148

аз

преди 12 години

Може ли някой да направи морфологичен и синтактичен разбор на следното изречение:"Защото има там и друг Чавдар Георгиев - и той е със стотици хиляди и други, при Станишев - за други деца, болни."Защото по бегли спомени аз в трети клас ако в преразказ напиша нещо подобно съм сигурен, че щяха да ми шляпнат двойка :)А е те тоя, дет не му се разбира дори какво говори, харчи вашите пари.

147

до 181

преди 12 години

А какво ще кажеш за това че тези бонуси са получени абсолютно противозаконно.С изменение на закона за държавният служител ,министри зам.министри,шефове и членове на политически кабинети нямат право на бонуси.върнати върнати около 600 хиляди ,като само за 2011год. са раздадени бонуси за над 50 милиона.То е също като да платиш за магистралите 300 милиона и да и с това да оправдаеш изпапването на над 4 милиарда.Та не е лошо да се знаят законите.А тези които са взели противозаконно ще бъдат ли съдени

146

Ари - ан

преди 12 години

Не се напрягайте толкоз ! Бонусите които върнаха ще ни ги изкарат през носа. Тяхното няма да се изгуби. Само за пример - след продажбата на Белене само една десета от сумата ще влезе в бюджета. А познайте останалите где ще отидат?

145

наблюдател

преди 12 години

Всички са маскари, но тиквениците от ГРОБ са най-големите. Ей, тия и майка си ще продадат и всички до просешка тояга ще докарат, но пак ще обясняват колко са добри и компетентни и все Станишев ще им е виновен! То и за тия бонуси виновни предишните. Абе Тикво заспала, а ти къде беше три години, че да промениш това?

144

Трайков

преди 12 години

За пореден пък се убеждавам колко са глупави всичките ни политици ! Едните започват да викат "дръжте крадеца" и в последствие се стига до там , че само се разобличават , кой колко и кога е откраднал . Седнете и се разберете помежду си , поне не се излагаите повече пред нас ! Палячовска работа е цялата политика в България .

143

Анонимен

преди 12 години

БСП-то, върнете си бонусите, де! Нали сте много морални? Пък и социална партия, трябва да мислите за народа... Май...Ако народа мислеше, че сте си вършили работата щеше да гласува за вас, нали? И на сегашните, и на предишните избори... Значи нищо не сте свършили и трябва да връщате!

142

Анонимен

преди 12 години

Фалира държавата , половината сме безработни ,ние някои които ни мрази да бяхме сложили по добре щяхме да бъдем.

141

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО с теб сме !

140

Dan до модераторите

преди 12 години

УУУуууважаеми ,модератори много ми е интересно на какъв принцип триете и блокирате коментарите,а? Не че нещо ама е ми е смешно как така избирателно се трият коментари в зависимост от политическите пристрастия! А този анонимчо дето е написал едно коментарче под мой ник, го оставяте да продължава, то е ясно няма какво да каже ама нали уж етика, или понеже е отдругарите - може!?

139

ха-ха-ха

преди 12 години

То държавността се разпада, а тоя още рита топка и се занимава с глупости :))). Помнете ми думата - след Тиквуняка ще трябват десетилетия за да се достигне положението преди него.

138

Анонимен

преди 12 години

ИМАЛИ БИЛИ ПЪЛНА ХАЗНА ,ХАЙДЕ РАЗПРАВЯЙ ГИ НА БАБА ЦОЛА ОТ ДРАГНИЩЕ.....ИМАЛИ ПАРИ А НЕ ИЗПЛАТИЛИ ДЪЛГОВЕТЕ СИ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ОСТАВИХА ДЪЛГОВЕ И КАПАНИ -ТИПИЧНО ЗА КОМУНИСТИТЕ .

137

Анонимен

преди 12 години

Първаноглу, хайде, върни нещо и ти, нали милееш за държавата? Или поне така разправяш на червените бабички. А, не, чакай, ти не можеш да връщаш - имал си харчове да ходиш на лов за архари и да лекуваш трипер. Това са си важни държавни дела, мдаа.

136

Анонимен

преди 12 години

Тиквата да не прави пушилки с тези смешни бонуси, а да си каже за рушветите. За стотиците милиони на мутресата. И да каже за какво мутренската банда опука 5.5 млрд от фискалния резерв и новите дългове?

135

Анонимен

преди 12 години

Какъвто, народа такива и политиците - Боко и бандитите му, олицетворение на Ганев , ***, нагли бандити!

134

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО МНОГО СИ УМЕН ! И ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ, ЗАТВОРИ УСТАТА НА ЗЕЙНАЛИТЕ ДА ПЛЮЯТ....ТИ СИ ВДИГНА ОТНОВО РЕЙТИНГА И ТОВА ГИ ВБЕСЯВА....ЗАЩОТО ТОВА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО И НИКОЙ НЕ ГО ВЯРВАШЕ

133

Paskal

преди 12 години

He, he ,he. kvo da pisa i az ne znam, no nesto i az da dobave ta da bide po interesno,ha?Kak wi se struva i ako i az da pisa dva reda, vristane nasila nema, dobrovolno ako iskas!!!

132

т

преди 12 години

Проблемът не е във взетите бонуси, а в липсата на пари в хазната, доволно и неграмотно изхарчени от управляващите. Предишните *** поне имаха пълна хазна. Просто като фасул, е разбира се не за всеки. :-)))

131

Peso

преди 12 години

Koyto ima da vrista neka da go story, tozi koyto ima da vzema neka i toy da go story, az nito imam da vristam nito da vzemam.

130

Анонимен

преди 12 години

При Станишката нямаше криза , защо да връща .

129

Анонимен

преди 12 години

АМА ГИ ВЪРНАХА ВСЕ ПАК А КОМУНИСТИТЕ КРАДОХА В ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ И СЕГА СЕ СКЪТАВАТ. КОГАТО СЕ СЪБИРАХА ЖЕЛАЕЩИ ДА БИЯТ КАМБАНАТА И ДА ПЛЮЯТ ПО БОЙКО ИМАШЕ МНОГО КАНДИДАТИ А СЕГА КАТО ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ СЕ СНИШИХА....И ПЛЮВАЧИТЕ ТУКА СА ОТ ЧЕРВЕНО-СИНЯТА БАШИБУЗУШКА НАПАСТ.