23

k

преди 12 години

Бандитската същност на партия ГЕРБ все повече излиза на показ. Фрапираща кадрова недостатъчност и управленска импотентност.

22

Анонимен

преди 12 години

ELEKTRO DRUJESTVATA,MOBILNITE OPERATORI FARMACIQTA I 4UJDITE MEGA VERIGI--- OKTOPODA KOITO UPRAVLQVA BALGARIQ

21

Анонимен

преди 12 години

КРАИНО ВРЕМЕ Е ,,ПСИХОПАТА ДЯНКОВ ДА СИ КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНИ ВЪВ ВИД НА БОНУСИ И ПРЕМИИ ПРИСВОИ И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО..АМАН ОТ ТОЗИ ***,,ВСИЧКИ ЗЛИНИ ИДВАТ ОТ НЕГО И БОЛНИЯ МУ МОЗАК.

20

Анонимен

преди 12 години

Дянков е прав - според новия "морал" на ГЕРБ колкото повече крадеш, толкова по угоден си на Партията.

19

Анонимен

преди 12 години

НА ТАЯ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА ДЯНКОВ ИМА НАГЛОСТА ДА ГОВОРИ ЧЕ НЯКОЙ СИ ВЪРШЕЛИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА,НА ТОВА НЯМАНЕ ГЕРП ПИРУВА ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА А ДЯНКОВ ЗАЩИТАВА КРАДЦИТЕ,ПАК КАЗВАМ ХОРА МОЛЯ ВИ НЕ ПЛАЩАЙТЕ ОСИГУРОВКИ

18

Старшина Ушев

преди 12 години

Дянков,айде и ти стани жертва на популизъма,щото и ти куче мръсно разправяше наляво и надясно как докато си министър няма да има бонуси за никой и после едни твои хора взеха по 10 000 лева и повече.Айде еврейска ку.во мушни си очилцата в алчния *** и си заминавай,че *** ***.

17

haha

преди 12 години

Хахахахахахаха а в сайта на министерство на здравеопазването какво пише бе кратун Дянков? Цитирам:"""От 2004 до 2008 г. работи като Мениджър продажби Аптечен пазар и в последствие мениджър връзки с клиенти и оперативна дейност в Софарма Трейдинг АД, национален дистрибутор на лекарствени и нелекарствени продукти и медицински консумативи."""Аман от наглеци!!!

16

Анонимен

преди 12 години

""Гергана Павлова е жертва на политическа спекулация. Така вицепремиерът коментира уволнението на зам.-министъра на здравеопазването, която отговаряше за лекарствената политика. Той заяви, че тя никога не е работила в "Софарма" и по никакъв начин не се е опитвала да лобира в полза на фармацефтичната компания.""Тоз пък и той неподготвен се изказва.Трай бе Шимоне и теб отдавна сме те разкрили.

15

МАНИ ,МАНИ,...

преди 12 години

..........а пък тия от ЕС,нищо не "разбират".......САМО В Бг!

14

Анонимен

преди 12 години

Г-н Дянков, нека онези които разбунват националния дух за частни и регионални интереси да знаят, че като гърми един, ще гръмне и другия дето им е изгоден. Не е ли крайно време да се спре с удърите върху държавата в името на "нещо си". Като наказвате всички в играта, ще се научат че тая игра не е за играене! На народа му писна да го вземата за заложник, и разберете че гласа му може да се чува не само на избори. Спрете тея антинационални игри, че доказахме вица с казана ни и липсата на дяволи там

13

ined

преди 12 години

Абсолютно вярно - чист популизъм. Махнаха две дето са си щипнали от общата баница няколко десетки хиляди лева, а оставиха Шимо дето опразни половината фискален резерв.

12

УУУУУ

преди 12 години

Ба ти наглеца - на огромните кражби казва добре свършена работа ! Това изродче съвсем се оля и как го търпим все още ?

11

Oligarh

преди 12 години

E to biva naglost ot strana na GERB,to moje ama tezi *** tozi pat minaha vsqkakva granica.

10

мислещ

преди 12 години

На кого да вярваме - на Дянков ли или на Европейската комисия ?! РИТОРИЧЕН ВЪПРОС !!!

9

Гошо Тъпото

преди 12 години

Дянкухх,докато тръбите че е...повсеместна криза,и народът не получава и петак повече,нито ти,нито един държавен чиновник не трябва да получава парични...награди,освен заплатата си.Това си го набий в...умната глава,иначе хващай...мекия за Америка.

8

Анонимен

преди 12 години

Този ли дето остави хилядите в Световната банка, защото го изгониха, а дойде тук за стотици хиляди:)))))

7

аватар

преди 12 години

Дянков Потър,ти ще бъдеш наказан от народа,не от ББ,и да знаеш че ГЕРБ вече няма да е на първа политическа линия заради теб и ЦЦ.Оплачи се на ББ ако искаш,но ше бъдеш сериозно линчуван!!

6

optimist

преди 12 години

Брей много искат да го бутнат Бойко синьо-червените. Ама много! На пук ще гласувам за ГЕРБ, за да им е гадно на БСП (СДС/ДС/РЗС и пр.)

5

Анонимен

преди 12 години

Дянков като му гледам бузките май не е затегнал колана, а уж е криза:)

4

явор

преди 12 години

Дянков да каже какво има предвид под "политическа спекула". И да каже той знае ли за натиска върху Нешева, знае ли за кого е лобирала Павлова, като ги определя като толкова добри. Да не е и той човек на Донев!