89

ined

преди 12 години

Ако Веско стане депутат, Боко няма да се чувства гузен, че лъже като казва че "Депутатите от ГЕРБ се трудят с пот на челото върху законите." :)

88

как ще ги стигнем...

преди 12 години

..... хамериканците,като се уволняват експерти ,а се коткат не можещи и незнаещи ?

87

или

преди 12 години

само Веско потния ни липсва в представлението

86

pege

преди 12 години

така е след като изпя песен за мвр нормално е да го бутнат нататък.всичко кьораво сакато айде депутат.

85

Анонимен

преди 12 години

"Преди години Веселин Маринов бе известен като любим изпълнител на БСП и чест участник в предизборните им кампании." - извадка от статия.Става ясно кои точно са хората от ГЕРБ ,бивши пребоядисани комунисти правещи се на капиталисти ,но крадящи всичко ,защото само това могат. Бившите членове на БКП продължават да ни управляват. Нищо не се е променило , освен това ,че може по -лессно да се избяга от България.

84

Анонимен

преди 12 години

Дами и господа, на манежа на Цирк ГЕРБ излиза бъдещият депутат и следващият министър на културата на Република България! Г-н Вескоооооо Мариииииииииинов! Туш! И аплодисменти моля!

83

Иван Иванов

преди 12 години

Тези *** от ГЕРБ вече тотално са изтрещяли. Ние политици ли ще избираме на изборите или пак клоуни като всичките избори до сега вече 22 години. Другаря Т. Живков си остава до ден днешен недостижим политик. Не, че и ГЕРБ вече ще са между управляващите ама имат все още шанс да са у Парламенту. То цялата политика на всички управници до сега е антибългарска и еничерска и един ден, а той скоро ще дойде ще има отново Народен съд и доста хора ще копат камъни и ще гният по затворите. Всичко се връща.

82

Анонимен

преди 12 години

Дянков току що каза:- Взимаме заем, ебаваме майката на сребърния фонд и догодина ако ме поканят участвам в правителство на ГЕРБ!А не ...Това вече е супер наглост. Кажете ми с какво го друсат тоя *** та е вечно ухилен и щастлив ! *** грозното и омразно животно!!!879

81

bv

преди 12 години

Правилно- а за Благоевградски регион да изберат Сашка Васева и задължително примиер - ББ

80

optimist

преди 12 години

Браво Веско! ГЕРБ победа!

79

Someone

преди 12 години

do 77 Shh *** , ti da ne bi da si daril neshto q che da komentirash ot syrce li bilo ili ne !!!

78

Наблюдател

преди 12 години

Веселин Маринов изкарва хляба си с много пот!

77

Анонимен

преди 12 години

mn si brutalen we :( basi prostotiqta!!!

76

АНТИ

преди 12 години

ТОЙ ВЕСКО ДА СИ ГЛЕДА ПЕЕНЕТО.ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ ЗАЩОТО ВСЕ ТАКИВА КАТО ВЕСКО НИ УПРАВЛЯВАТ- ПОЖАРНИКАРИ МУТРИ КРАДЛИ КАЛИНКИ - В Т Ч МАСЛАРОВА А И ОНАЯ КАКА НАДКА КЪДЕ МЪЖА И ВЗЕ ПАРКИНГА НА СОФИЯ ЕФТИНКО А И ЦВЕТАНОВ КЪДЕ ВЕДНАГА СЕ ОБЗАВЕДЕ С АПАРТАМЕНЧЕТА И Т Н ЕЕЕ ТЕ НЯМАТ КРАЙ. НАКРАТКО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ВОДЕНИ ОТ КОРИСТНИ ЦЕЛИ А НЕ С ЖЕЛАНИЕТО ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.НЕГРАМОТНИ УПРАВЛЯВАЩИ ТА НЕКА ВЕСКО СИ ОСТАНЕ ПРИ ПЕЕНЕТО.

75

питанка

преди 12 години

Защо си мислят,че от всяко дърво става политическа *** ?

74

Анонимен

преди 12 години

Оф... още пот.

73

Българин

преди 12 години

А защо не ? Щом Цв.Цв. е министър ,щом Бойко е премиер ?

72

хуморист

преди 12 години

Хахахахахахахаххахааа! Може да сме бедни, ама пък ни управляват най-големите веселяци!

71

Анонимен

преди 12 години

Преди години в парламентарен контрол питаха доганя, защо Мехмед Дикме е министър на земеделието и горите, като е машинен инженер по образование? Отговорът беше:" той може добре да разпределя пари!". Още и Плевнелиев отричаше да е кандидат за президент и казваше, че няма намерение, но какво стана? така, че драги съфорумци не вярвайте на нищо казано, защото в началото винаги е словото! После (при нас) идват ПАРИТЕ!

70

ГАЦО

преди 12 години

айде цирка ще стане пълен.всички опълченци,привърженици на Весо под строй към ГЕРБ.