214

sotir

преди 12 години

давай бат Бойко младите сме с теб а старите *** те ще хварлят топа до изборите

213

Анонимен

преди 12 години

Най после един Премиер с главно П !Всички досегашни пикочи да мълчат ,те са започнали тия безобразия!

212

Анонимен

преди 12 години

Не е популистко, нагло е! Но от наглеци, каквито са Боко и компания друго ли да очакваме?!

211

Анонимен

преди 12 години

Не държава , а *** ......

210

НЕ ама ДА

преди 12 години

Абе баш си е популизъм особено ако се правиш че не знаеш за какво става дума... а пък ако наистина не си знаел какво правят твоите подчинени и то масово го правят то значи че или си *** или просто не си за този пост... Та избирай или не си много умен или се правиш на *** и не разбрал. А сетих се марсианците са виновни ама ти ще ги уволниш в понеделник:))

209

попа

преди 12 години

Затова ви искам догодина наесен за ръчичка, и пак пред урните да пускате бюлетинки за ГЕРБ, за комунисти или стари/нови царисти. Или пък хич да не гласувате та *** да ги оставят отново на в;аст. Те да си прибират бонуси от държавните пари, а на вас децата ви да изнемогват от глад и да подсмърчат подир ес-класите на тия за които сте гласували. А, забравих - наскоро с държавни пари си купиха и джипове. Да ви дойде акъла. Много ви се чудя, честно.

208

Анонимен

преди 12 години

Всеки път като стане нещо хубаво викат "популизъм"

207

Анонимен

преди 12 години

България е една смешна държава.Група крадливи неграмотници се опитват да я управляват, но всеки ден едно решение отменя друго...Като в тренажор сме.

206

Асен циганина

преди 12 години

Абе бате Бойко, защо избърза?Бях се хванал на бас,че ще обърнеш палачинката в понеделник чак....

205

Анонимен

преди 12 години

Много искам да видя ще им стиска ли на всички да върнат бонуси, ДМСта и т.н. Айде моралните да докажат, че морала не е само фикс понятие, важащо за другите! Чакаме, ние .... народа и избирателите, чийто пари се раздават без наше разрешение!

204

fdsa

преди 12 години

Е, то оставаше и да е популизъм...ама разбира се, че не е популизъм, бе Бойко! Добре че овреме се намеси и каза, че тъкмо бях почнал да си мисля, че зад този нечуван по света жест, може и да се крие зрънце популистки интерес. Пф! Съвсем за лукови глави ни взе гусин премиера. Хващай си непопулистиките протежета, пускайте оставки и марш във вечна забрава!

203

Протокол

преди 12 години

Указ на Премиера на Р България 0001 от 01.03.2012 г.Награждавам :за много добра работа в здравеопазването г- жа *** Нешева с медал "За заслуги към държавността" - Първа степен.Указа да се доведе до знанието на обществото.Медала да се връчи от министъра на здравеопазването в тържественна обстановка пред личния състав на НЗОК.Подпис /не се чете/ ПремиерНградата заменя бонусите.Не подлежи на коментар.Честито на наградената с високата държавна награда. Тази година медал догодина орден.

202

....?

преди 12 години

Ще има ли -----отзовали се?НЯ-***!

201

29-32

преди 12 години

Алооо, ние ще си вземамем бонусите ,в Шенген е скъпо ,вие му мислете !

200

Орденоносец

преди 12 години

Прав е парите ще върнат но не могат да си променят морала от ГЕРБ. Един път станеш ли крадец такъв си за цял живот.Ще гласувам за този който премахне бонусите. Да, да има само награда в парично изражение, но не повече от една месечна заплата за година и тя да се дава след поименна заповед в която е опоменато за каво се дава. За най-заслужителите да се учреди медал и да се връчва при най-тържественна обстановка и популярезира в медиите. Медала да бъде в категории от 1 до 3 да е с Грамота.

199

дзвер

преди 12 години

214-и има лафче-чукча писател, не читател...Не може да ви разбере човек.По-назад в коментарите някои роптаят, че видиш ли тройната ламя си вземали бонусите и после приели закони с които ги забранявали...та да не може герберите да вземат.Както и да го кажем(бонус, премии, ДМС) не са законни за висшата номенклатура.Т.е. за "големите началници"(да ти поясня).От тук насетне к'вото и да плещи Боко- нЕма значение.ТО ЕДИН НОВ МОРАЛ,ТО ЕДНИ БИРИ, ЕГН-та и най-върховното нещо -ВИНЕТУ:)))

198

Бл.Благов

преди 12 години

Най-добре е да не връщат бонуси , а да ги дадат за благотворителност! Така поне реално ще помогнат на някои изпаднали в беда хора! И ТОВА НЯМА ДА Е ПОПУЛИЗЪМ!

197

Анонимен

преди 12 години

Не можах да разбера кои ще връщат парите , дали само министрите и председателите на агенции или всички служители от А до Я ? Щото ако са само министрите , това си е баш популизъм !

196

Анонимен

преди 12 години

Бравос, в сайта присъстват най много 5 червени платени муцуни, но плюят за 100. Е така вече може, на следващите избори ще са в пълно забвение.

195

Анонимен

преди 12 години

"Абе пак ли новини за банкянския ****аст "НЕ БЕ, ЗА ПЕРНИШКИЯ!