28

Machiavelli

преди 12 години

Така е, но както и да е, на мен бокса от 90те години ми липсва. Беше си друго, а сега......щом пулев се заканва на Кличко, смятай...

27

до 32

преди 12 години

??????? Ти пък кой си ? И за какво се бориш?

26

до 31

преди 12 години

Гледал съм всичките мачове на Тайсън, човече. Подрзани ме нещо друго в предния ти коментар- това че щял да бие за 2 рунда Кличко даже да не е в прайм тайма си Тайсън. Ето това е *** в случая. Иначе съм съгласен че в най-силните си години Тайсън би направил много голям мач с Кличко в най-силните му години. Нещо като глкадиаторската битка Кличко - Ленъкс Луис 2003-та.

25

Machiavelli

преди 12 години

Хахах добре, сравнявай ми Кличко с Тайсън.Тайсън през 2002ра беше одавна заминал, а Кличко тогава е бил в прайма си.Просто и един Тайсън на 18 години, тия днешните ще ги прави на маймуни.За мен Тайсън е един от най-великите боксиори от едно време, а с тия смешници в днешно време дори не бих го и сравнявал.Гледай в ютуб мача на Тайсън на 15 годишна възраст, как ги е цепил през каските и ги е нокаутирал.Бокса одавна е умрял и няма нищо общо с едно време, когато се лепих за твто да ги гледам.

24

до 24

преди 12 години

Какви близнаци те гонят бе? Разликата между двамата е 5 години някъде.

23

Славяни

преди 12 години

Братята славяни пак дадоха урок на високомерните англичани.

22

Анонимен

преди 12 години

СЛАВЯНСКА СИЛААААА!!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Те по принцип англичаните са нагли и нахални, ама покритие никакво нямат! Браво на Кличко!

20

до 22

преди 12 години

Стига се излага ве! Нали видяхме Тайсън срещу Ленъкс Луис какво му се случи 2002-ра? А на следващата година Кличко беше подкарал здраво Ленъкс и само една аркада спаси Луис от загубата в мача. Така че глупости от рода че Тайсън е щял да пребие Кличко дори да не е в прайм тайма му си е чиста проява на идиотизъм от твоя страна.

19

Анонимен

преди 12 години

Бии *** по главата, бии, бии, бии! Голям кеф когато арогантни маимуни като чисора и хеи го поставят на място!!!

18

snqg pak vali

преди 12 години

прав е 20. не знам откъде сте преписвали но той се изплю върху брата на кличко. Може би ги обърка понеже са близнаци. Кличко спечели умно без да се впряга много. честито

17

Анонимен

преди 12 години

На печката ще му търни тъпата глава един месец па незнам.

16

Machiavelli

преди 12 години

Щом го е бил с точки, значи смазал не е точната дума.Аз за това мразя да гледам бокс, щото имам чувството, че в последно време все по точки бият и един нокаут няма.12 рунда криене зад ръкавиците не е интересно.Друго си беше едно време Холифийлд, Тайсън и т.н.Ако пуснем един Тайсън, дори не в прайм тайма му, в днешно време, тия Кличковци и чичковци ще падат още във втория рунд.

15

Entusiast

преди 12 години

20, той се изплю в лицето на Владимир. Ама все тая... накрая трябваше и двамата да го пребият селската, да се научи!

14

а ве,

преди 12 години

освен, че му удари шамар, *** изплю в лицето на Кличко и вода която явно беше държал в устата си! Но тукашните корифеи на информацията пак показаха голяма компетентност във вестите. Простотията на англичанина беше верно на световно ниво, както знаеме, великите англо-саксонски *** пак си показаха гнуста. Даже и да загубят немогат като хората.ГОВНЯРИ!!!

13

Кирилов

преди 12 години

Гацо, к'ъв премиер, к'ви пет лева??? А и... голям мечтател си - нашето мОмче, когато (ако) стигне класата на Кличко, то той вече ще се е отказал. Много бобец има да похапне Пулев още. А тогава любимият ни премиер (да се свети името му) ще е президент, а ти да си жив и здрав, за да злобееш по форумите... само гледай да не се пукнеш.

12

ew

преди 12 години

"Смаза"???Как може всичко в тая държава да е такава чалга? Мачът беше равностоен, не може ли да сложите едно нормално заглавие съответстващо на истината, ами трябва винаго по тоя мизерен, жълт, чалгарски начин да подхождате?

11

valeri

преди 12 години

Браво, *** беше много нагъл и си го получи.

10

Гацо

преди 12 години

Пожелавам на Кобрат Пулев да смачка бандеровеца Кличко . Кличко за сетен път показа че е шампион и спортист и място за клонирани аборигени като това наторализирано англичанче няма. По-голяма радост да видя Кличко победен от българин едвали може да има като знам колко народ е победил досега . А особенно ще съм щаслив след победата да не се снима с премиерът слънце да го унижи по този начин .

9

Анонимен

преди 12 години

mashina!!! Samo deto toq *** se napravi na interesen,ama vidq 4e shega s Vitalii ne biva :D