182

hahah

преди 12 години

кококококо

181

Анонимен

преди 12 години

На Великден вместо 2-3 яйца ще си купя 2 пилешки бутчета и готова работата.

180

Анонимен

преди 12 години

За перденцата разбрах,но сауна защо нямат?Или ги унижавате само бидета да използват?

179

Анонимен

преди 12 години

към 224-ти,по-интереско е колко струва едно кюфте от щастливо прасе? Щстливо, щастливо, ама за да стане на кюфте са му резнали гърлото. Но това не пречи на смешниците да обясняват, че е щастливо. Истината е, че въобще не става дума за щастие/нещастие а за ...пари естествено!

178

кокошка

преди 12 години

ами едното яйце ти е излязло около 0,23 лв., да знаеш доста по-нещастни са от нашите тук.

177

zozo

преди 12 години

Гледайте кокошки! Връщайте се на село и гледайте кокошки! Само така ще паднат цените!

176

Анонимен

преди 12 години

В Германия яйцата са 10-12 цента бройката. Не ги знам колко щасливи са били кокошките, но яйцата да са 2-3 пъти по-скъпи у нас е направо живо обирджийство. Преди 2 г. носих на нашите олио от Германия. Тук струваше 99 цента, а у нас беше по 5 лв литъра. Бях натоварил 5 стека по 6 бутилки. Сръбските митничари гледаха в багажника и само се подсмихваха. Определено много сме зле. В такива ситуации само бойкот. Никой да не купува пък да видим какво ще стане и дали цените няма да дойдат на мястото си.

175

дзвер

преди 12 години

Та за неразбралите- ако искаш да гледаш пак толкова кокошки, както досега, ти тябва три пъти по-голяма площ.

174

жт

преди 12 години

Абе колко струва едно кюфте от нещастно прасе..

173

Анонимен

преди 12 години

Хора изтрезнейте! Яйцата очевадно са с много яко надути цени - в пъти!Те имат къс срок на годност.Всеки може да оцелее без яйца,те са полезна добавка към храната, но не жизненоважна.Много хора въобще не консумират яйца. На бас, че ако всички сме единни и само 30 дни не купуваме яйца(как добре точно сега се връзва с Великден), на тях ще им мине срока на годност и производители и търговци(всичките надуват) ще забравят аргументи като скъп фураж, бензин, щастие и ще се приземят на реалните 18 ст!

172

Анонимен

преди 12 години

След китайските селяни, и кокошките вече имат по-високи жизнен стандарт от нас. В скоро време очаквам да купят на всяка кокошка по един айпод за да може да си снася яйцата на любимата музика.

171

до 189

преди 12 години

ами прав е 189, то и за 8-ми март розичката скочи от 3 на 5 лева, но българският търговец така е свикнал: "Ден - година храни"

170

123

преди 12 години

Вчера си купих от супермаркет в Лил, Франция 12 яйца за 1,4 евро... Дали тук кокошките са по-нещастни?

169

ЕС

преди 12 години

Трябва всички, които се занимават с политика да минават ежегодно психо-тест, както някой други не толкова засягащи цялото общество професии. Не е нормално всеки с психични отклонения да може да взема решения, от които да страдат цели народи и общности. А нашите политици-дупедавци да не се съгласяват със всички простотии, които им снасят отвън, нека да имат малко себеуважение и морал, ако искат и ние да ги уважаваме.

168

Selqnin

преди 12 години

Яйцата до Великден гонят 60 ст. - Гарантирано от ГЕРБ !!!!

167

Анонимен

преди 12 години

Щастливи кокошки,нещастни хора...

166

22г.

преди 12 години

до 203 по твоята логика 'Какво ме интересува мен какви са изискванияата щом в европа са го направили и не са дигнали цената на яйцата и тук може' не не са го направили само ние сме будалите дето в кризата решихме д аправим щастливи кокошки! и по твоята логика! Какво ме интересува мен какви са ви заплатите работете повече!

165

REZESETO

преди 12 години

Тъй като е криза, да се въведе правило, че може временно да се отглеждат нещастни кокошки (каквито между другото са всички кокошки, защото накрая ги убиват, след цял живот снасяне),а хората сами да решат да си купуват щастливи яйца по 60 ст или нещастни яйца по 20 стотинки.

164

canaris

преди 12 години

Щастливи кокошки - нещастен народ.

163

Анонимен

преди 12 години

"В момента изграждам спацентровете на кокошките, които включват чесела за нокти, вана, където да се къпят във фураж и перденца, зад които да се снасят яйца"Искам да съм кокошка...