455

до 631

преди 12 години

Евалата, мозък! Ти си гений! Каква провокация, какво нещо! Лягам да спя след малко и с това те провокирам да ми теглиш един бой.

454

kym 631

преди 12 години

da....узнал е за тяхната слабост-пиянството...и за съжаление става нейна жертва

453

отговорче

преди 12 години

Простотията е нелечима (няма спасение за теб)

452

радвам се

преди 12 години

Надявам се да започнем да четем все повече такива радващи окото новини. Заколени младежи и алкохолици на по 20-ина години... Тази нация трябва да измре в най-близко бъдеще, просто.

451

до 623

преди 12 години

АДМИРАЦИИ!!

450

ivan

преди 12 години

ei sashko da ti go dam myrsha kato si ot sofiq za myj li se imash *** kato ne si *** ela do dobrich otvorko da te bocna i az myrsha

449

Анонимен

преди 12 години

Сашко, и аз съм от София, ама против момчета, които идват да учат и са кротки нямам нищо против. Виж обаче пияните вандали не им е мястото в общежитието и в университета, защото утре такива ще са ти шефове и ще се бият в гърдите, че имат "висшо" и са мноо учени.

448

до 618

преди 12 години

...защото не му се е умирало...

447

Анонимен

преди 12 години

Охраната на която се плаща защо е допуснала пияният студент,и след това двама които както разбирам не живеят там!Та това е психически тормоз!След като не зачитат правилата защо не са на квартира,но и там съседите няма да им позволят оргии!И да попитам защо обвинението е умишлено убийство?Защото са деца на бивши спортисти ли?

446

до умния

преди 12 години

Не съм от мелето и много съжалявам за случилото се. Защо това момче хвананожа а не възглавница, книга или нещо безопасно.

445

до 611

преди 12 години

Нож и вилица? Е те перничаните на Чикатило ли са се правили бе?

444

do 610

преди 12 години

Сашко, Сашкоооооо, селянин си, и селянин ще си останеш, та дори и ш Софията да жишееш...

443

boy

преди 12 години

На зле отиват нещата.. Всеки ден четем за убийства, насилие и агресия. Ама нека не забравяме, че всичко се връща рано или късно. Относно този случай, не може да се налита на бой трима срещу един! Като си мъж се бий сам, а не да викнеш като подкрепление още стадо маймуни.

442

до 608

преди 12 години

Много филми гледаш.

441

Анонимен

преди 12 години

Според последните резултати от детектора на лъжата, Илко е нападнат от тримата пияни изверга с нож и вилица...не вярвам едно 19-годишно момче да е толкова печено, че да излъже детектора..а когато фактите говорят, и боговете мълчат...

440

до 608

преди 12 години

Сега разбрах на какво се дължи ниския ти интелект, на много гледане на филми с Жан Клод Ван Дам.

439

an

преди 12 години

Пернишки ***....каквото търсиш, го намираш рано или кьсно...искам да попитам защитниците на побойниците (ако има такива)какво биха направили, ако спейки в 3ч през нощта, ги нападнат в леглото три пияни ***... ще стоят и ще гледат как ги пребиват от бой и ще се молят да нямат скорошна среща със св. Петър ли?? Я, се осъзнайте...

438

Анонимен

преди 12 години

До ***,Илко е спокоен, защото знае, че не е убил УМИШЛЕНО единия от тримата пияни и агресивни нападатели, които в 3 през нощта са искали да го пребият в стаята, където живее. Майката на близнаците вече говори в няколко медии-децата били ангелчета..не са пили, сне са чупили врата, нямали намерение да бият съквартиранта си, била ги възпитала правилно. Егати правилното възпитание. Те са били опасни не само за Илко, а и за околните. И защо са на общежитие, Перник е на 20 мин. път от София.

437

Анонимен

преди 12 години

Абе защитника им е некоя п**ка-колежка, дето са я праскали и се чувства сантиментално задължена да ги защитава и да пише глупости.

436

Анонимен

преди 12 години

е ще ми обясняват танцували перничаните в ансамбъл, родителите били учители, е много важно, видехме ги що за стока са възпитали, Илко сигурно защото не е танцувал в ансамбъл затова го нарочиха за убиец