72

Анонимен

преди 12 години

Хак да ви е. Пак си избирайте пожарникар за премиер :) На *** народ, пожарникаря му крив... ми толкова си може човека!

71

Ердоган

преди 12 години

Стремежът на всеки господар е робите му да живеят възможно при най-евтините условия.Затова днешните господари са натикали робите си в бетонни клетки,наречени апартаменти.Естествено господарите карат робите си да ги купуват тези апартаменти и да им ги изплащат цял живот.Така и се подчиняват безропотно,защото иначе могат да останат без клетката си.

70

БАЧКАТОР

преди 12 години

Сега разбрахте ли защо трябва да се ПРОТЕСТИРА срещу цените на горивата ? По-скъпа нафта означава че всичко става по-скъпо. Комбайните и тракторите не вървят с вода ,ГЕРБЕРСКИ ОВЦИ! Кажете на *** Бойко Борисов и Дянков да свалят данъците на горивата иначе ще им папкате ...скъпия хлебец!

69

Ердоган

преди 12 години

Стремежът на всеки господар е робите му да са събрани на едно място,а не да са разпръснати по цялата страна.Така се контролират и управляват по-лесно.Затова днешните роби са събрани под формата на стада в бетонни обори,наречени градове.

68

Анонимен

преди 12 години

*** геЙбърска!

67

Ердоган

преди 12 години

Днешните господари така са направили нешата,че съвременният роб,като си намери работа е на седмото небе от щастие.След това той работи безропотно,за да не си изтърве скъпоценната работа.Нещата са представени така,като че ли робът има нужда от работата,а не че господарят му има нужда някой да му работи.Представата е,че работата е на роба,а не на господаря.

66

Черен Петър

преди 12 години

То пък един хляб... Малко брашно с набухватели, разни Е-та и картофено нишесте.В Англия като им е скъп хляба си купуват торти.В Германия наблягат на картофи.Бойко правилно каза - да садим картофи. По-ученолюбивите след дипломирането да стават овчари.За старите е добре, че все още има селски фурни, дето работят. За младите е добре, че летищата работят.

65

до Ердоган

преди 12 години

Ейваллах кардешим! Много правилно! Но се съгласи, че им е трудно да си го признаят! :))) Bizim gidecek yerimiz var, onlar dushunsun!

64

Ердоган

преди 12 години

До 90:Казвам се Ердоган.Как да се подписвам?Отървете се най-накрая от расизма и националния си нихилизъм.Спрете да ми казвате как да се наричам.

63

vesko

преди 12 години

Някой вярва ли ,че имаме работеща пазарна икономика ?

62

Киркорчо

преди 12 години

С цените на фото хляб *** във България е в 2 пъти по евтин от други соцстрани.

61

Анонимен

преди 12 години

е аиде стига вече

60

Ердоган

преди 12 години

Замисляли ли сте се,защо работният ден е 8 часа?Защо не е 4 или 5 часа?Продължителността на деня,ако беше два пъти по-дълга,гарантирам,че работният ви ден щеше да е 16 часа.Целта е да сте ангажирани изцяло с робския труд,за да не мислите за глупости.Например за свободата.

59

Az :)

преди 12 години

" ОБИЧАМЕ " България !!! Тя е майка на всичко що е корумпирано, майка но всичко що гледа само себе си! Обичаме те !

58

до 84

преди 12 години

*** си. Като всеки ***.

57

Анонимен

преди 12 години

Другата събота има национален протест против безобразията в държавата, не си казвайте "От мен нищо не зависи", или "Аз какво мога да направя", а се включете, с хленчене по форумите до никъде няма да стигнем! И за сведение, протестът не е организиран от никоя партия /за тези, на които им е писнало от всички партии, какъвто съм и аз/, а се организира по интернет от обикновени хора!

56

ДО ,,ЕРДОГАН,,

преди 12 години

НЕ СЕ ПОДПИСВАЙ ТАКА АКО СИ БЪЛГАРИН - МОЛЯ ТЕ ................................ ИНАЧЕ ИМА ИСТИНА В ДУМИТЕ ТИ НО АКО СИ БЪЛГАРИН НЕ ПРОПАГАНДИРАЙ ТУРЦИЦИЗМА , КОЙТО СЛУГИТЕ НА ЦИОНИСКАТА *** ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ДОСТА ПРОПОВЯДВАТ - МОЛЯ ТЕ ПРОСТО !!! А АКО СИ ТУРЧИН - ЗНАЙ ,ЧЕ БЕЗ КРЪВ АМА МНОГО КРЪВ НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА ,,ТУРСКО,,-ЕВРЕЙСКА РАБОТА ...........ПРОСТО ИМА БЪЛГАРИ ДА ЗНАЕШ !!!!!!

55

Ердоган

преди 12 години

В много отношения робът е по-свободен от днешния българин.Робът не мисли за храна,за дрехи,за лечение и пр.Всичко това му се осигурява от господаря.Вашите днешни господари ви карат дори и тези неща да си ги осигурявате сами.След като си ги осигурите,ви карат и да работите.

54

Анонимен

преди 12 години

Пенсиите падат, хляба поскъпва, а наште политици си купуват яхти за милиони.Гарантирано от ГЕРБ!

53

bub

преди 12 години

минаваме само на боб!!!