63

do 78

преди 12 години

ами вие не ги ли "утешихте"?

62

БГ народа няма мозък

преди 12 години

Боеве, взривени коли, мутризация и чалга. Продължавайте да гласувате за Боко, Симо, Гоце и СерГея и ще дойде комунизЪма :) Ако не спрете да гласувате с *** си, тази държава няма да съществува до 10 години.

61

Анонимен

преди 12 години

Като цяло е вярно това, че в по-бедните квартали хората са по-прости, това не важи само са България, навсякъде е така, но винаги има изключения и не бива да слагаме всички под общ знаменател.

60

Варненски затвор

преди 12 години

Когато бях вътре точно такива *** на по 19-20 като влезеха ревяха като *** по 2-3 седмици

59

Анти-футбол

преди 12 години

Кажи им фуболни *** и не ги обиждай повече...Честно, това е болестно състояние, разпространено из целия свят...

58

ba

преди 12 години

бе той боя изгражда - той не разгражда -хем здравословно(масаж) хем нравоучително..

57

до 72

преди 12 години

Ако знаеш колко си прав. Живяла съм в Лозенец 25 години, там съм израснала и повярвай ми едни от най-големите селяни, които познавам са именно оттам!

56

Анонимен

преди 12 години

Chikatilo, Може и на село да съм расъл ама не в обора като теб... сигурно затова си толкова добре запознат с миризмата му - нали все още не си излязъл от там ... импрегнация му се вика на товасполай

55

ДО 64

преди 12 години

А ти как реши, че първо поколение селяни се раждат в Младост и Люлин? Селяни като теб се раждат навсякъде!!! Не е важно къде си роден, а е важно какъв ти е манталитета! Твоя примерно е селски...и в Горно Нанадолнище има по-големи граждани от теб дето примерно си от Лозенец

54

CSKA

преди 12 години

ubiite gi tez levskari sme6ni ve eeeee e eee e ee

53

до 55

преди 12 години

Жалко за изгубеното време с тея висши образования, явно не е имало никакъв смисъл от тях... Щом приемаш това да пребиеш някой от бой заради фенски пристрастия, значи и още 2 висши да изкараш, няма да може да ти се помогне. Фен на футбола съм, и съм горд, че никога не ми е идвало дори на ум, да нараня някой, само защото подкрепя друг ***. Идиотско и първично е, доста далеч от здравия разум.

52

Говедо

преди 12 години

Другия път се надявам да има сериозно пострадали чорбари, а защо не и мъртви? Нещата са извън контрол, закони има, но никой не ги спазва!

51

спортиз

преди 12 години

Ангажиментите към спорта не свършват с края на мача и напускането на стадйона или залата. Един изтенски спортиз или запалянко трябва да е нагажиран с спорта 24 ч. в денонощитето. Момчетата днес са го показали това нещо.

50

Анонимен

преди 12 години

Браво! На това се казва адекватна реакция! Другият път като решат да се бият ще знаят за какво става въпрос и ще си помислят

49

.

преди 12 години

Честит Първи Март , добре почваме ...за здраве !

48

))

преди 12 години

бе да се бият хората бе -нема лошо -ама да е нейде в парка, че да не вдигат гюрултия сутринта

47

до 55

преди 12 години

Никой не ти е казал, че гледането на футбол е болна работа, а че подобни действия са болни. И аз гледам футбол, ама никога няма да тръгна да се бия с някой, защото бил от Челси, а аз съм от Ливърпул. Щом се стегаш толкова и ти си ясен, Чикатило е прав!

46

до 60

преди 12 години

прав си , но преместването в София не е ли с цел да си намерят работа? Каква работа са си намерили тия, че да могат в 5 сутринта да са още в кръчмата ...

45

анонимен

преди 12 години

до 49Така е!Поради високата безработица в провинцията, младите хора се преместиха в София.Много маймунки станаха на клончето и тези ексцесии са неизбежни!

44

до 44

преди 12 години

Казва се герАн, a не герен!!!