181

възмутен

преди 12 години

Ако кметът Димитър Николов поеме по пътя на лъжите по примера на съпартийците си, и построи този блок, да забрави за друг мандат!

180

legion d'etrang

преди 12 години

....и да не забравите задължителния тротил в основите...........

179

до европеец

преди 12 години

що не се скриеш бе,*** сиктирдосан!!!

178

Анонимен

преди 12 години

Всичката тая "интеграция" се прави с цел *** да не плъзнат като *** из Европа. Защото само до преди няколко месеца имаше статия, в която в Белгия на централната им жп гара роми си бяха направили подслон там. Това е лицемерната им интеграция, само дето няма да ги спрат. Всеки път като пътувам за чужбина в автобуса има поне по 10-15 ***, които ходят или да крадат или да просят - и това във Виена. И те не са вече прости - там има повече за крадене, тука от пенсионер 20 лв. да крадат?

177

Анонимен

преди 12 години

Пълна лайнарщина! Манговците ще опоскат къщите и ще зареват, че не са им подарили дворци и палати! Сега ще сучат от три гърди безплатно: от държавата, от ЕС и разбира се, от българите данъкоплатци! А те ще недоволстват, че не им правим евала на мързела, простотията и невежеството!

176

sangre

преди 12 години

Като си европеец - ходи си там от където си дошъл. На *** п.тката.

175

Европеец

преди 12 години

Българите можете само да продължите да мучите, да лаете и да се плюнчите. От вас отдавна нищо не зависи.

174

sangre

преди 12 години

По-добре да платят заплатите на миньорите и да им осигурят нормални условия за живот и труд. За какво ще им правят жилища на роми-безделници. Нека първо да си ги заработят.

173

brb

преди 12 години

Вашта м**** значи аз тряя да работя кат обезумял да плащам да не мога да се прибера в страната си по 5-6 месеца за да има смейството ми "някакъв" нормален живот вие ще строите жилища на неграмотни ***. Нещо за което аз мога само да мечтая че някога мога и да си купя. *** неземни и биологичен *** сте. *** продажна.

172

Анализатор

преди 12 години

Всичко безплатно което ще строи и раздава трябва да е на пропорционален принцип според численоста на всяка една етническа група . Във всяка една има безимотни - българи, ***, арменци и др. . Нека статистиката извади данни колко какви са и да се дели между всички , а не само за ромите. С даване само на ромите се осъществява дискриминация на етнически принцип.

171

Анонимен

преди 12 години

Какво сте ревнали всички за тия финансирания да не сте ги дали вие , те идват от европейския съюз .А и не се притеснявайте те няма да отидат всички при ромите около 70 % ще отидат в джобовете на " кадърни българи " също като :бонусите,общ.поръчки , ДДС измамите и какво ли още не . А и искам да питам господина наименовал се " Българин " в коментарите по надолу . Ти какво работиш бе човек кога и да погледнем си тук. Явно и ти си на помощи щото те гледаме много си на ясно с темата.

170

Анонимен

преди 12 години

предлагам да се преработи ''позитано '' 20 ,там можем да интегрираме 200 роми барабар с настоящите обитатели

169

Анонимен

преди 12 години

Общинският съветник от "Атака" в Стара Загора и регионален лидер на партията Михаил Михайлов е бил нападнат от разбеснял се *** в понеделник на обед в покрайнините на Стара Загора, пише в. Труд.Михайлов пътувал със свой съмишленик към близкото село Еленино, когато видял встрани от пътя много *** край изоставена постройка. Михайлов слязъл, за да направи снимка на поразиите и купчините отпадъци."Изведнъж изскочи един ром и почна да ни псува и да ни вика да бягаме, че ще видим какво ще ни се случи", разказва пред Труд съветникът. Появила се и жена, която си смъкнала гащите и се разкрещяла да я снима гола. Това явно съвсем отключило агресията на *** и той влязъл в къщата, за да вземе брадвата си. "Спусна се срещу нас, дори замахна. Не съм сигурен дали не я хвърли срещу нас. Уплашихме се и тръгнахме да бягаме към колата", разказва Михайлов.

168

НФБ

преди 12 години

на миньорите от Горубсо не им плащат заплати от месеци дето се трудят под земята , на други дават готови жилища без труд!Е те това е равноправие обещано от Герб!Браво на кредитни милионери като златев..били се увеличили само с 50% през изминалата година!Уфсите да бачкат и за тези дето получават наготово...

167

Европеец

преди 12 години

Българите трябва да се радвате, че ще се строят жилища за ромите. Строителството ще раздвижи икономиката и ще създаде работни места за българите. Трябва да сте благодарни, а не да злобеете и да се чудите за какво да се заядете.

166

до 175 ева

преди 12 години

позор за такива като теб,алчни и ненаситни пишещи се българи,вие като си накупихте апартаменти по татово време по два за лев и имате по няколко,да не говорим,че имате и къщи по селата сте тръгнали на *** да завиждате,как не ви е срам,то бива наглост,но и вашето минава всякакви граници

165

Анонимен

преди 12 години

В момента пустеят хиляди новопостроени жилища - ако ще се харчат пари за ***, да се насочат директно към пазара. Хем ще се избегне строеж на излишни сгради и презастрояване, хем ще се реши проблема със застоялия сграден фонд, хем *** няма да се капсулират отново в своеобразно гето, а малко ще се смесят с нормалните хора и ще имат възможност за цивилизоване...

164

...

преди 12 години

5 млн. лв, на 850 роми...Всеки ром ще получи безвъзмездно по 17000 левчета...Яко... Във Видин пък за 4млн лева ще построят 52 жилища...Горе-долу по 80 000лв на жилище ~ 40 000 евро...За сравнение - за толкова може да се намери двустаен апартамент в широкия център на Варна...А двустаен в центъра на Видин можеш да си купиш и за 25000 евро :)Голямо крадене ще падне пак...Ама те *** не са виновни - онея горе са за еб***не и ние че сме мишки...

163

българин

преди 12 години

ПАРИ НА ВЯТЪРА !

162

Анонимен

преди 12 години

Като гледам накъде вървят нещата, май всички българи ще тръгнат за Европата.Пък Европата да докара всички техни *** в България.Като ще е *** да е .