109

до тъпия трол

преди 12 години

Да колим бесим ,глави правим на чаша ,заравяме живи , вадим очи ,изтръгваме нокти.УМираме за един плат , децата си също когато няма спасение ,радваме се на воина,пеем за кръв с радост ,взривяваме ,убиваме царе и министри,правим шиш кебапИ това е само малко ,краини сме и наистина фанатици инати до безобразие интилигентни и жертвоготовни .

108

Анонимен

преди 12 години

Не се ли замисляте, че трябва да си браним и уважаваме историята.Колко уважение и респект са вдъхвали Българите в миналото, а сега се чудим как да се отречем от историята си и ако може да не си признаваме в чужбина, че сме Българи.Защо?Прочетете автобиографията на В.Левски и ще разберете защо това да се наречеш Българин не е срамно и всичко което е направил е в името на една свободна и свята република, която се опитваме да опорочим.

107

Томас

преди 12 години

странно защо тия псевдо медии не казват каква е Българската позиция?

106

до 151

преди 12 години

Колене и трепане е присъщо на изостаналите народи като турците и т.н.

105

Анонимен

преди 12 години

щото *** в Романия повече.5 милиона от 22 общо не е повече от 1.5 милиона от 7 общо (без да броим турците).

104

Анонимен

преди 12 години

Вие знаете ли как се замръква в българско село бе маимуни ?Шавлива ти била и баща и я заклал да не цапа рода , то да не е като вас от 100 срещнати народа от всеки да имате ,чифутяри

103

РОМанеску

преди 12 години

Един и същ РОМанец пише тука от половин час, всеки втори коментар е негов, хахаха, абе РОМ, ке ви плющим пак до букурещ и обратно, ТИ НЕ СЪЩЕСТВУВАШ, НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА ТИ СА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ПРЕЗ 19 ВЕК!!!

102

Анонимен

преди 12 години

Българите се мислят за специални, велики и уникални защото никой по света не ги харесва. Е то как да харесаш някой, който преувеличава значението си. Знаете ли колко им пука на американците за нас, че да правят специално план РанЪт, за да ни съсипят?

101

Анонимен

преди 12 години

*** *** ?Психиятрия това са официялни малцинства които се самоопределят като такива и си имат дори клубове за приятелство.Дори имаме две държави и автономна република Гагаузия без да броя приднестрвци И руските.

100

Анонимен

преди 12 години

Оф то пък щото ние сме много чиста и НЕизмислена нация, затова не си знаем кой кой е. Колко българи имат общо с (пра)българите, а не със славяни, татари, кумани, илири, македонци, гърци, гагаузи, черкези и т.н.Кой не е минал от тук, той не си е оставил семето. Да не говорим колко българки са родили *** от турци по турско робство и са ги представяли за българчета, деца на съпрузите си - българи.Всички си знаем, че жените ни са шавливи и обичат да ги таковат чужденци.

99

ДО 142

преди 12 години

ВИЕ С ВОЛЕН ДА НЕ СТЕ БИЛИ В ЕДНА И СЪЩА ПСИХИАТРИЯ?

98

ВЕЛИКА РУМЪНИЯ

преди 12 години

БЪЛГАРИТЕ КАТО НИ КАЗВАТЕ *** ЗАЩО СТЕ ПО-ЧЕРНИ ОТ НАС И МЯЗАТЕ НА ТУРЦИ И ***?ИМАМЕ ПОВЕЧЕ СВЕТЛООКИ И РУСИ ОТ ВАС!

97

Анонимен

преди 12 години

А не драги неМакедонци-се наричат в солун нагоре българи по нагоре бесарабски украинските таврииски ала бала ,Казански Как я мислиш с 4 Българии всяка с размера на византия малко ли сме ???Кавказка ,Стара велика ,Волжска ,Аспарухова. И малко дребни в италия ,псевдоавари...,Не ,четеш чифуто дори руснаците ни говорят езика ,са ни приел културата и семето.

96

Анонимен

преди 12 години

По тази логика ние имаме основание да поискаме част от Македония, Турция, Сърбия, Гърция и Румъния.Ако може да се възстанови Санстефанска България ще им дадем 17 километра, дотогава нито метър.

95

до 137

преди 12 години

Ми ти що не върнеш румънския дворец в Балчик?

94

Анонимен

преди 12 години

Айде такава целенасочена атака има към историята ни,а сме от солун до казанНе, от Земята до Морето на спокойствието на Луната сме, като македонците. :D

93

ew

преди 12 години

Тия *** скоро не сме ги тупали, ще маршируваме пак през букурещ?

92

Анонимен

преди 12 години

Да а *** като теб са наи красиви.Или само чакате да видите синоним на българи или нещо обидно в извори и го превеждате като народ.Айде такава целенасочена атака има към историята ни,а сме от солун до казан.

91

до 134

преди 12 години

Не всички, турските актриси са по-хубави от нашите.

90

Анонимен

преди 12 години

На *** дето си мисли,че които мине и сее можеби маика му е била *** , а този израз знам на коя небългарска *** е впрочем.ХАХАХА АМИ НЕ СИ ЧУВАЛ АМА ИМА ДВИЖЕНИЕ НА НАРОДИ И ПЛЕМЕНА И ОМЕСВАНЕ, НОРМАЛНО Е.ТЕЗИ, КОИТО ДЪЛГО ВРЕМЕ СА БИЛИ БЕЗ ПРИМЕСИ И СЕ ЖЕНЯТ САМО ЗА СВОИ СЕ ИЗРАЖДАТ, ФАКТ - НАПРИМЕР АНГЛИЧАНИТЕ ЗАТОВА СА ГРОЗНИ.