още не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което ще излъжа в петък, което, всъщност, не съм го казвал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

81

МОШЕНИКЪТ

преди 12 години

АААА. ТИКВАТА И КРАТУНАТА МУ ЦУЦИ СА СЕ ВЗЕЛИ НАИСТИНА МНОГО, АМА МНОГО НА СЕРИОЗНО.КОЙ АКО НЕ ЕКСПЕРТ ПО ЕНЕРГЕТИКА ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА В ОТРАСЪЛА И КАКВО СЕ ПЕЧЕЛИ. БОКО МАЙ ГО СТЕГНА ЧЕПИКА ЗА ОНЕЗИ НАД 8-ТЕ % ВЪЗВРАЩАЕМОСТ, КОИТО СА ЗА НЕГО. ЗАТОВА Е БЕСЕН НА ТРАЙКОВ, КОЙТО ПРОСТО КАЗА ИСТИНАТА.А ИСТИНАТА Е,ЧЕ РАЗПИЩОЛИЛИТЕ СЕ БОКО И АВЕРА МУ ЦЕЦО СИ СЛАГАТ ОТ ВСЯКА СДЕЛКА ЕДНИ ПРОЦЕНТИ ЗА СЕБЕ СИ.ПРОСТО И ЯСНО.КОГАТО СЕ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА МУТРАТА,ТОЙ Е ДО ТАМ.ПРИКЛЮЧЕНО Е С НЕГО

80

belalov

преди 12 години

Силните лидери не занимават хората с антуража си, нито с личните си проблеми, нито с лошото наследство, а решават проблемите! Б.Борисов е талант еднствено за това да обяснява защо нещата не стават и да представя нищоправенето като голям успех! Накрая ще си припише заслугата дори за това, че не е сменил всички министри по няколко пъти. А казваше, че има кадри и екип /полицаи и мутри/.

79

непоправими щети

преди 12 години

Както всеки друг диктатор, който се смята за незаменим, пожарникарят се е обградил със заменими изпълнителни пешки Цецо, Цецка, Трайчо, Стефан, Миро Фабержето и т.н. Целта е, когато дойде удар срещу диктатора, поради негова грешка, той да жертва пешката и по този начин да предпази себе си виждате ли, виновните са наказани. Такъв беше и случаят с Трайчо, със Стефан, и Лъчо. Такива ще бъдат и случаите с Калинката Десислава и с Калинката Делян. В момента се разиграва фарса замяна на едната пешка с друга пешка, този път втора употреба. *** е, че така пожарникарят винаги нанася и ще се нанася непоправими щети на нацията.

78

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ПОЖАРНИКАР СЪВСЕМ СЕ ОБЪРКА В ПРИКАЗКИТЕ СИСТРАННОТО, ЧЕ ДОРИ КОГАТО ЗНАЕ, ЧЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПАК СИ ВЯРВАЕ ГАТИ НАРЦИСАИНТЕРЕСНО ОТ КАКВО МУ ИДВА САМОЧУВСТВИЕТОАЗ ЛИЧНО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА НИТО ЕДНО ПОЛОЖИТЕЛНО КАЧЕСТВО НА ТОЗИ ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ

77

няма шанс

преди 12 години

В България няма шанс за никого. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

76

не се говорят глупос

преди 12 години

В България не се говорят глупости. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

75

ЕС

преди 12 години

Логиката ,...*** станаха ----роми,а българите ---*** ,резултатът е всички в Бг са *** и роми!ЕС не иска *** ,ВРЪЩА ги!

74

optimist

преди 12 години

до 80, да да знам Плевнелиев е комсомолец, Дянков са го уволнили от СБ, Фидосова е дебела комунистка и какво ли още не измислят червените :) Нищо от догодина ще можете да почнете работа в жълтата преса и да дадете свобода на въображението си.

73

причини за отстраняв

преди 12 години

Не зная каква е причината за отстраняването на Трайчо от поста му. Но съм сигурен, че има много повече причини за отстраняването на пожарникаря от поста му!

72

Реалист

преди 12 години

Е що заплашва бившия си министър - нали Трайков му обеща, че още много ленти му е подготвил да реже - би требвало ББ да е доволен :)

71

дзвер

преди 12 години

Е те ви още новини, дето сами коментират:Минимум 2-3% от повишената цена на газа за второто тримесечие на годината се дължи на скока на цената на синьото гориво от местен добив, обяви Семерджиев.Припомняме, че искането на "Булгаргаз" е за повишение на газа с 26 на сто.Председателят на енергийния регулатор каза, че очакванията на комисията са били цените на газа от местен добив да бъдат по-ниски, но фирмата "Мелроуз Рисорсиз е поискала увеличеине на цената на газа с почти 30%.В тази връзка изпълнителният директор на "Булгаргаз" Димитър Гогов коментира, че "Мелроуз Рисорсиз е частно дружество и може само да определя цените си. Той допълни, че Булгаргаз изкупува над 90% от техния добив на синьо гориво.Ще припомним, че бившия министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков неведнъж подчертаваше, че местният добив на газ ще свали цените на синьото гориво, обаче сега става обратното.

70

ЕС

преди 12 години

Бойко е..........,и голем ПИЧ!

69

Анонимен

преди 12 години

Ей заради такива действия на властите ще мразим ***. Какво им е крайно нуждаещото на тея миризливи ***? Не си ли берат достатъчно желязо и тухли? Или помощите са им малко? На мен кога някой ще ми даде нещо или цял живот трябва да живея при родителите си, защото със заплата от 600лв. съм за никъде. А междувременно плащам данъци, за да ги изяждат диваците и децата им. Така не остава нищо младите българи семейство да създадем. Това толерантност към *** ли е или геноцид над българите?

68

неграмоте

преди 12 години

Колко грамотни хора пишат тук????????????????????????????????

67

Анонимен

преди 12 години

Тоя се държи като сърдито дете, което си играе с кукли.И като го слушам, едно изречение няма с правилен словоред.П.ССтанишев му заложил бомби, Трайков му заложил капани, Стефан Стамболов му заложил вълчи ями !!!

66

Николай

преди 12 години

Б.Б. - "...да решава всичко в това министерство и да кадрува, както си пожелае". Призна си накрая, че има кадруване в неговото правителство!

65

Анонимен

преди 12 години

Tиквата му давал шанс. Ако не - му праща мутрите.