152

до Тестдрайвер

преди 12 години

И във форума на БМВ има един с X6ца за 200 бона, която за първият месец е ходила три пъти до сервиз и още не им е ясно какво и има, че дрънчи като УАЗ-ка...Това, че има бройки с фабричен дефект /каквито има при всички производители между впрочем/ прави ли всички БМВ-та лоши? Същото е и с Ховър-а, един човек има проблем /на 25 хиляди километра/ и вече слагаш всичко под общ знаменател?!? Ти ако не си дилър на Дачия пък на :-) Хората ти казаха, има клипчета в Youtube, ти пак старата плоча за 4Х4:-)

151

do nqkoi

преди 12 години

za sujalenie nishto ne proizvejdame a sme montiori tip zavii tozi bolt s tozi kluch na 23Nm. Nie sme vuzmojno nai evtinata vrati4ka na kitaicite kum evropeiskiq pazar. Do kolko shte uspeqt da si prodavat kolite i da trupat dividenti tova e drug vupros.Sledvashtiq put kato otvorqt centur razrabotki s visoko kvalificirani kadri napravete takava statia.

150

Джи-класко

преди 12 години

Голяма част от проферосите, обясняващи къде какво и що, нито са изгледали поне един тест на тези коли, нито пък скоро ще се домогнат до подмокрящите ги нощно време Мерцедесчета. Ама нали е модерно да се плюе по нещо. Оставете хората в Европа да преценят, защото в България, Албания, Сърбия и Румъния така или иначе караме само коли, произведени в Щутгарт или Мюнхен, понеже сме най-успелите и умните. Простите германци, швейцарци и т.н. и френски коли карат, а ние ги гледаме като Полски Фиат...

149

Skeptik

преди 12 години

Произвежда?!? По-скоро сглобява!!! И то китайски ***! Ако намалят нафтата на 2 лв. и бензина на 1.60...отново не бих си взел нова китайска бричка та дори и с подарък безплатно гириво за 100 000 км, а втора ръка Ауди, Мерцедес, БМВ за същите пари. Стига писахте за нашата икономика!!! Ние нямаме такава, всичко е парлама в очите на хората, европейската общност, целия свят.

148

Тестдрайвер

преди 12 години

до 182Абе то на кино и Батман лети. Влез най-добре в българския форум на Грейт Уол и виж какво пишат хората които са си купили Ховъра. Има един който на 25000 км. сменя съединител. А най-добре, щом си голям разбирач *** до някой дилър и са качи да го покараш Ховъра и като го вкараш извън пътя на 4х4 без много боксаж да се отровиш от мирис на феродо.

147

$$$$$$$

преди 12 години

"Убеден съм, че българчетата в нашия завод могат да правят по-качествени автомобили от румънските или сръбските си връстници".Той допълни, че България е избрана, тъй като се намира на стратегическо място, има сравнително евтина работна ръка и е част от ЕС.докато мислим че сме евтина работна ръка няма как доходите в БГ да се вдигнатн като Ес

146

до 179

преди 12 години

Чудиш се с какво да си подмениш автопарка, а в същото време пишеш по форумите колко лош е Hover и как псевдо 4х4 системата му е смешна...Вярваме ти, пич :-) Като начало изгледай реални тестове в Русия на този автомобил и пак пиши глупости...Не е G класа или Defender, но за тези пари си е чудесна покупка!

145

ИВАН

преди 12 години

ПУКА МУ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДАЛИ, НА НЕГО МУ ДАЙ ДА РЕЖИ ЛЕНТИ, ТОЙ ДРУГО НЕУМЕЕ, ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА, НЯМА ПИПЕ В ТАЗИ ДЕБЕЛА ГЛАВА - МУТРА И ПОЛОВИНА.

144

Тестдрайвер

преди 12 години

до 172За никой вносител на автомобили не работя, а работя за себе си и в момента търся с какво да подменя автопарка, че му е дошло времето. Много се надявах да ми хванат окото тези коли, но на черното бяло немога да кажа. От двата модела за които писах по-долу, мога да препоръчам бензиновия Стийд, но трябва да се има едно на ум, че е псевдо 4х4. Естествено не съм очаквал да е офроуд машина, но там където спря в снега, вчера минах без проблем с една друга презряна 4х4 марка пак на тестдрайв.

143

до 174

преди 12 години

За съжаление G класите, които единствено могат да се нарекат здрав и на практика вечен автомобил са прекалено скъпи, иначе утвърдени автомобили вече няма. Масово дават сериозни дефекти в електрониката автомобили за по 150 хиляди, а след като човек дава толкова пари поне се предполага, че този автомобил ще се кара дълго време без проблем. Явно такава е тенденцията - караш 4-5 години и хвърляш... :-)

142

Анонимен

преди 12 години

Е, за милионния китайски пазар може би ще са добри. Тук ги произвеждат-също добре:за хората от района. Е, хайде, хаирлия да е !

141

Анонимен

преди 12 години

Със сигурност са по-добри от турските и румънските ***

140

до Тестдрайвер

преди 12 години

След като изгледах поне десет теста на Hover, направени от руснаци в youtube, мога да ти кажа две неща:1. Или никога не си правил тестдрайв на Hover2. Или си взел книжка преди седмица и за пръв път се качваш на автомобилАй със здраве!

139

Анонимен

преди 12 години

Това наистина е дилема:дали стара, но утвърдена немска или др. марка или нова румънска или китайска таратайка!Цената на новата кола трябва да е атрактивна иначе не виждам, как ще пробият :)

138

Секутор

преди 12 години

Да живее България !

137

do Тестдрайвер

преди 12 години

Пробвал си ама на гурково лято. Я кажи в кой вносител на автомобили работиш

136

до 167

преди 12 години

А какво ще си купиш, Ситроен ли? :-) :-) Един познат си купи C4 за 35 бона. След три години вече се чудеше за колко и на кого да го продаде. Волекса поне струва 15 бона, няма претенции да е "машина на времето", но има 5 години пълна гаранция!

135

До 161

преди 12 години

Не кОпува, а "кУпува", бе ***. И в изреченията има точка. Като видя "критикари" с основно, ми става лошо. Май всички критикуващи специалисти тук са инженери от Щатите или Германия.

134

Анонимен

преди 12 години

Докато в България хората смятат за нормално с 15 хиляди да си купят БМВ 3ка на 500-600 хиляди километра, а не нова Дачия/Волекс, дотогава и ще затъваме надолу като нация...В цяла Европа хората предпочитат нови автомобили, само тук *** си купува БМВ, слага му метанова уредба и накрая не му остават пари за 4ри нови гуми и бензин, смях :-D :-D :-D

133

Българин

преди 12 години

БРАВО!!