145

Do 135

преди 12 години

И какво искаш?Теб ли да те сложат за министър?Нито го познаваш това момче, нито му познаваш качествата.Само знаете да плюете.*** чалгаджийска.

144

9

преди 12 години

Тоя си е купил воденица на 9 септември.

143

!!!!!!

преди 12 години

направо ме е яд за Трайчо, верно че икономиката не вървеше, но с този вече ще потънем към дъното много сериозно. Честито на всички печаливши, моля плъховете да напускат първи кораба!

142

до Хасковлия

преди 12 години

Ти си продукт на сексуалните сношения между Боко - *** и Плевнята, даааа тяхна рожба си хем си супер ***, хем си обратен

141

xaxa

преди 12 години

Фен на ЕТЪР ВТ; Чалгаджия.хахаха и това ми го казва някой носил ластични дънки кърпени кубинки значки и нашивки с черепи и замерваш деца с бомбички.*** метъл си ей.Нека сме чалгаджии, нали ви отпорихме отзад.***.

140

до 148

преди 12 години

Е феновете на Етър още се овлажняват отзад като си припомнят не виждаш ли щом си спомня нещо което е станало преди мин. 25год.

139

Фен на ЕТЪР ВТ

преди 12 години

Хаха, ти да не си Хасковлия от по-долу, но да си почнал да заекваш от вълнение, а? ;-) Ей кви сте чалгари там, не е истина...

138

Хасковлия

преди 12 години

Отново ще пожелая на Делян - УСПЕХ !!! А на всички злобни влечуги тука ще има кажа - по кротко, че ще се удавите в собствената си плюнка, злобарчета :)))

137

Хасковлия

преди 12 години

Ха-ха-ха,,, май фена на Етър оттогава е с обратна резба :)

136

1212

преди 12 години

Този ми прилича на Фъндъкова-кукла на конци

135

1216561651651515

преди 12 години

ГЕРБЕР = АМЕБА

134

Анонимен

преди 12 години

тва вече не е правителство, а пълен резил

133

xaxa

преди 12 години

Етър спомням си за бомбичката с миниум и бронз която беше хвърлена в публиката на градския стадион в Хасково сред нищо не подозиращите зрители в сектор без нито един ултрас на ФК Хасково те бяха на другия край на стадиона.Също си спомням че избухна на 2метра от малко 5-6год. дете.Още си спомням как бащата изкърти една дъска скамейката и тръгна сам срещу *** от В.Т.Също си спомням как целия стадион тръгна след него и си спомням писъците ви след това.Много от вас изгубиха девствеността си!!!

132

Киркорчо

преди 12 години

Икономистите, които се учили в САЩ, 5 години изучават, как да влиза в икономическа дипресия. А как да изляза от нея, всеки се домисли самичек, като президент Рузвелт, но такъв гениален човек се ражда 1 на хиляда години.

131

пак аз

преди 12 години

и между другото това е част от цялата работа. Министрите да са незабележими, за да изпъква ТОЙ.само вижте английската част на сайта направителството. Кабинет - Бойко Борисов, тва е, други нема

130

оооох

преди 12 години

тоя не просто е млад и зелен, той просто е глупав, не мога да повярвам, че за ГЕРБ толкова няма способни икономисти в тая държава, баси ние сме 7 млд души, тва не е като 2000, за да избарваш подобни министри. Те принизиха министерското място до смисъла на обикновена административна длужност

129

Анонимен

преди 12 години

Хасковлията - всички гербери сте толкова прости, че изобщо не забелязвате, че *** са и до вашите гуши! Ама нали сте си свикнали - чак ви харесва!

128

оооох

преди 12 години

ГЕРБ = 0 интелектуални критерии

127

Ала нова

преди 12 години

Само Атака ще нви оправи или нов Пиночет. Всички крадци на стадиона. Волене Волене къде си ? България плачи . Няма живот вече.

126

оооох

преди 12 години

Трайчо беше интелектуален титан в сравнение с тоя. Е за това съм против уволненията на ББ понякога, не знае кой да назначи, но след това вече изобщо не знае и не подбира