40

пак до Иван Тъпото

преди 12 години

едно от многото неща които не знаеш е, че колкото по-обобщаваш толкова повече грешиш. И понеже имаш коефициент на интелигентност колкото бирени дрожди ще ти обясня - не можеш да вадиш изводи за цяла нация от няколко гнили ябълки - все едно аз да кажа че всички българи сме глупави само защото ТИ СИ ТАКЪВ! Схвана ли? Не? Помоли някой да ти обясни дългите думички!

39

Юда

преди 12 години

37 - *** как смееш да говориш против господарите си.Внимавай защото ще пратя полицята да те пребие.Аз съм ти господар *** ясно ли ти е.Дишаш защото аз така съм наредил,но не ме предизвикваи.Камерите и мините ги подготвяме за такива като теб до 5 години ще си вътре робе

38

Иван Иванов

преди 12 години

А кой убива палестинците на собствената им земя и в собствената им къща ? Кой, кой, кой убива невини жени, деца, старци в Палистина, в собственият им дом ? Отговора е един - ЕВРЕЙТЕ. Значи те могат да убиват, а другите не могат да се защитават и да отмъщават за роднините си така ли ?

37

Петьо-Евреи

преди 12 години

Отмъщението ще бъде жестоко и беспощадно за всяка наше жертва ще заберем 10 със кървави сълзи ще плачете *** запомнете го това дните на този свят са ви преброени!!!

36

до Иван Иванов

преди 12 години

нека си идва Страшния съд и на всекиму според делата! Но нямаш никакво право пале такова да плещиш такива глупости, има и грешници, има и невинни - ти ми кажи двете застреляни деца война ли са искали *** такъв! Сметка ще се търси и на политиците на Израел заради военните действия в областта, но ти и другите овчици забравяте че политиците на израел искат война а не невинните хора които като всеки друг човек тичат подир поредната паричка и се грижи за семейството си.

35

Анонимен

преди 12 години

О Майн Фюрер както каза преди години 'Или ние тях или те нас',за тях ще важи стария еврейски закон 'Око за око,зъб за зъб'!

34

Анонимен

преди 12 години

До 37 пълен комплексарски *** си ти , та това са деца , не ти пожелавам но някой ден ако закъсаш здравословно може да се наложи да решаваш дали да легнеш под скалпела на евреин и тогава пак ли такива ще ги ръсиш.

33

Иван Иванов

преди 12 години

Еййййй еврейчета запомнете скоро идва страшния съд за цялата еврейска гмеч. Хората се осъзнаха и разбраха що за хора сте и колко е бил прав Хитлер за Вас. Хайде отворки давайте да водите война с Иран, ама не Ви стиска нали. Без Запада и САЩ не Ви стиска защото арабите ще Ви размажат за ден два и даже няма да Ви усетят. Искате пак да вкарате света във война. Еврейте са лоши хора, *** и гадове това им идва от вътре, от душиците...

32

123

преди 12 години

Последни новини от ТулузаСаркози няма да ходи до мястото.Говорил е междувременно с премиера Борисов, който го е посъветвал да отиде на мач и да чопли семки.Нещата щели да се уталожат от само себе си.

31

възмутен

преди 12 години

Къде са *** на този форум, как може да се допускат такива постинги!Убити са деца, а диваците антисемити се вихрят

30

за 33

преди 12 години

А защо хората изобщо трябва да се избиват? Защото имаш примитивни разбирания очевидно.

29

БАЧКАТОР

преди 12 години

11 - АЗ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ *** НЕ СА ИЗНАСИЛИ ЛИ СИНАТИ,ДЪЩЕРЯТИ И ЖЕНАТИ.ИМА ВРЕМЕ ДА ГИ ПРЕЧУКАТ .ТОГАВА ЩЕ СЕ РАДВАМ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЕВРЕИ,ХРИСТЯНИ И МЮСЮЛМАНИ.ИМА НЕПИСАНИ ПРАВИЛА ЧЕ ЖЕНИ И ДЕЦА НЕ СЕ ИЗБИВАТ

28

Анонимен

преди 12 години

Тук разни агресивни типови вече почнаха да обвиняват в антисемитизъм всеки. Не бива така. Трябва по-демократично и европейски да подхождате към тази трагедия, а не сляпо да обвинявате напосоки.

27

Антиционист

преди 12 години

Откакто им писана история, евреите са били гонени от всички хора. Където и да са отишли, никъде не са приемани добре. ИМА ЗАЩО!

26

за 23

преди 12 години

Ами сигурно са еврейски религиозни училища, както има християнски и мюсулмански религиозни училища.

25

Антикумонист

преди 12 години

до 22 -Ти си най-големят ***.Ако искаш да имаш и ти банка помисли с тъпата си кратуна,а не да висиш по кафетата по цял ден

24

Анонимен

преди 12 години

Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Важното в този закон да се разбере, че се отнася за един и същи вид сила и само между два предмета.

23

за 18

преди 12 години

АГРЕСИЯТА ТИ СИ ЛИЧИ МНОГО ЯСНО. ОБИЖДАШ ХОРАТА БЕЗ ПРИЧИНА И ОТПРАВЯШ БЕЗПОЧВЕНИЕ ОБВИНЕНИЯ. ТОВА Е ПРИЗНАК НА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ. НО АЗ НЕ СЪМ ТИ ВИНОВЕН , ПРИЧИНАТА СИ Е В ТЕБ, ТАМ ТРЯБВА ДА Я ТЪРСИШ.

22

или

преди 12 години

жалко е,че всеки ден такива хора с болна психика избиват невинни

21

Трабахо

преди 12 години

Кви са тези "еврейски училища"? Не може да се делят от обществото на расова и религиозна основа? Крайно време е евреите да се интегрират и да започнат да се държат прилично, за да не стават такива неща.