43

Бургазлия

преди 12 години

Chikatilo, не твърдя, че в другите градове не се случват "инциденти", но с цялото ми уважение...София не е НОРМАЛЕН град за живеене! То не бяха палежи на коли, убити младежи, прегазени като кучета, убити кучета, убити бременни жени... да спирам ли дотук?! И се извинявам, че не коментирам по темата! Дано оживее човека!

42

00-13

преди 12 години

Отървах се леко, само счупен преден джам на колата ... Но как да убедиш съседите на 8-я етаж примерно да изчистят висулките-убийци горе, даже като им предложиш да ги изчистиш ти, за да не пострада *** и дето ти утре - отговора е не е твоя работа ... Ясно беше че ще има и смъртен случай, просто е ужасяващо.Всеки трябва да поеме отговорност, вместо само да се оплаква.

41

Анонимен

преди 12 години

Висулките в повечето сгради били държавни или частни си висят необеспокоявани от човешка ръка.Нека всеки от нас почисти ония висулки,които може да достигне.Ако някой има находчиво решение за тяхното сваляне да го сподели,защото никак не е лесна работа за обикновения гражданин.А ситуацията е опасна ,защото и слънцето по това време на годината едва лекичко затопля и не си дава зор да ги разтопи окончателно

40

do 45

преди 12 години

Хубаво да се съдят собствениците, но ще ви дам пример. В неделя се опитах сам да почистя ледовете по навеси и покрив на нашата кооперация. По голямата част е недостъпна за мене. Каквото успях махнах. Звъннах на 112 да им съобщя, че има опасност от падащ лед и не мога да го изчистя сам. Там ми казаха, да се оправям сам. Т

39

43

преди 12 години

зависи какво разбираш под център - само основните булеварди са горе-долу почистени, и то по пъттното платно, тротоарите тук-там, и то където има по-големи магазини, иначе из уличките, докато си идеш до в къщи е цяла мъка

38

до 46

преди 12 години

Ти *** ли си, луд ли си или просто си поредният от онези задръстени, несайдисани бастуни, които с крайно негативните си и налудничави коментари целят само едно: да се обърне внимание на тях и глупостите им повече, отколкото на самата новина..А ако наистина го мислиш- жалък си!!

37

Анонимен

преди 12 години

Добре би било да осъдят собствениците на сградата с едно много солено обещетение за да се научат всички, че собственоста е и отговорност! Ако всеки си чистеше, снега, леда и висулките пред сградата България щеше да бъде по добро място за живеене!

36

До 20

преди 12 години

10:30 ще стане а още не си си пил лекарствата !!!

35

Genata

преди 12 години

Е как да няма повече такива слуваи.Никой не чисти висулките, и никой не е виновен, просто трябва да привикнем че 2-3 човека ще си отиват всяка година заради висулки

34

дт

преди 12 години

Ами като вървите по тротоарите не зяпайте само по витрините а поглеждайте и нагоре и се движете настрани от козирките на покривите.Така ще бъде докато се стопи снега и всеки трябва да се пази сам.На пожарната не и е работа да ви чисти висулките и да ви сваля котките от дърветата.

33

Буревестников

преди 12 години

В интерес на истината работя в центъра на София.... до паметника Левски и няколко пъти наблюдавах как пожарникари "сваляха" доста солидни ледени висулки от околните сгради,който определено могат да затрият човек ако паднат върху него...:( Незнам точно къде е станало това нещастие но виждам също така че на много места хората са сложили ленти...кашони... предупреждения за висулки... НО ВЪПРЕКИ ТОВА ДОСТА ОТ МИНАВАЩИТЕ НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ЛЕНТАТА И ПРОСТО Е ПОВДИГАТ И МИНАВАТ! Това какво говори?

32

Chikatilo

преди 12 години

27....тъпо изказване....не е важно в кой град си ! Не съм видял никъде в България да се чистят тия висулки и други надвиснали потенциални опасности !!! Дано оживее човека и съди държавата до дупка ! Жив и здрав да е !

31

Анонимен

преди 12 години

Най-добрия град за умиране !

30

Анонимен

преди 12 години

Хора просто се пазете-няма кой да ви пази тук!(от висулките,пътищата,престъпноста до всичко) :о(

29

Българин

преди 12 години

Дано се оправи човека !!! И дано да има волята и решимостта после да даде под съд обитателите на сградата-убиец, които нито са премахнали опасните висулки, нито са обезопасили тротоара !!!И аз вчера не знам на колко места из София минавах на пребежки като войник под картечен обстрел на бойното поле !!!

28

СтароЗагорка

преди 12 години

Горкият човечец! ;( Колко нелепо ..! Ще се помолим за него да се съвземе! И дано повече няма такива случаи..!

27

boko

преди 12 години

za po4istvane na ledeni visulki se zapla6ta na ob6tinskata firma ot jili6tnite kooperacii ili blokove.

26

офф

преди 12 години

Глоби трябват, глоби!!! В момента ходенето в София е като в компютърна игра: по тротоарите - коли, кучешки л..а, лед- т.е. обикаляш, прескачаш, балансираш, във второ ниво пускат и висулките.

25

Анонимен

преди 12 години

абе 18, и си прав и не съвсем... щото данъците ни наистина потъват из някакви неясни местенца и нищо не се прави с тях, ни улиците почистени, дупка до дупка, снегорините направиха купиша от сняг до и върху тротоарите вместо да го извозят, а накрая всички ние сме им виновни, че не умеят да управляват... кметицата само приказва и раздава безплатни съвети... "дайте да дадем" ей на тов ами приличат изявленията й...

24

Анонимен

преди 12 години

25-ти съгласен съ на 100%, но стари Сфофиянци аристократи някак си ми става смешно...Влез в някой Кофи Хаус да пиеш кафе и в някои има снимки на София преди 60-70 години и ще видиш в центъра хора с *** и талиги и мнооого кал..