151

Пешо

преди 12 години

Белокосият каза нещо за гейовете и всички настръхнаха и застанаха зад него. Вземете и физически застанете зад него. Довчера го плюехте и правихте луд и щастлив, а днес заради едно мнение го изкарахте най-големия и наистина ще повярвате, че е "професор". Какви душевни "педа*и" сте вие, едни фурнаджийски лопати, днес сте така, утре онака. Смешна история.. по-скоро жалка

150

Мамантос

преди 12 години

Е, нещастници, заслужавате си и държавата и управниците, щом и в този случай защищавате институцията, и щом осмеляващият се да ви каже истината толкова ви дразни.

149

"Хейтър"?

преди 12 години

#157, точно мнозинството е виновно и определящо! И понеже мнозинството е *** и наистина лош материал, затова живеем зле и ще става по-зле!Просто мнозинство, ***, *** народ, който прави разлики между Станишев/Доган и Вучков/Борисов, а те всички са от едно и също гадно котило и имат една и съща мисия, да ни затрият интелектуално, и да ни направят крепостни селяни. И вече са успели, де .... точно благодарение на мнозинството!

148

Георги

преди 12 години

О, бога ми. *** ще ми чете лекции, ще ми се прави на професор, с такива разбирачи е пълно по соц учрежденията в България. Заради тях вървим назад, докато света крачи смело напред. Аре Вучков да не ми е критерии и 80 годишен старец да не ми дава наклон на ху*, щото достатъчно сме му гледали панаирите. За лудите си има лудници. Да ходи да играе шах и там да разсъждава, не и по телевизията - макар била тя и негледаема. Канал 3 е пълен с врачки, Диковци, Вучковци - бандата, която дърпя Бя назад

147

Анонимен

преди 12 години

Имам чувството, че тук пишат само *** и комунисти :)

146

Gurgq

преди 12 години

На всяко прасе му идва Коледата

145

buyhue

преди 12 години

като гледам изказванията на 50% и тук са плъзнали гадни *** !

144

Анонимен

преди 12 години

Вучков е просто циркаджия, обаче понеже все пак го дават по телевизията и особено като говори с мин.-председателя, и за това сега му се налага да осмисли поведението си в такива случаи

143

Анонимен

преди 12 години

Аман от организации за защита на ***, *** и пр. Затова останалите, които би трябвало да сме мнозинство живеем по-зле. А всъщност демокрация значи да управлява мнозинството (народа), а то малцинствата определят какво ще става

142

123

преди 12 години

Зайко, ще ти изпапкам зъбкитe :D

141

Katq

преди 12 години

Цяла България го знае що за посмешище и "професор" е този. Толкова пъти се е оа'вал с простотията си, че беше крайно време някой да му тегли балтията на стареца, който се мисли за единствен и че сякаш той е открил топлата вода.

140

Анонимен

преди 12 години

Като изключим постоянното плюнчене, смешните оцветени листи с бележки и цветистите изрази, професор Вучков е може би единствения в държавата, който казва нещата, каквито са в действителност. Споделям всяка една от позициите му и смятам, че за всяко нещо е прав. Вярно е малко луд, обаче лично на мен ми писна от "нормални" типове ако такива са Гоце, Кунева, Станишев, донякъде започна да ми писва и от Борисов. Обикновено хората, които казват истината в България са някакви, дето са малко луди.

139

Go !

преди 12 години

Професоре, не съм ти фен, но те подкрепям ! Давай напред ! Не си взимай думите обратно, като *** министър на културата ! Казана дума - хвърлен камък ! С удоволствие ще ти пратя пари за глобата !

138

Пешо

преди 12 години

Смешно ми е, колко хора застават зад този тотално изкукуригал старец, приютен в най-платената кабеларка. Вучков да си гледа старините и да не се занимава с коментари, тъй като мисленето му е с 50 години назад и не е адаптирано спрямо съвремието. Нека да му треснат 10 пъти повече на дедката, та да се осети да спре да плещи глупости. То само тая глупост да беше казал. Говори без да мисли, едно плямпало с изкуствено чене. Изключително неприятен и нахален "професор"

137

@142

преди 12 години

глупости, тълкува се буквално, замерянето с камъни се е практикувало според Стария завет. "In the New Testament, Jesus prevented a Jewish woman who was caught in adultery from being stoned and He rebuked His disciple, Peter, for even using His sword to protect Him. Because of these actions by the Son of God it does not seem likely that stoning was a method of punishment that God initiated or prefered even as He did not create "

136

Lekar

преди 12 години

Deeba i dolnite pederasi i dolnata pederaska darjava!

135

Женя Минчев

преди 12 години

I want to break free!!!!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 12 години

Още една интересна подробност от еврейския религиозен закон. Ако мъж преспи с друг мъж, с животно, с чужда жена, с майка си, със сестра си по майчина линия или с жена, която е била женена или е все още женена за баща му, и двамата се екзекутират чрез обезглавяване с меч (освен ако не е било изнасилване, при изнасилване екзекутират само него).

133

Анонимен

преди 12 години

Аз не разбирам за какво точно е глобен?Може би е употребил неуместно думата"гей" вместо"***"?Той се е опитал да го изрече по-възвишено и по-западняшки,тъй като е достатъчно интелигентен,но на самите *** не им звучи достатъчно перверзно и "сексуално"! Подкрепям Вучков!

132

Обикновен човек

преди 12 години

Ама по какво е професор е този самовлюбен паун ? Не съм го чувал никога да подложи на съмнение собственото си мнение, а какво остава да очакваме да се извини за това, че е сгрешил в каквото и да било. Той наистина се мисли за съвършен и безгрешен, а другите критикува смело и безкомпромисно, ако имат мнение, което се различава дори малко от собствената му гледна точка.