44

KOKO

преди 12 години

Докато не се усвободим от американския ботуш АЕЦ няма да видим.Всъщност какво ни построиха сащ,ес,освен шистов газ да ни предллагат..!?

43

do 48

преди 12 години

Арева не строи АЕЦ в Индия защото ги изгониха много отдавна.Та френската Арева е най скъпата,дори румънските им братя предпочетоха канадците.Арева в момента никъде не строи,изгониха An и е пред фалит.Престанете да лъжете.Руснаите няма да съгласят да ни дават урановото гориво на френски корпуси...или ти ще закупиш горивото от Уорлик

42

Юруш на маслините

преди 12 години

Няма да платим на руснаците 10 милиарда евро мама му стара, как може ?! Нищо че Арива строи в Индия 4 пъти по мощна и 2 пъти по евтина от Белене..........по -важна е българо-съвеЦката дружбба,нали друзя :)

41

do ЕХОО 44

преди 12 години

"провинция на САЩ"ot tvoite usta v bojiite ushi !!!

40

До 44

преди 12 години

Е, точно така си е. А, когато ФАКТИТЕ говорят и боговете (даже и Бойко) мълчат. Само оня Уолрик не се усети кога да спре, та да не се издаде, за какво иде реч.

39

Анонимен

преди 12 години

Пока-пока ... ! :-)

38

ЕХОО

преди 12 години

Думата ще се строи ли ,, АЕЦ БЕЛЕНЕ ,,има само един човек и това е посланикът на САЩ Джеймс Уорлик болно ми е НО е така проект от който ще печели цялата нация се затрива заради външни интереси !!!Джеймс Уорлик е единственият посланик който се бърка в вътрешните работи на българия и то открито което автоматично ни превръща в далечна бананова провинция на САЩ ЖАЛКО НО ФАКТ !!!

37

каво става ?

преди 12 години

" Герб не създава ,Герб уничтожава ! "

36

както решите

преди 12 години

но по принцип живеем в динамичен свят с много бързи промени и силни антиядрени движения на запад. Днес Западът е все още съгласен за нова АЕЦ,но утре може нещата да се променят и направо да ни забранят нова централа. Гаранция-Франция,че ще са съгласни и след 10 години.Каквото решите. Все едно,вече ми е безразлично.

35

Патриот

преди 12 години

Готова работа само герб може да развали!

34

както решите

преди 12 години

Без ток цялата икономика отива на кино. А прекаленото удължаване на някои реактори в Козлодуй крие някои рискове. Водните централи са под въпрос в сушави години. могат и въобще да не работят. Концентрация на прекалено много работещи реатори в Козлодуй не е добра идея,ако поради някакви причини,атмосферни условия,бедствия се наложи да бъдат спрени. Освен това цялата енергия се пренася само от една точка по уязвими далекопроводи. А при втора АЕЦ има равномерно разпределение на мощността и далекоп

33

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Не знам дали някои хора тук си дават сметка че много малко са държавите на които им позволяват да имат АЕЦ.Нали не сте забравили Махмуд какв зор яде докато руснаците се навият да им са гаранти.Ние сме едни от привилигированите,не ми казвайте само че е опасна,защото ако румънската или френската АЕЦ няма как да спрем радиацията на границите ни.Друго не ни разрешават еврейския саус да произвеждаме защото не им трябват богати държави а бедни,и наскоро Оли Рен каза че не трябва България да се изпуска от поглед,т.е. трябва да се спре развитието и а белгийскията преса писа че е грехота от българите защото месечната ни заплата няма да му стигне дори за един обяд

32

реал

преди 12 години

Да вземете да си вдигате партакежите от Атом...какво беше... и да си ходите .За съжаление много малко хора , които пишат тук имат представа какво бреме за България би бил този проект ако се осъществи във вариянта на червената мафия .Смисъл да се делим на русофили и русофоби няма .

31

Анонимен

преди 12 години

ееее хубаво де.всичко е бизнес.обаче хората взеха да се объркват.ту щяхме да строим ту нещяхме ту ни беше скъпо ту евтино,ту имаше газ за милион години напред ту нямаше и за седмица ту козлодуй беше подходящ ту не може дори и след 10 години.

30

Анонимен

преди 12 години

В тази връзка, моля да се даде на АСЕ следните поръчения: 1.Да се подаде в арбитража подготвения по-рано иск по отношение на Националната електрическа компания на България за плащане на неустойки.2. Да се уведоми консорциума Арева- Сименс за прекратяване на руските плащания на работите по проекта Белене. 3.Да се предаде поръчаното през 2008 г. оборудване на реактора и турбините за използване при изграждането на АЕЦ "Аккую" в Турция.Началник на управлението по маркетинг и развитие на бизнеса А. Калинин /БГНЕС

29

какво става ?

преди 12 години

АЕЦ Белене ще се изплати за 20 години , но ГЕРБ казаха не ,националните интереси трябва да се търгуват ,да се предлагат на чужди държави и те да решават съдбата им . това не е нормално ,това не е управление това е анархия на престъпници ! къде спи българския народ ,народе народе

28

Завръщане към минало

преди 12 години

Напред, към каменната ера!

27

до 17

преди 12 години

абе *** стоиността на акциза и данъка е същата като при развитите страни в Европа ,това че си *** и че получаваш заплата 200 лева не променя нещата ! това е положението ,после мрънкайте че бензина бил скъп

26

Анонимен

преди 12 години

Нашите престъпници заслужават звучен шамар от мечата ***! Като на нас не ни стиска, нека поне те да го направят! Имат опит - преди години едно грузинско лай.. (Окруашвили - министър но войната и на ...вината!)се изцепи с гадно антируско изказване. Олеле, какво стана - дръпнаха им шалтера, затвориха всички кранчета, прекъснаха предвдите на парите на грузинските гастарбайтери, спряха да купуват всичко, от вината-ментета до минералната вода и мандаринките. Москва слезам не верить!Кога ли ще стане?

25

ТТР

преди 12 години

Не ни трябва нова атомна централа.Слагаме си таралеж в гащите с новата АЕЦ.Най-важното е да удължим срока на експлоатация на Козлодуй и постепенно да се ориентирам към ВЕИ.Те в момента са скъпи,но поевтиняват и е сигурно,че ще продължат да поевтиняват.Цената на ядреното гориво ще расте много,както и цената за складиране на отработеното гориво.Най-големия проблем на България е енергийната ефективност.