87

Анонимен

преди 12 години

При 37 000лв бонус за този Трайчо.. се питам с какви очи е гледал и обяснявал на миньорите, че НЯМА ?

86

Анонимен

преди 12 години

До 101 ГЕРБ ще си иде по-бързо и от НДСВ !

85

Бойчо

преди 12 години

Нашите заплати са замразени, а герберите си раздават бонуси с нашите пари.

84

Анонимен

преди 12 години

Луд комунист умора няма!Абе червени *** недоклецани, колко пъти още Гербаджийте трябва да ви съдират *** *** по изборите, за да могат да уврят най-после празните ви червени кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /педерунгелска/ партия ще се свие до няколко вагона ***, така че и да кяфкате и да не кяфкате все тоя четвъртит ще ви влиза в скапаните амортизирани пърдалници. ГЕРБ за кой път вече доказа, че къде ви добара, там ви *** гъзетата като риби. Стига сте се натискали за още бе, абе вие мазохисти ли сте или да, малко ли ви беше големия следизборен срам от бесепарския *** разпран, та искате още бой по лакомите червени ***. То има, има ама вашата педалщина никъде я няма. Ако не ви харесва управлението на ГЕРБ, марш в С. Корея, там да лапате комунистическите пишлета на жълтурковците!!!!!

83

Анонимен

преди 12 години

Да ! Миньорите си заслужиха бонусите за добре свършена и преизпълнена работа !И при тях резултатите бяха ВИДИМИ ! И пробема беше за мисля 7 милиона, като за всеки ден когато не работят държавата губи по 2-3 милиона....... На какъв се правеше този.... тогава.... Сигурно им е повтарял, че е криза и на никой не се полагат бонуси...... а те си взимали по 10-ки хиляди лева....

82

Дежа вю

преди 12 години

Бал с маски ни пробутват от бкп-бсп,тия спектакли сме ги гледали в предишни гастроли на комунистите,когато други управляваха....

81

tankist

преди 12 години

ако е вярно, че цецо раздал 10 милиона както написаха по долу евала, машалах, ашколсун, бравос, цецо е връхта, еманцията на герберството, неговото начало и неговия край, бравос бе цецо, ти си нашта гордост , ти си чудото на нашта политическа ситема бе.

80

Анонимен

преди 12 години

а се правихте на интересни за изработени 1000 лв за минъорите

79

САМО В Бг

преди 12 години

За опозицията сега няма бонуси ,те си ги взеха .....,да не се бъркат в бонусите на ГЕРБ!

78

tankist

преди 12 години

do 87, ей найнакрая един герберугер абразурчик изпулзя изпод гъ...а на тиквата и забръсвайки уста изповръща поредната заучена фраза, ама каквото и да говорите *** е се в тоз усрахте се яко и безкомпромисно и сега смърди та се нетрае, акомунисти не ни управляват от 2009 по думите на тиквуна така че, закаво си говорим въобще

77

инф. на УХО

преди 12 години

В центъра на гр. Перник обраха бижутерски магазин....!Край на организираната престъпност ,АМА ДРУГ ПЪТ ----САМО В Бг!

76

dran dran

преди 12 години

hora po cql svqt politicite sa BOKLUCI,aaaaaaaaa za nashite te sa varha

75

Дянков

преди 12 години

Замразяваме доходите !!!! В криза сме.... /Цецо, Нело, Трайчо... не важи за вас !/

74

Бойчо

преди 12 години

Утре се записвам за член на герб. Братя българи последвайте ме, така ще си оправим положението.

73

Анонимен

преди 12 години

Луднали от факта, че вече не са на власт, гъбясалите от собствената си смрад червени крадливи павияни пак се разкрякаха и възбудено заскачаха по дърветата /комунистическите интернет сайтовете/ и започнаха да замерят нормалните хора с миризливите си екскременти! Тая гнусна крадлива комунистическа пасмина отдавна трябваше да е по затворите, там им е мястото, но нали сме търпелив народ, вече ни се качиха на главата и друсатт кючеци, но до кога народе мой? - би възкликнал Васил Левски !!!

72

Анонимен

преди 12 години

Бойко вече не се показва по телевизията,страх го е от неудобните въпроси за боносите,чака да отшуми въпроса и пак ще напълни екраните ,защото знае,че всяко чудо за три дена и разчита на късата памет на БЪЛГАРИНА!!!

71

само факти

преди 12 години

Той припомни, че през 2010 г. правителството на ГЕРБ спря със закон допълнителните възнаграждения в бордовете и зам.-министри и членове на политическия кабинет нямат право да получават бонуси. Да ги върнат!!!

70

Анонимен

преди 12 години

Е получил някакви си 37к, бонусите получени директно от Шеврон, от фотоволтоваци, от фондове за развитие на демокрацията за особени заслуги при проваляне на руските проекти са поне стократно по-големи

69

Анонимен

преди 12 години

До Гица Свършената работа се определя от Фидскалният резерв ! Е направи си сметката тези колко добре си вършат работата !

68

Dan

преди 12 години

Така е като се разбъркат л.йната и започва да мирише! Единственият плюс е ,че за тези бонуси вече се говори открито и се знае кой какво е взел, и като дойдат изборите и решаваш за кой да гласуваш, а при тройката са действали по-хитро дават на всеки по малко да си трае , а лъвския пай си е за министрите ....и ни лук ял ни лук мирисал! А сега ги е страх всичките ,че ще им лъснат г.зовете, кой какво е взел, така трябва да е да се знае , а не тихомълком!