81

до Румен221

преди 12 години

Да не би да си на щат на Позитано ?Какво крещиш с главните си букви.Поне да имаше някакъв смисъл написаното от теб.Само се излагаш и показваш ограничения си селски манталитет.Селянина напуска селото,селото него не.Купи си една минерална вода Банкя,опитай я,едва ли вони на сяра повярвай ми.

80

Дедка

преди 12 години

Хора, още не е късно да постъпим с нашите "социалисти", както навремето са направили румънците! Този рак, който убива държавата ни може да бъде премахнат по един-единствен начин, защото така са се впили във властта и смучат, че е ясно, че сами няма да изчезнат! Всичко е в наши ръце - колкото по-скоро ги изрежем, толкова по-бързо ще можем да започнем да се възстановяваме!!!

79

Анонимен

преди 12 години

85Поредният промитмозък !!!

78

Анонимен

преди 12 години

"За един месец фискалният резерв е намалял с около 1 млрд. лв. и към 31.01.2012 г. той е в размер на 4,0 млрд. лв., показват публликуваните от Министерство на финансите данни на изпълнението на Консолидираната фискална програма до края на януари тази година."Гербавите управници са опукали 1 милиард за месец и сега ви обесняват как като върнат 100 хиляди лева (по изчисленията на Дянков) всичко ще се оправи. То бива наивност, ама чак толкова.

77

Дедка

преди 12 години

И тая проста селска тарикатка седнала да обяснява сутринта как по тяхно време имало било излишък. За *** ли ни смятат? Толкова пробойни има в държавата, че този излишък само показва колко са отвратителни - сякаш по тяхно време не е имало нужда от ремонти на пътища, детски градини и какво ли още не, че и пари били останали и те били свършили е*аси добрата работа! Плугчиева, скоро ще ти се случи случка! И то не само на теб, защото ставате прекалено нагли вече! Като сте крали, скрийте се!

76

Анонимен

преди 12 години

БСП нямало да връща бонуси - Д,*** вашта мама комунистическа, тогава защо толкова ревахте на умрело през последните няколко дена бе *** ***? Сега пак ли ГЕРБ ви е виновен бе, а? - *** изклесана ***, която ограби страната ни, марш в Северна Корея бе, там ви е мястото!!! При положение, че по времето на ТройнО крадливата коалиция, когато ни спреха Еврофондовете, заради кражби на фирми на БСП и на президента-агента Гоце Първанов, са си раздавали бонуси от по 700 000 лева и за какво? за добра кражба може би. Да връщате парите, щото ще ви вземат мътните, айдуци с айдуци, а не само да ревете като дърти магарици за здрав остен!

75

az

преди 12 години

БСП пари няма да върнат - по скоро кръв ще повърнат. Гоце в каквото и да го обвините е виновен. Факти....

74

Дедка

преди 12 години

За се задавите с тях дано! Господ забавя, но не забравя.. пардон, НАРОДЪТ не забравя... Скоро ще ви застигне народната "обич", и то така, че няма да разберете откъде ви е дошло, нагли безсрамни кърлежи!

73

до 98

преди 12 години

"Кой заплати и пенсии...." Май всъщност никога не си бил на училище

72

rumen221

преди 12 години

АКО ПИТАТЕ, КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС ПЛАДНЕШКИЯ ДУШМАНСКИ ОБИР - ЕТО ТАКА:- ОТ 20 ГОДИНИ НА ВСИЧКИ НИВА НАД КМЕТ, СЕ РАЗДАВАТ ПОЛУЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИОНИ, ЗА КОИТО НЕ СЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, А САМО 10% ДАНЪК!!!- А ДНЕС ПАРИ БЕЗ ПОДПИСА НА ДЯНКОВ НЕ СЕ РАЗДАВАТ!!! ОПРАВДАНИЕТО Е..., ШОПСКО: - ПА ОНИ СИТЕ СА КРАЛИ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА...??????? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - ЗАТОВА ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО САМО, АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХА- БОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- КАКА ФИДОСОВА ВЕЧЕ ПРЕДЛОЖИ ВАРИАНТ - ПО 30% ПРЕМИИ НА ТРИМЕСЕЧИЕ - ХА-ХА-ХА-А-А- ТА ТОВА СА - 13, 14, 15 И 16 ЗАПЛАТИ, ЕХ КАКО ФИДИ КОЛКО СИ ЩЕДРА, АМА НАЛИ СПОРЕД ДЯНКОВ БЯХА САМО 12 ЗАПЛАТИ- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА- АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛЕН ГЕНОЦИД...: - ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!

71

до 98

преди 12 години

Не си видял, щото ходеше на училище.

70

Анонимен

преди 12 години

Кой заплати и пенсии са пораснали с 80% за 4 години бе депутатските ли защото аз други не съм видял по времето на БСП да са пораснали

69

Анонимен

преди 12 години

То комунист и морал са антоними. Те взривяват църкви, не се занимават с връщане на средства.

68

Анонимен

преди 12 години

2.Нешева каза ясно-бонусите са от ГЛОБИ и не са взети от здравни осигуровки и не са ощетени болни!КОЙ ГО РАЗБРА? ТОВА СЕ СКРИ В МЪГЛА!ЖУРНАЛИСТИТЕ ИЗЛЪЧИХА ЕДНА ЯРОСТНО ЯДОСАНА ЖЕНА КОЯТО КАЗВА ,БОНУСИТЕ СА ЗАКОННИ!Честно казано и аз бих се ядосала когато МЕ НАБЕЖДАВАТ,ЧЕ СЪМ ОТКРАДНАЛА ОТ БОЛНИ И НЕЩАСТНИ И НИКОЙ НЕ КАЗВА ,ЧЕ ОТ ГЛОБИ НА ЛЕКАРИ И АПТЕКАРИ ,АЗ И МОЯ ПЕРСОНАЛ СМЕ ВНЕСЛИ ЗА СЪЩИТЕ БОЛНИ ДОПЪЛНИТЕЛНО 6 МИЛИОНА,а преднамерено го ПРОПУСКАТи те изкарват крадец може и да си ЯДОСАН!

67

Щурм

преди 12 години

Загледайте се внимателно в муцуните на депутатите "социалисти" и въобще на конюшнята наречена "Позитано" 20. Вие със сигурност ще констатирате душевна простота, наглост съчетана с подла маска, под която се крият истински вампири и разбойници. Като ги започнем Кутев, този МАНЕКЕН на столетницата,онази дръглива каруца Мая,чушкопекът Плугчиева, неандерталецът Петков и най-вече онзи странен индивид приличащ на птица - Сергей. Просто няма по света такива нагла ***, такива бандюги и торбалани....

66

До Пич

преди 12 години

БРАВО,най смисленият коментар в целия форум!!!

65

дан

преди 12 години

много ми е весело противната комунистическа и турска *** да си вкарва автогол...

64

Анонимен

преди 12 години

За пореден път БСП показва липса на морал.За ДПС е излишно да говориме.Виждат сламката в очите на ГЕРБ а гредите в техните не.На едните лидера им взе над милион узаконен подкуп и дума не става да го връща.На БСП пък бонусите не можеш да им хванеш края.

63

дзвер

преди 12 години

Пич, хитър е Боко и нЕма спор в това.Но номерът му минава само пред този, с късата памет.В криза да аваш толкова големи бонуси и то само на "Калинки", при условие че си го забранил си е чист гьонсуратлък.Ако не можеш даразбереш разликата-твой проблем.

62

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО СИ ПОЖИВЯЛ И ПОГЛЕДАЛ И ЗНАЕШ КОЙ С КОГО СИ СМЕНЯ КАПИТЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ДА СИ ОБЯСНИШ КАТО "ВИКАТ" КАКВО НАДВИКВАТ:1.Бонусите на Нешева-точно преди договорите с доставчици на лекарства и да не си кривим душата 12 х за една година са по хиляда отгоре не са малко но на фона на 3 милиарда са нищо ,договорите се подписват ,ама преговори търгове се подготвят много преди това.КОЙ ИЗПИЩЯ-СДС ,кой даде общ.банка и СОФАРМА на ПЪПКАТАи ДОНЕВ СДС.Нешева май нещо се е канила да реже