130

До 166

преди 12 години

Пропагандата полага усилия да възпитава младите хора да не си задават този въпрос. ЗАЩО??Отговора ще намериш в тяхната религия.

129

.

преди 12 години

Войната навремето беше добър спорт, после стана добър бизнес, обаче винаги е съществувала и поговорката, че който сее ветрове, ще жъне бури...

128

цезар

преди 12 години

Войната е добър бизнес Другата част от икономиката може и да зацикля но нещата които гърмят и убиват хора се търсят и разпродават като топъл хляб.

127

бабак

преди 12 години

Винаги съм се чудил!! Защо ?? евреите от както свят съществува са най мразеното племе на света.

126

Анонимен

преди 12 години

Двете религии причинили най-много зло на България и света ще водят война.СУПЕР.

125

Немеца

преди 12 години

Много ми е чудно как една държава ще нападне друга без разрешението на ООН. Или когато държавата агресор е Израел, тогава всички мълчат?! Дано Русия и Китай особено не се съгласят и заплашат Израел, защото вече взе да ми писва от чифутската инвазия.

124

моше

преди 12 години

Ще бъде блестяща акция на мосад-"миротворците"!!!

123

Петьо-Евреи

преди 12 години

*** почвате да се гърчите като прасе пред коледните празници!! ама няма къде съдбата ви е предопреледена!!! краят на дяволската ви религия и държави е близък!!

122

До 156

преди 12 години

Приятелче,кръстоносните походи НЕ са отминали,заблуждаваш се :) Тепърва предстоят,но червения кръст на бяло поле ще е изрисуван на титанова броня,а тамплиерите-паладини ще са в камуфлаж и GPS :) А на бас!

121

Turk do 150

преди 12 години

tuk pak 6te ima vyprosyt 4e iraq , iran dori i syria ne sa pe4eli svobadata si s voyna. te pe4eliha tazi s podkrepa na Britania , fransia i italia. naprimer kakva imperia ima6e v dne6en iran predi iranski 6ah ? govorq za 1910-te godini ? nikoy nqma da iska da se bie sre6tu turci v tehniqt dom ! tova e ...

120

до Петьо Еврей

преди 12 години

Петьо Еврей, ти кръстоносец ли си ? Малко си позакъснял кръстоносните походи отдавна отминаха и ще ти се наложи доста да тичаш след тях.Никаква религия! Бог е един за всички и вярата в Него няма нужда от различни посредници.

119

Анонимен

преди 12 години

Не пишете глупости ! Евреите на територията на Израел са малко, Повечето са пръснати по целия свят. Скоро съдбата на българите ще бъде същата, повечето ще са пръснати по света. така се запазва една нация от тотално унищожение и гибел.Израел е много малка територия бих я нарекъл военна база, но в тази военна база има палестински области.Докато съществуват тези области е изключено масово унищожение на територията. Израел няма да атакува Иран а военните заводи и бази на Иран.

118

Астролог

преди 12 години

Кабалистите обикновено започват войните в подвижен знак какъвто е Рибите, за да може да продължи дълго, съответно и да се стимулира военната индустрия. Ако нападнат в Овен ще е кратка войната и няма смисъл за тях. Така, че ако следват традицията може да ударят преди 20.03.2012. От друга страна имаше съвпад на две благотворни планети в знака на Телеца тези дни, което може да се изтълкува като знак за финансово подобрение за човечеството.

117

Петьо-Евреи

преди 12 години

Аз нямам нищо против турците ако те се покръстят много ясно! със турчин може да се води диалог но със мюсюлманин не! когато все пак ги покръстим ще настхпи много по добър живот във нашият регион и не само!! със Божията помощ това ще стане по скоро от колкото очакваме!!

116

Turk

преди 12 години

oba4e tuk vyprosyt e kakvo 6te stane sled voyna ? sled naru6avaneto na iran. kakva dyrjava 6te ima vmesto iran ? ne mislia amerika da syzdade vona dyrjava , kakto go napravi v iraq. no ako horata 6te si ostavat na sma , may azerite 6te syzdavat nova durjava. koqto 6te e vrata na turcia kym turkiski dyrjavi. may tova nqma da e hubavo za amerika i za russia. Turcia 6te e po silna. za tova hi4 ne mislia , amerika da napade iran za izrael.

115

anonimen

преди 12 години

A be,nomer 6, kak prebroi raketite na Aza s/u Israel,mnogo interesno!

114

за Петьо

преди 12 години

Бог с вами на кучето в ***! Мюсюлмани и християни- братя. Империята- врагът. Пропаганда- вредно за Петьо. Лоша пропаганда, лоша!

113

Петьо-Евреи

преди 12 години

Скоро ще видим кон боб яде ли и от *** войник ставали!! а после войната всички послодователи на дяволската религия наречена ислам ще бъдат освободени от това робство и покръстени!! Бог с нами.

112

...

преди 12 години

На Запад такива разговори с нещо обичайно дори и сред учениците,а при нас на Азис новата песен е по-важна за съжаление.

111

do 135

преди 12 години

въпросът беше да не пишете глупости как Израел щял да загине. Аман от *** които мразят всички. По темите за Израел е пълно с помия, за Турция също, за Америка също. Е как искаш от такива хора да се оправят, ми че те са свикнали само да мразят а с омраза не се стига далеч. Такива като теб да си гледат празната паничка и да се научат да не се лаят постоянно и тогава БГ ще се оправи))))))